Top 10 cele mai bune parfumuri cu iasomie pentru femei

Nu putem avea nicio îndoială că aromele parfumurilor pentru femei dobândesc adesea calități medicinale sau chiar terapeutice, totul cu scopul ca femeile să se simtă mult mai bine în orice moment al zilei. În acest scop există un număr restrâns de elemente naturale care alcătuiesc atât familiile olfactive, cât și notele acestora, dar una dintre cele mai folosite de câțiva ani poate fi considerată iasomia.

Iasomia este unul dintre parfumurile preferate deja de cei mai buni designeri din lume, așa că veți putea observa pe multe rafturi parfumuri cu acest ingredient în componența sa. Motivul, pe de altă parte, este mult mai profund decât cred mulți oameni. Iasomia are, în primul rând, o aromă foarte dulce, plăcută și este, de asemenea, perfectă pentru a vă elibera corpul de orice urmă de stres și de gânduri negative.

Pe de altă parte, aceste parfumuri care includ iasomie au luxul de a aduce o seninătate remarcabilă oricărei femei care îl poartă și care se traduce prin stări de spirit mult mai relaxate și încurajate de viață, devenind recomandate pentru a fi folosite în cazul femeilor care au probleme nervoase.

Dar ceea ce nu poate fi negat este faptul că parfumurile cu iasomie înzestrează orice fată cu o frumusețe totală cum niciun alt parfum nu o poate face și de aceea cele mai bune 10 parfumuri cu iasomie pentru femei își câștigă mai mult decât bine locul. Este o gamă pe care o puteți folosi perfect atât ziua, cât și noaptea, deoarece vă vor aduce calmul, cel mai important lucru din viața dumneavoastră.

1. Jasmin Noir de Bvlgari

Ce mai aștepți pentru a te simți o femeie pură în toată ființa ei?

Sunt puține parfumuri care pot obține cu adevărat această senzație, de fapt pot fi numărate pe degetele de la mână, dar va apărea întotdeauna unul deasupra celorlalte, parfumul Jasmin Noir de la Bvlgari, un parfum cu mult caracter elementar și care are familia olfactivă Oriental Floral pentru femei ca vârf de lance pentru a se bucura de prestigiu. Acest lucru trebuie remarcat, a fost lansat în jurul anului 2008.

Vorbind despre acest parfum, are câteva note alese de Carlos Benaim și în care ies în evidență mai presus de toate iasomia, mosc, lemn prețios, lemn dulce, chihlimbar, patchouli, elemente verzi și migdale. Este una dintre cele mai fantastice călătorii pe care le poți simți în corpul tău, pentru că este un parfum prea proaspăt și dat pentru a fi folosit în acele veri fierbinți, pentru a te feri de soare. Nu se poate spune că este un parfum dulce deloc, dar este un parfum cu o mulțime de atingeri dulci și acrișoare și se simte ca un parfum al Orientului. Cel mai bun lucru în a avea acest parfum printre preferatele tale este că te poți simți foarte liberă și deloc deranjată de aroma sa, deoarece nu este un parfum umed, care aderă și nici măcar nu-l vei simți pe piele.

2. Jasmin Rouge de Tom Ford

Unul dintre cele mai bune parfumuri compuse de toate fetele care iubesc parfumurile cu iasomie este cuprins în sticla de Jasmin Rouge de Tom Ford. Un parfum atât de special ca acesta face parte din familia olfactivă Oriental Floral pentru femei și a fost lansat încă de prin 2011, dovedind că nu este un parfum al tendințelor, ci mai degrabă unul care durează.

Aroma acestui parfum este foarte legată spre simplu și floral, pornind de la faptul că notele sale sunt: iasomie, vanilie, piele lemnoasă, labdanum francez, bergamotă, scorțișoară, cardamom și mandarină. Are chiar mai mult decât ceea ce poate oferi flaconul tău și este că acele nuanțe subtile de citrice care reușesc să dea un gest picant și amuzant la utilizarea acestui parfum. Vanilia însăși are și ea ceva de spus cu dulceața sa, care aici domolește pentru mult timp duritatea și uscăciunea lemnului.

Prin urmare, nu există un moment mai bun pentru a purta acest parfum decât iarna, care este destul de popular, deoarece poate fi păstrat oarecum umed pe piele și poate scăpa de acea uscăciune enervantă. Ca să nu mai vorbim de longevitatea sa, una foarte rezistentă, în timp ce urma acestui parfum ajunge să fie ușoară și se pierde ușor. Luați în considerare acest parfum pentru a vă activa diminețile, care mai ales vă face să vă simțiți foarte activă încă de la primele ore ale zilei, un parfum pe cât de unic pe atât de simplu și discret, dar în final special.

3. Alien de Thierry Mugler

Folosirea parfumurilor cu iasomie evidențiază adesea dorința unei fete de a fi diferită, de a nu fi văzută atât de ușor și de a-și lăsa amprenta misterioasă, așa că unele parfumuri au acea notă de atâta suspiciune. Una dintre aceste mostre este însoțită de propria iasomie și este Alien de Thierry Mugler, un parfum care face parte din categoria olfactivă Oriental Woody pentru femei și care a fost lansat în jurul anului 2005.

Acest parfum, care este opera lui Dominique Ropion și Laurent Bruyere, este unul dintre cele mai rafinate parfumuri care știe cum să amestece o cantitate foarte mică de note pentru a te face să te simți de neuitat. Este vorba de iasomie, note lemnoase, precum și de chihlimbar. Astfel, acest Alien poate fi catalogat drept un parfum puternic, erotic și foarte citadin, în care atingerea lemnului este foarte vizibilă, pentru că îl face și oarecum reticent, un parfum chiar ambiguu.

Tot ceea ce v-am spus, conspiră pentru a oferi un mediu perfect pentru a putea lua acest parfum în timpul iernii, pentru că aici are multe caracteristici similare în aroma sa și care în loc să respingă nu face mai mult decât să facă un joc plăcut. Fără a minimaliza în cele din urmă avem longevitatea sa care este foarte durabilă și care oferă apoi o durată de viață totală care te va însoți pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce urma sa este imensă, lăsând în urma sa o serie de priviri prin trecerea atât de puternică a misterului pe care îl prezintă.

4. Light Blue For Women de Dolce & Gabbana

Dintre parfumurile pe care cei mai mulți le iubesc și au o adorație incredibilă conținută de iasomie, trebuie să menționăm Light Blue For Women, un parfum care a fost conceput nici mai mult nici mai puțin decât de Dolce & Gabbana și lansat în anul 2001. Acest parfum face parte din familia olfactivă Floral fructat pentru femei și este parfumul perfect pentru a ridica starea de spirit și a vă face să vă simțiți importantă pentru toată aroma sa splendidă de fructe tropicale și altele care sunt foarte proaspete.

Light Blue For Women are multă prospețime în interior, acest lucru este demonstrat pe deplin cu notele sale de măr, flori de clopoțel, cedru și chiar lămâie siciliană care te fac să te simți mereu fără căldura enervantă din fundal. Pe de altă parte, conține iasomie, trandafir alb și bambus, note perfecte pentru a vă menține mereu activă și cu simțurile în alertă. Chihlimbarul, cedrul și chiar moscul sunt note care perfecționează formula și îi conferă autoritate. Pe scurt, vorbim de un parfum cu o aromă aproape în întregime fructată și însoțită de acele atingeri de flori și plante asiatice care generează atât de mult calm.

În ceea ce privește longevitatea sa, aceasta este moderată, în timp ce urma sa este moale, ținând cont de acest lucru, este un parfum care are puțină prezență, este mai mult pentru plăcerea individuală și care își poate face perfect treaba de a te însoți vara pentru a atenua tot acel soare arzător care vrea să te ardă.

5. Powder Flowers de Montale

Poate că victoria și faptul de a fi cea mai bună nu se află în mintea unor femei, dar există unele femei care sunt obsedate de acest lucru și vor să îl obțină cu orice preț. Este cazul lui Powder Flowers de la Montale, un parfum care este exclusiv pentru a te bucura de flori în starea lor maximă și care, în același timp, este putere, este tărie, este direcția spre succes. Aroma sa aparține, cum nu se putea altfel, familiei olfactive Floral pentru femei și a venit în 2005.

Pierre Montale a fost cel care a regizat și a planificat forma acestui parfum, totul pentru a procrea un parfum care este foarte rafinat, în timp ce forța pe care o arată este gigantică. Notele care îl compun sunt iasomia, cedrul, fasolea tonka, trandafirul și osmanthus. Absolut toate sunt note florale, ceea ce îl face un parfum foarte feminin care însă se poate savura de la început până la sfârșit din câteva motive. Primul dintre ele este că are o longevitate foarte lungă care aduce cu tine o durată enormă, pe de altă parte, urma sa este uriașă, lăudându-se cu acea senzație florală care atacă pe toată lumea, dar nu deranjează.

Prin urmare, Powder Flowers se potrivește cu primăvara pentru a crea un contrast frumos între ceea ce înseamnă să fii în floare și să te plimbi cu acest parfum puternic și profund floral.

6. J’Adore de Dior

Anul 1999, chiar înainte de începerea noului mileniu, a fost martorul nașterii unui parfum care a stabilit cu adevărat tendința pentru perfecțiunea fabricării sale și pentru un miros atât de minunat de feminin. Această onoare îi revine lui J’Adore de la Dior, un parfum care face parte din familia olfactivă Floral Fruity pentru femei și care are în același timp un aer modern și clasic, astfel încât noile generații să îi poată savura aroma ca niciodată.

A avut designul la cârma lui Calice Becker este sinonim cu un mare succes, atât din punct de vedere comercial, cât și critic și, prin urmare, vă oferă un parfum cu note de iasomie, pepene galben, magnolie, cedru, mure, prune, violete, crin de văi, trandafir, cedru, vanilie și chiar bergamotă. Poate că nu există un parfum cu iasomie mai bun decât acesta și este că aroma sa are un compendiu de tot ceea ce o femeie se îndrăgostește. Se simte cu adevărat cu atingeri de flori proaspete, dar și de uscăciune și dulceață. Ai putea spune că este un mix care nu face altceva decât să te facă să te simți adorat.

Cu un astfel de parfum, trebuie să vă bazați pe o longevitate de lungă durată, precum și pe un traseu greu. Este un parfum care scapă chiar și simțurilor pe care le-ai perceput anterior, reușind să captiveze multe persoane într-o perioadă atât de schimbătoare cum poate fi toamna. Este, prin urmare, un parfum pe care trebuie să știi cum să-l folosești, nu toate ocaziile sunt pentru postul care este rafinat și de înaltă clasă, nu poate fi așadar casual.

7. Blond Jasmine de Carolina Herrera

Un designer atât de prolific precum Carolina Herrera nu putea rămâne în afara realizării unui parfum cu iasomie, așa că, atunci, a deține Blond Jasmine este unul dintre cele mai bune atribute pentru fete. Acest parfum are în componența sa familia olfactivă Floral for Women și este foarte modern, prea mult ca să fiu mai exactă și a fost lansat în 2017. Parfumul în cauză face multe referiri la sărbători și vă va da o idee despre perioada din an în care să îl purtați.

Blond Jasmine are un set foarte divers de note, care sunt, de asemenea, foarte aromatice într-un fel. Așadar, iasomia, vetiverul, moscul alb, sambacul, mandarinele și citricele alcătuiesc un parfum atipic pentru un floral. Explicăm că are aceste note florale, dar ele sunt combinate cu cele fructate și cu o prospețime imensă. Parfumul de iasomie blondă trebuie să își găsească în timpul verii cel mai bun moment și o face fără să se ascundă, cu o longevitate foarte lungă, în timp ce urma sa este enormă. Va trebui să știi cum să te ghidezi atunci cu acest parfum, deoarece fiind casual, are multe moduri de a fi folosit în viața de zi cu zi.

Se potrivește mai bine ca o vacanță, cu acele momente din timpul zilei, cum ar fi, de exemplu, la locul de muncă sau, în același timp, în acele întâlniri de la mijlocul după-amiezii, unde totul este deja foarte relaxat și ceea ce se caută este să te simți bine. De aceea, trebuie să știi că acest parfum reprezintă și esența femeii moderne care nu are obligații.

8. Honour de Amouage

Luxul poate veni și din partea unui parfum cu iasomie, lucru demonstrat perfect în aroma lui Honour de Amouage, care este atât cea mai rafinată, cât și cea mai caracteristică aromă care poate fi găsită în lumea parfumeriei. Acesta aparține, așadar, familiei olfactive Woody spicy pentru femei și a fost lansat în 2011. Acest parfum este explicit, pentru că are acea notă arabă care reprezintă o originalitate foarte mare pentru a fi alături de iasomie.

Notele acestui parfum sunt compuse de Nathalie Feisthauer și sunt: iasomie, fasole tonka, cedru de Virginia, piper, geraniu, elemi, nucșoară și piper roz. Are mult picant, nu putem nega, este un parfum care se potrivește foarte bine cu ceea ce înseamnă un parfum de fată din prima lume, dar care nu își dorește senzualitate în extremis. Așa că are foarte puțină dulceață, mai mult ca și cum ai fi lângă un copac, dar este un deliciu.

Dacă vreți să dureze, ei bine, va trebui să o purtați, deoarece este de lungă durată, în timp ce urma sa este grea. Un parfum care, în același timp, își arată partea cea mai bună în iernile reci.

9. Burberry Women de Burberry

În acest parfum cu iasomie, Burberry are multe de spus, pentru că întotdeauna se concentrează pe clasicul aromelor sale pentru a vă oferi un mod special de a vedea viața. Acest lucru este portretizat în Burberry Women, aromă foarte fermă care aparține familiei olfactive Floral fructat pentru femei. Această aromă a fost lansată înainte de trecerea în noul mileniu, în 1995.

Este un parfum cu adevărat feminin, dar cu o autoritate rar întâlnită în notele sale de iasomie, cedru, mosc, vanilie, lemn de santal, mușchi, coacăze negre, piersici, pere și mere verzi. Are acea îmbinare între umiditate, prospețime, fructuozitate, dar și dulceață care te va face să arăți ca o femeie care nu ia viața de bună, care știe ce caută și care o va obține.

Cu atât de mult fruct, nu e de mirare că vorbim despre un parfum care se îndreaptă spre vară și care are o longevitate de lungă durată și un traseu moderat. Nu trebuie să o porți în orice zi. Este un parfum perfect pentru zilele mari, cum ar fi weekend-urile sau întâlnirile importante.

10. Gucci Bloom For Her de Gucci

Amestecul întotdeauna floral și forestier are rezultate excelente. O dovadă în acest sens o putem afirma atunci când vorbim despre Gucci Bloom For Her de la Gucci, acest parfum care face parte din familia olfactivă Floral pentru femei și care a fost lansat în 2017. Se poate spune că este simplu, prin numărul mic de elemente interioare, dar și prin permanența și durata sa.

Notele care îl compun sunt iasomia, Camil de Rangoon și tuberoza. Un trio pe care l-a conceput Alberto Morillas și în care totul este floare, dar și prezența pădurii, așa că în loc să fie un parfum proaspăt ajunge să fie rece peste tot, făcându-te să vrei să-l folosești chiar și iarna, pentru că nu deranjează acea uniune a temperaturilor scăzute. Prin urmare, aroma care îi definește parfumul provine, de asemenea, din toate rădăcinile care alcătuiesc o floare, făcând din acest parfum regele incontestabil al aromelor intense și pline de plăcere.

Are o longevitate slabă, care dispare într-un timp foarte scurt și, prin urmare, nu vă așteptați să rămână cu dvs. pentru mult timp. Urma sa este moale și nici nu marchează prea mult teritoriu, foarte chic.

Cateva concluzii

A stabili trendul cu un parfum nu este singurul lucru de care o femeie trebuie să se țină atunci când alege un parfum care să o definească în toată esența sa de femeie, de aceea cu siguranță acest articol a schimbat modul în care vezi parfumurile feminine.

În cadrul acestui mare spectru de parfumuri pe care vi-l prezentăm, iasomia este aroma preferată în fiecare dintre ele și este bine de înțeles pentru că este marea protagonistă, datorită naturaleții pe care o aduce unei femei, făcându-o să se simtă ea însăși în locul în care merge, fără niciun fel de priviri, dar acesta este doar vârful icebergului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *