Top 8 cele mai bune parfumuri cu miere pentru femei

Istoria ne spune că parfumurile pentru femei trebuie să aibă tot ceea ce seamănă cel mai mult cu ele, este un secret care, în ciuda faptului că este aplicat cu modestie, în unele cazuri ajunge să dea rezultate enorme ori de câte ori sunt realizate de obicei, de aceea merită să vorbim despre un element care de obicei lasă cu minunate cote de naturalețe și dulceață parfumurilor: mierea.

Acesta este unul dintre elementele cel mai des folosite în tot ceea ce ține de parfumurile pentru femei și care are o datare milenară care le face nu doar delicioase, ci și foarte fiabile în tot ceea ce ține de stabilitatea sa în anotimpuri.

Din acest motiv, cele mai bune 8 parfumuri cu miere pentru femei sunt ceea ce ai nevoie pentru a-ți putea scoate la iveală latura cea mai senzuală, dar și foarte distractivă.

Top 8 parfumuri cu miere pentru femei

1. Lady Million de Paco Rabanne

Dintre cele mai exclusiviste parfumuri care există, trebuie să vorbim despre Lady Million de la Paco Rabanne, acel parfum perfect care este aur curat încă de când îl vezi în sticluța sa aurie și care aparține prin aroma sa familiei olfactive Floral fructat pentru femei, pe lângă faptul că a fost lansat în 2010, este vorba de un parfum care surprinde cu adevărat ceea ce are nevoie o femeie din înalta societate.

Are în aroma sa un fel de excelență foarte pronunțată care vă va face plăcere să o explorați cu adevărat, deoarece acele note de miere albă, neroli, patchouli, iasomie și floare de portocal african este tot ce este necesar pentru a compune un parfum cu autoritate totală care se arată în acea notă de citrice și, de asemenea, de dulceață extremă cu mierea sa care este atât înger și demon.

Acest Lady Million se mândrește, de asemenea, cu o longevitate de durată și o urmă moderată.

2. Poison de Christian Dior

Misterul, seducția și tot ceea ce ține de a arăta puțin în public și mult în privat este ceea ce definește un parfum precum Poison de Christian Dior, un parfum care face parte și el din familia olfactivă Oriental Floral pentru femei.

Faptul că acest parfum are note de miere albă, heliotrop, vanilie, cedru de Virginia, chihlimbar, scorțișoară, tămâie, floare de portocal african și iasomie îl fac să fie o opțiune deosebit de relevantă pentru a-ți evidenția toată senzualitatea și ceea ce este mai bun, cu acel farmec care cu siguranță te definește. Deci, se simte foarte dulce, foarte feminin și, mai presus de toate, foarte proaspăt.

Poison este, de asemenea, spectaculos pentru vară și o dovedește și prin longevitatea sa de foarte lungă durată și prin urma sa enormă. Prin urmare, este, de asemenea, un parfum care este destul de orientat spre întâlniri ocazionale cu partenerii tăi.

3. Boum Honey de Jeanne Arthes

Boum Honey de Jeanne Arthes este un parfum pe care trebuie să-l încerci dacă ești o fată cu adevărat activă, suficient de activă pentru a fi mereu în mișcare sau pe de altă parte ai idei creative, acesta care a luat naștere în jurul anului 2006 păstrează mereu toate energiile pozitive care l-au dus la celebritate.

Boum Honey are o serie de note oarecum diferite, dar care se combină cu succes, astfel că boabele de tonka, mosc, miere albă, cedru de Virginia, chihlimbar, crin de văi și ceai sunt perfecte pentru acel amestec atât de direct de prospețime, pădure și mai ales flori care te fac să te simți liberă în orice moment.

Acest parfum este, de asemenea, unul dintre cele mai bune parfumuri pe care să le porți într-o zi de primăvară și să lași energia ta să-i învăluie pe cei din jurul tău. De asemenea, are o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

4. Scandal de Jean Paul Gaultier

Atragerea atenției nu este specifică doar parfumurilor care au atât arome citrice, cât și arome puternice, ci și parfumurilor care au miere în amestec, iar Scandal de Jean Paul Gaultier este o dovadă în acest sens. Acest parfum face parte din familia olfactivă Cipru Floral pentru femei și a fost lansat în 2017.

Dar să ne îndreptăm spre ceea ce conține acest parfum, pentru că are note de piersică, miere, gardenie, caramel, lemn dulce, flori de portocal și mandarină. De asemenea, veți putea experimenta cu aroma sa că este un amestec plăcut între aromele de citrice și cele de flori cu adevărat aromate, de aceea este un parfum care se simte de la distanță.

Cu o longevitate foarte lungă și un traseu intens, acest parfum are un accent foarte pronunțat pentru a fi folosit vara, de aceea aroma sa are putere și este cu adevărat esențială pentru a denota mereu senzualitate.

5. Armani Code for Women de Giorgio Armani

Armani Code for Women de Giorgio Armani este un parfum care are o estetică atât de elocventă, dar și foarte extrovertită, făcută în întregime pentru a ieși în evidență în fiecare zi a anului. Lansat în 2006, face parte din familia olfactivă Floral for Women.

Aroma sa este într-un fel explozivă, fiind una dintre cele mai renumite și creative dintre cele care posedă miere. Prin urmare, notele sale de ghimbir, vanilie, lemn de santal, portocală italiană, miere și portocală amară au atributele foarte fructate pentru a energiza tot ceea ce faceți.

Sentimentul de a purta cu tine o mică portocală dulce este încântător și îți va plăcea să surprinzi pe toată lumea în timpul toamnei. Cu parfumul său aveți parte de o longevitate de lungă durată, precum și de o urmă moale, o combinație făcută pentru a vă face să vă simțiți ca o regină.

6. Illicit de Jimmy Choo

Totul la Jimmy Choo Illicit este bine echilibrat, motiv pentru care este unul dintre cele mai îndrăgite parfumuri în rândul celor cu miere. Pentru toți, acesta este un parfum perfect pentru a pune în evidență, dar și pentru a fi foarte cumpătat în felul în care mergi sau te îmbraci. Acesta aparține familiei olfactive Floral pentru femei și a fost lansat în 2015.

Are un număr de note de vanilie, lemn de cașmir, iasomie, portocală amară, trandafir, caramel și miere. De aceea se remarcă peste multe altele, pentru că are dualitate peste tot, fiind un parfum foarte dulce, dar și floral, făcând ca feminitatea ta să nu se piardă.

Acest Illicit by Jimmy Choo are o longevitate de lungă durată și un traseu moderat, ambele perfecte pentru ca tu să ieși în evidență cu tot echilibrul tău bun pentru primăvara. Pune-ți în evidență întregul tău potențial de a fi frumoasă și de a avea o personalitate bine conturată cu Illicit.

7. Le Parfum de Elie Saab

Rafinamentul parfumului Le Parfum by Elie Saab este ceea ce te face să te simți ca o doamnă absolută cu fiecare pulverizare a parfumului său pe corp, a fost lansat în 2011 și, prin urmare, are atât modern, cât și clasic și vei fi încântată să afli că este potrivit pentru femeile moderne de pretutindeni.

Creat de Francis Kurkdjian, acest parfum are note de patchouli, cedru de Virginia, trandafir, miere albă și iasomie. O cantitate mică de note vă oferă apoi acea aromă cu multă subtilitate de grădină și, de asemenea, acele busole de trandafiri care fac un parfum excepțional de bun care vă lasă să vă arătați clasa peste tot.

Este demn de remarcat faptul că acest parfum are o longevitate moderată și un traseu foarte greu, spectaculos pentru primăvară.

8. Nectar Love de DKNY

Unul dintre cele mai clasice, dulci și feminine parfumuri care există este Nectar Love de la DKNY, un parfum care are în sine toate aspectele pozitive ale unei femei, ceea ce face ca tu să îl porți mai ales dimineața.

Notele de frezie galbenă, mandarină, miere, grapefruit, iasomie, vanilie și cedru reușesc să facă din aroma sa atât de specială și deosebit de dulce una dintre cele mai remarcabile din familia olfactivă Oriental Floral pentru femei. Dar trebuie spus că, cu acest Nectar Love, veți avea un adevărat nectar, deoarece totul este fructat și de aceea este un produs care trebuie folosit în zilele fierbinți de vară.

Conține, de asemenea, o longevitate care este de lungă durată și o urmă foarte grea, nu vă faceți griji, deoarece merită să vă bucurați de ele toată ziua.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *