Top 10 parfumuri arăbești pentru femei

Femeile iubesc să poarte parfumuri noi care le definesc sau le reinventează și aceasta este dinamica în care au folosit parfumurile de-a lungul anilor. Ei bine, printre toate parfumurile pe care le putem găsi se numără parfumurile arabe pentru femei, un mod curios și pasional de a vedea viața, care a fost capturat într-o sticlă.

Iată, așadar, că am conceput pentru tine cele mai bune 10 parfumuri arăbești pentru femei, pe care le poți vedea și simți chiar și numai citind câteva rânduri despre ele și care vor reprezenta pentru tine o selecție de mare valoare pentru a experimenta noi căi și orizonturi în căutarea ta de a te simți o femeie foarte activă. Vă invităm să nu le ratați și să le gustați.

Parfumuri arăbești pentru femei

1. Amouage Ubar

Amouage Ubar este un parfum care definește foarte clar și elegant acea senzație arabă pe care parfumurile de acest stil caută să o creeze nu doar în mintea femeii, ci și în toate acțiunile acesteia, de aceea este unul dintre cele mai recomandate dacă intenția ta este de a aborda aceste parfumuri într-un mod spontan și direct.

Pornim de la ideea că Amouage Ubar este un parfum arab care te va face să te simți chiar modernă, stilată, dar mereu cu eleganță, este așadar una dintre opțiunile cu mai multă seriozitate din cadrul catalogului Amouage și vine foarte bine pentru a te însoți în serile în care cauți să te simți frumoasă și respectabilă.

Acest parfum a fost lansat cu note de trandafir, lemn de trandafir, nufăr, frezie, tuberoză, floare de portocal și iasomie, precum și chihlimbar negru, vanilie și lemn de santal. În acest fel aparține și familia olfactivă florală orientală pentru femei care face destul de clar un parfum floral cu multe arome adăugate care se dezbat între dulce sau și apos, având astfel un parfum perfect pentru a se stabili.

Să luăm în considerare faptul că acest parfum poate fi folosit perfect mai ales vara, iar pe de altă parte are o longevitate foarte lungă și un fond de parfum moale.

2. Swiss Arabian Casablanca

Sofisticarea parfumului elvețian Arabian Casablanca este unul dintre motivele pentru care atât de multe femei au decis să opteze pentru parfumuri arăbești în colecția lor, acesta fiind un semn că modernitatea ajunge și pe teritoriul arab și că faptul de a fi o femeie din prima lume este adânc înrădăcinat în flaconul său minimalist.

Acest Casablanca elvețian arab face parte din familia olfactivă orientală pentru femei și din prima clipă nu-și trădează compoziția atunci când găsim notele de lămâie și bergamotă pentru efectul de fructe și prezența picantă pe care o veți simți din prima clipă.

Pe de altă parte, are chihlimbar, lemn de santal și mușchi, care sunt impunătoare, dar care optează puțin mai mult pentru a merge pe linia prospețimii și a te face să te simți confortabil cu acel aer de iarbă moale.

Este făcut pentru a fi purtat primăvara și are o longevitate moderată și o urmă la fel de extinsă.

3. Rasasi Junoon Velvet

Lansat special pentru femeile intense, care trăiesc viața la limită, Rasasi Junoon Velvet vine într-o sticlă unică, cu o culoare vie, pentru a vă da de înțeles despre ce este vorba în acest parfum. Te va atrage spre momente vibrante, pline de pasiune.

Dacă vorbim despre ceea ce face ca Rasasi Junoon Velvet, unul dintre cele mai bune parfumuri arăbești pentru femei, înseamnă că nu este nici rece, nici cald, menține o expunere corectă a temperaturii corpului tău, în ciuda faptului că este atât de izbitor.

În ceea ce privește notele, acesta face parte din familia olfactivă Oriental Floral pentru femei și are adaosuri precum bergamotă și elemente picante care reușesc să dea un parfum foarte activ, care pe de altă parte are elemente florale, lemn de oud și mosc care îl fac un parfum puternic de asemenea, făcut pentru o femeie robustă care nu-și schimbă convingerile.

Când vorbim despre cea mai bună perioadă a anului pentru a-l purta este iarna, pentru a potoli frigul care poate apărea în acest anotimp, iar pe de altă parte are o longevitate deosebit de lungă care vine la pachet cu o urma moderată.

4. Amouage Fate

Amouage obișnuiește să creeze parfumuri pentru femeile din înalta societate, iar această versiune, Amouage Fate, care a fost lansată în 2013, are tot ceea ce brandul promovează de ani de zile: eleganță, prezență și frumusețea necesară pentru a te face remarcată de toți bărbații fără distincție.

Parfumul său este extrem de delirant, în același timp, încât te vei simți cu adevărat perfectă, ca și cum ai călători într-un vis, dar unul foarte bine construit de imaginația ta. Astfel, puteți trăi cu acest parfum perfect atât dimineața, cât și după-amiaza și seara, o frecvență cu care nu multe parfumuri se pot lăuda.

A fost creat cu note de șofran, ghimbir, pelin și mandarină care joacă mult în ceea ce privește un amestec fructat și oriental atât de reprezentativ. Pe de altă parte, acest parfum are în notele sale elemente cum ar fi lavanda, boabele de tonka sau cedrul care sunt foarte bine poziționate în referință pentru a te face o femeie cu o percepție de parfum de pădure, foarte intens în ultima parte.

Cel mai bun moment pentru a purta Amouage Fate este toamna, se combină foarte bine pentru a rămâne mereu puțin umed odată ce îl porți și are o longevitate de lungă durată și o urmă la fel de grea.

5. Al Haramain Portfolio Imperial Oud

Unul dintre cele mai recomandate de către orice femeie care folosește parfumuri arăbești este Al Haramain Portfolio Imperial Oud, un parfum care are într-adevăr destul de multe de oferit, deoarece te va face să te simți ca o regină, nu pretinde nimic și încă de la prima utilizare poți observa clar din ce este făcut.

Cu Al Haramain Portfolio Imperial Oud, vă veți simți tot timpul ca o regină, deoarece intenția sa a fost întotdeauna aceea de a vă duce într-un palat regal pe care îl puteți simți cu un entuziasm deosebit.

Prin urmare, avem de-a face cu un parfum care trebuie purtat mai ales noaptea, dar în care trebuie să arăți perfect din cap până în picioare.

La acest parfum arab trebuie să evidențiem mai presus de toate prezența lămâii în cadrul notelor sale, deoarece este cea care îl definește în mare parte, are o anumită intensitate și apoi oferă acel efect tropical care vă va plăcea foarte mult dacă doriți să îl purtați în timpul verii.

Trebuie să facem o mențiune separată despre longevitatea sa, deoarece aceasta este moale, iar urma sa este similară, ceva care este izbitor pentru că are un efect fulminant asupra interiorului tău, alături de atâta prospețime.

6. Amouage Jubilation 25 Woman

Dacă erai în căutarea unui parfum sub care să te simți mereu foarte naturală, atunci Amouage Jubilation 25 Woman este cel pe care trebuie să îl porți cu tine tot timpul, pentru că acesta este pe cât de exuberant pe atât de elegant și modern, astfel încât să îl iei cu tine pentru mulți ani, de aici și numele său care lasă în minte semnătura fabricii sale.

Moștenirile pentru femei au fost întotdeauna importante, iar Amouage Jubilation 25 Woman face acest lucru foarte clar, deoarece va transcende în timp, astfel încât chiar și anii trec și veți continua să îl folosiți ca în prima zi.

Este potrivită atât pentru ieșirile cu prietenii, cât și pentru paradele elegante care sunt momentele în care trebuie să îl porți.

Notele sale sunt compuse din tarhon, trandafir, lămâie, ylang-ylang, davana, cistus, tămâie, chihlimbar, mosc, vetiver, smirnă și patchouli, unde se poate exprima un parfum puternic și pătrunzător, împreună cu, ca întotdeauna, arome oarecum tropicale și spirituale.

7. Amouage Dia

Amouage Dia nu ar putea defini mai bine care este utilitatea unui parfum pentru aceste zile, așa că este o mostră perfectă a ceea ce poate realiza o femeie hotărâtă.

Cu toate acestea, nu este atât de vesel precum ați putea crede și lasă în aer o oarecare îndoială de mister, așa că revitalizează senzualitatea pe care la un moment dat ați crezut că a fost pierdută.

Amouage Dia te va face să te simți mereu foarte frumoasă, dar mereu în felul tău, iar acest lucru are de-a face cu notele sale de violetă, bergamotă, salvie și dragoncella care își impun amprenta florală, plus că are piersică, ulei de trandafir, floare de portocal, bujor și, de asemenea, iris pentru elementul fructat care nu poate fi ratat.

Să nu uităm mușchiul alb, tămâia, vanilia, cedrul, lemnul de santal și lemnul de Gaiac, care sunt în mare părți dulci și generează feminism pur.

Poartă-l cu tine primăvara pentru a te simți ca o floare care se naște și îl vei remarca mult timp cu longevitatea sa de lungă durată și parfumul foarte greu.

8. Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie

Rasasi La Yuqawam Orchid Prairie este un parfum care are ce este mai bun atât din oriental cât și din floral și pune la dispoziția dumneavoastră din 2013 până în prezent un parfum care este foarte stabil, merită menționat.

Este foarte reușit, are note de geraniu, trandafir, cumarină pe lângă elemente florale într-o compoziție delicioasă ori de câte ori ai nevoie de un parfum de această magnitudine în tine, prin acest lucru este deosebit de izbitor faptul că fiecare dintre ele diferă una de alta astfel încât să le poți observa cu ușurință, având forță, dulceață și mare în tine.

În mod similar, are o longevitate moderată, în plus față de urma blândă pentru a o lua în timpul verii, așezându-se bine și faptul de a avea anumite atingeri de mare pentru a se combina perfect.

9. Amouage Honour

Respectul și admirația sunt ceea ce definesc cel mai bine Amouage Honour, un parfum care se remarcă peste multe altele pentru că are o prezență foarte înaltă care le face distinse pe femeile care îl poartă, așa că vă invităm să îl încercați.

Are note de piper, rubarbă și coriandru, pe de o parte, care infuzează o naturalețe foarte bine conservată, are în egală măsură prezență florală cu iasomie, gardenie, tuberoză, crin de vale și garoafă albă.

În cele din urmă, tămâia, chihlimbarul, vetiverul și pielea sunt, de asemenea, demne de remarcat pentru amestecul de dulce și amar pe care îl veți iubi.

De asemenea, Amouage Honour are o longevitate de lungă durată, care este prezentă și pentru o urmă moderată. Un must-have în timpul iernii.

10. Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba

Încheiem cu Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba, un parfum care a făcut din mister și din noapte cele mai bune prietene ale sale, conceput pentru a seduce, lasă-te învăluită de acest parfum pe cât de mistic, pe atât de riscant.

Poți simți cu Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba că ești senzuală în fiecare parte a corpului tău și, prin urmare, arăți provocatoare pentru orice bărbat, acest parfum devine, de asemenea, foarte bun pentru a-l scoate cu tine pe stradă în momentele de sărbători sau petreceri.

Notele sale sunt elemente picante, frezie, lemn de oud și mușchi, care devin cu adevărat esențiale pentru amestecul său de flori, fructe și pădure, un parfum maiestuos, care se poartă toamna și are o longevitate foarte lungă și o urmă moale.

Concluzii finale

Poate ați observat că parfumurile arăbești sunt acele parfumuri pe cât de izbitoare, pe atât de pline de o pasiune fără precedent, ele vă vor transforma într-o nouă femeie plină de curaj, de aceea sunt speciale ca și cadouri.

Parfumurile arăbești se joacă, de asemenea, cu misterul, seducția și senzualitatea, fiind în unele cazuri parfumuri care vor experimenta cu privirea, corpul și ceea ce simți în interiorul tău.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *