Top 10 cele mai bune parfumuri de ciocolată pentru femei

Parfumurile pentru femei au trebuit întotdeauna să conțină elementele necesare pentru a avea acel parfum delicios, dar și foarte atrăgător pentru ele și pentru bărbații care trebuie să le urmărească, adică efectul dorit în totalitate.

Putem găsi mai multe tipuri de parfumuri care se joacă cu aceste senzații într-un anumit fel, dar unul dintre cele mai populare pentru că se potrivește perfect la orice vârstă pe care o posedă sunt parfumurile cu ciocolată.

Aceste parfumuri există de secole, pornind de la o bază poate rudimentară de cacao, pentru ca mai apoi să dea o lecție cu dulceața ciocolatei, însă s-au perfecționat de-a lungul anilor până la ceea ce avem astăzi, care este un semn de perfecțiune.

Din acest motiv, ne dorim să te alăturăm acestui val de parfumuri la fel de delicioase și afrodisiace precum sunt:

Cele mai bune 10 parfumuri cu ciocolată pentru femei

1. Angel Muse de Thierry Mugler

Thierry Mugler este un producător care are într-adevăr pentru parfumurile cu ciocolată o deosebită iscusință, încât merită să ne rezumăm la acesta în special, Angel Muse, care este unul dintre cele mai rafinate cât și delicate parfumuri ale sale și care face parte din familia olfactivă Oriental Vanilla pentru femei și care a fost lansat în 2016.

Un nas precum cel al lui Quentin Bish este sinonim cu delicatețea și originalitatea și de aceea notele sale sunt atât de dulci și includ note de ciocolată, vanilie, vetiver, patchouli și grapefruit. Se simte ca o bomboană care amestecă amăreala, dulceața și citricele exotice pentru a o face să se simtă foarte delicioasă și foarte tropicală.

Parfumul său, care are o longevitate de lungă durată și o dâră grea, este perfect pentru a fi purtat pe timp de vară, dar și pentru acele veri mai degrabă la modă, petrecute în compania tuturor prietenilor tăi favoriți.

2. Femme De Montblanc de Montblanc

Reputația care precede Montblanc îl face și pe acesta creditor al unor parfumuri pe cât de sofisticate, pe atât de delicioase, iar Femme de Montblanc nu face excepție de la regulă, ajungând să placă prin acel lux care tinde să se imprime. Aroma sa face parte din familia olfactivă Oriental Floral pentru femei, iar din 2006 fetele au încercat amestecul proaspăt și parfumat cu cacao.

Câteva note de heliotrop, chihlimbar, piersică, ciocolată neagră, vetiver, bergamotă și cardamom alcătuiesc și ele acest parfum care poate fi definit ca un amestec plăcut între mai multe subiecte cu adevărat puternice unde se impune clar acea ciocolată neagră și oarecum puternică, dar cu accente fructate, foarte în stilul brandului.

În general, acest Femme are o longevitate moderată, precum și o urmă asemănătoare, o tăietură care nu te va lăsa niciodată stabilă și foarte neutră, astfel încât să îți folosești parfumul în zilele reci de iarnă, cele în care ai nevoie de o îmbrățișare cu siguranță caldă pe care ți-o oferă acest parfum, dar fără să te ardă.

3. Black Orchid de Tom Ford

O femeie care vrea să se remarce prin puterea voinței sale și, de asemenea, prin viziunea sa puternică asupra vieții, apelează întotdeauna la Tom Ford, un brand care dă întotdeauna un ton triumfător. Prin urmare, acest Black Orchid are un loc special în inimile femeilor, deoarece aparține familiei olfactive Oriental Floral pentru femei și care este destul de modernă, în ciuda faptului că a fost lansată în 2006.

Cu Black Orchid aveți un parfum care explorează tot ceea ce ține de acel amestec între dulceața notei de vanilie, precum și notele aromatice de mirodenii, coacăze negre și acea notă subtilă citrică de lămâie Amalfi care completează dulceața amară a notei de ciocolată mexicană. Într-un rezumat general, puteți conta pe acest parfum care are câte puțin din toate, vă puteți simți feminină cu dulceața sa, dar puternică cu citricele sale și proaspătă cu aromele sale picante.

4. Chocolate Greedy de Montale

Una dintre acele arome care rezistă pentru că sunt livrate în totalitate ciocolatei este Chocolate Greedy de la Montale, un parfum care dintre toate la toate se îndreaptă puternic spre acest tip de arome și care se ascunde. Acesta face parte din familia olfactivă Oriental Vanilla pentru femei și a fost lansat în jurul anului 2007.

Un astfel de parfum, pe lângă vanilia pe care am menționat-o în familia sa, are o serie de atingeri, cum ar fi notele de cacao de cafea, boabe de tonka, portocală amară și nuci. Așadar, puteți conta pe o aromă puternică din prima clipă, deci nu este un parfum care să placă tuturor și pe care va fi minunat să îl purtați cu orice în timpul iernii.

Aceste acorduri aromatice de ciocolată dulce și cacao amară se combină cu note de citrice curate și uscate pentru o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

5. Eau de Charlotte de Annick Goutal

Partea bună a folosirii unui parfum feminin de Annick Goutal este că pur și simplu se adună sentimentul de eliberare, precum și luxul pe care îl impune acest brand, atunci Eau de Charlotte este o mostră de parfum preferată pe care o poți îmbrăca cu toată aroma cea mai bună și chiar mai mult cu familia sa olfactivă Floral fructat Gourmand pentru femei. Apropo, parfumul său este deja de câțiva ani, din 1982 a invadat rafturile.

Cu notele de vanilie, cacao, crin de văi, mimoză și, de asemenea, crin, te poți simți cu acele atingeri de parfum scump, foarte rafinat și șlefuit, pe lângă aromele de maximă dulceață, un amestec de care te poți bucura de la început până la sfârșit prin prospețimea sa plăcută care vine perfect pentru orice zi de vară în compania ta.

Deja longevitatea sa este moderată, iar urma sa este moale, așa cum ar trebui să fie o doamnă.

6. Covet de Sarah Jessica Parker

Parfumurile lui Sarah Jessica Parker te fac întotdeauna să te simți parte dintr-o mișcare, pentru că te fac să te simți ca o femeie a orașului, una dintre cele care nu se tem să își asume riscuri. Acest Covet care aparține familiei olfactive Woody Floral Musk pentru femei și care a apărut în 2007 este perfect pentru a te simți foarte tânără și dornică de a cuceri lumea.

Fiind un parfum spectaculos pentru a-l folosi primăvara datorită marii vitalități pe care o prezintă, aroma sa este concepută cu mult risc și este că acele note de lămâie siciliană, lemn de cașmir, vetiver, lemn de tec, mosc, ciocolată neagră, caprifoi și magnolie fac să fie clar că este foc pur și unde se percepe acel parfum foarte feminin, dar al junglei cu toate frunzele copacilor care te servesc.

În cele din urmă are o longevitate moderată și o urmă similară, motiv pentru care va fi bine să îl aplicați de mai multe ori pe zi.

7. Black Phantom de By Killian

Un parfum misterios, dar cu adevărat elegant pe care urmează să îl puteți cunoaște, pentru că, sincer, aroma lui Black Phantom de By Killian este una dintre cele mai puternice și enigmatice pe care le puteți folosi într-un anotimp atât de ploios și foarte individual ca toamna. Acesta, la rândul său, face parte din familia olfactivă Oriental Vanilla pentru femei și care a fost lansată deja spre 2017.

Totul în acest parfum este aproape un secret, ca o șoaptă, pentru că are o serie de note de ciocolată neagră, lemn de santal, heliotrop, migdale de rom și trestie de zahăr. Așa că te vei simți destul de încântată să te bucuri de acest parfum atât de dulce-amărui care îl compune, foarte modern da, și mai ales provocator prin forța sa.

Este demn de remarcat faptul că acest parfum are o longevitate foarte lungă, în plus față de faptul că are un wake uriaș. Deci, oricum, veți putea conta pe o durată lungă de timp și pe o putere extremă în aroma sa.

8. Fantasy de Britney Spears

Dintre toate parfumurile pe care le-am prezentat, Britney Spears Fantasy este poate cel care are cel mai tineresc aspect dintre toate, deoarece este un parfum foarte feminin, dar care are și mult spirit adolescentin. A fost lansat în 2005 și aparține familiei olfactive Floral Fruity Gourmand pentru femei.

The Fantasy vă pune la dispoziție o serie de elemente printre care putem evidenția notele de ciocolată, rădăcină de crin, mosc, matcă de iasomie și, de asemenea, kiwi. Toate acestea fac din acest parfum un parfum care are chiar și arii spirituale pentru a putea aduce acele atingeri de copac și pădure, dar are și fructe foarte exotice și aromate.

Această fantezie are, de asemenea, o serie de elemente, cum ar fi o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

9. I Love New York for All de Bond No 9

O dragoste cu adevărat autentică pentru orașul New York este ceea ce dovedește I Love New York for All de la Bond No 9, un parfum care te va face să te îndrăgostești, deoarece are un amestec de note care cu siguranță posedă toate elementele clasice pe care un parfum ar trebui să le aibă.

Făcând parte din familia olfactivă Oriental Vanilla for Women și lansat în 2011, are note de vanilie, patchouli, piele, lemn de santal, cacao, castane confiate care sunt foarte apreciate pentru că este un parfum foarte puternic și, de asemenea, influențat în întregime de piele.

Acest parfum are, de asemenea, o longevitate de lungă durată și o urmă grea, perfectă pentru zilele de vară.

10. CK One Shock For Her de Calvin Klein

Încheiem cu CK One Shock For Her de la Calvin Klein, un parfum care face parte din familia olfactivă Oriental spicy pentru femei.

Are câteva note care sunt fantastice, și anume ciocolată mexicană, vanilie, patchouli, chihlimbar, mac roșu și bujor. Parfumul este, prin urmare, destul de fructat pentru a vă aminti de zilele petrecute în Caraibe, așa că este un parfum care este foarte potrivit pentru iarnă.

Are o longevitate moderată și un traseu moale, astfel încât să vă puteți exprima perfect intenția de a fi o femeie care vrea să fie delicată. Pe lângă toate acestea, este un parfum ideal pentru ieșirile de pe timpul zilei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *