Top 9 parfumuri Tiziana Terenzi

Există unele arome esențiale în lumea parfumeriilor de top din zilele noastre, iar acestea sunt perfecționate continuu pentru a părea adevărate creații de laborator. Tiziana Terenzi este un brand care exemplifică această abordare, oferind parfumuri elaborate până la cel mai mic detaliu. Fondat în Italia în 1968, inițial brandul se concentra pe lumânări parfumate, însă ulterior a extins gama de produse pentru a include o serie impresionantă de parfumuri puternice și unisex.

Cele mai bune 9 parfumuri ale Tizianei Terenzi sunt potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați, și sunt cu adevărat remarcabile în lumea parfumeriei contemporane.

Recomandarile noastre pentru cel mai bun parfum Titiana Terenzi

1. Gold Rose Oudh de Tiziana Terenzi

Nu trebuie să știi prea multe despre parfumuri pentru a prezice că Gold Rose Oudh este un parfum puternic și care își lasă amprenta, în 2012 a fost lansat și face parte din familia olfactivă Amber pentru bărbați și femei, este un parfum care a fost creat de Paolo Terenzi work.

Aroma sa este compusă din câteva acorduri pline de flori în același timp însoțite de mult lemn și chiar de o aromă proaspătă picantă. E suficient să vă uitați la notele de vârf de brad, nisip și bergamotă. De asemenea, notele de inimă de trandafir, patchouli și piper negru, iar notele de bază de lemn de oud, miere, mosc, chihlimbar și lemn de santal.

Este cu siguranță un parfum făcut pentru toamnă, în plus, are o longevitate foarte lungă și o urmă grea, și va atrage ambele sexe în egală măsură pentru atributele sale excepționale.

2. Luna Porpora de Tiziana Terenzi

Trebuie să vorbim acum despre un parfum cu adevărat senzual și care are și o lungă istorie ca afrodiziac, Luna Porpora este un parfum fierbinte care te face să intri rapid în joc. Acesta a fost lansat în 2017 și face parte din familia olfactivă Amber Floral pentru bărbați și femei.

Primul lucru care le vine în minte celor care poartă acest parfum este că se simte foarte ambrat, dar întotdeauna cu căldura picantă prezentă, ceea ce intensifică mult senzațiile atunci când îl purtați iarna. Acest parfum are note de vârf de trandafir, zmeură, cuișoare și scorțișoară pentru a explica senzația de căldură. Note de inimă de trandafir bulgăresc, tămâie, patchouli și mac.

Notele de bază de smirnă, mosc, chihlimbar, benzoin și castan conferă acestui parfum acorduri dulci și fructate. Are o longevitate moderată și o urmă grea.

3. Fogonero de Tiziana Terenzi

Tot farmecul mării, al apei și, în general, al citricelor își are esența în Foconero, un parfum al Tizianei Terenzi care a fost lansat în 2017 și care face parte, de asemenea, din familia olfactivă Aromatic Aquatic pentru bărbați și femei.

Un astfel de parfum are o cantitate destul de mare de citrice de fapt, dar și de prospețime acvatică, reușind să capteze ușor atenția. Notele de vârf de lămâie, ienupăr de Virginia, lămâie italiană, lavandă, bergamotă și cimbru explică acest lucru. Notele de inimă de sare, cardamom, ylang-ylang, zambile și crin de vale, plus notele de bază de mușchi de stejar, lemn de santal, lemn de cedru și patchouli.

Celălalt parfum care iese în evidență este acela de a fi lemnos plus o senzație sărată care este perfectă vara. De asemenea, are o longevitate moderată și o urmă moale.

4. Black Maremma de Tiziana Terenzi

Dacă ceea ce vă place sunt parfumurile puternice, atunci Black Maremma este al vostru, această aromă a anului 2013 a fost lansată pentru familia olfactivă Floral musk pentru bărbați și femei și a fost creată de Paolo Terenzi.

Cu acest parfum vei putea să vibrezi foarte mult cu o serie de note care se încheie în lemn, dulce și, de asemenea, toată căldura posibilă care are și câteva atingeri de miere și cacao, fără îndoială un bastion pentru simțuri. Este compus din note de vârf de mușcată de stejar, coacăze negre, ylang-ylang și bergamotă printre principalele sale note.

În plus, are note de inimă de miere, kaki, lemn de Oud, chimen și iris, iar notele de bază de lemn de trandafir, labdanum, chihlimbar și cacao. Acest parfum foarte cald este cel potrivit pentru ierni și are o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

5. Luna Ursa Major de Tiziana Terenzi

Să zbori cu un parfum spre senzații cu adevărat ieșite din comun este opera lui Luna Ursa Major, care este un parfum din familia olfactivă Amber pentru bărbați și femei și lansat în 2015.

Începem prin a vă spune că este un parfum cu note de vârf de rom, fructe uscate, elemi și nucșoară, note de inimă de patchouli, tutun, tămâie și vetiver și note de fond de piele, lemn de Oud și vanilie.

În acest fel, au reușit să aducă împreună parfumuri foarte dulci cu unele foarte amare pentru a face din parfumul său unul între lemnos și vanilie care sfârșește prin a deveni proaspăt. Aceasta din urmă adaugă atingerea sa pentru zilele de iarnă.

Parfumul are o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

6. Gold Lilliput de Tiziana Terenzi

Acesta a fost lansat în 2013 și face parte din familia olfactivă Amber Woody pentru bărbați și femei.

Aroma sa are printre cele mai importante note la lămâie, scorțișoară, piper, violetă persană și tutun. Bineînțeles, elemente ca acestea impresionează și de aceea parfumul este atât de cald, floral și cu mai multe atingeri lemnoase și de scorțișoară pe tot parcursul. Este un adevărat deliciu ceea ce acest parfum are de creat în fața ta.

Lucrul cel mai important la acest parfum este că este util și primăvara și pentru că are o longevitate moderată și o urmă moale.

7. Gold Arethusa de Tiziana Terenzi

Celălalt parfum de lux al brandului vine din mâna lui Gold Arethusa, care este un parfum cu multe nuanțe și care face parte din familia Aquatic Floral pentru bărbați și femei, fiind lansat în 2014. Acest parfum este un amestec excelent de medii diverse și aparținând mai multor lumi.

Are o esență remarcabilă între cele lemnoase, fructate, pe lângă faptul că este foarte dulce și cu multe citrice, o bombă cu ceas pentru a exploda de emoție. Aroma sa are note de vârf de trandafir, portocală și lemn de santal, plus o inimă de iasomie și trandafir, iar în fundal sunt vetiver, patchouli și neroli.

Acest parfum își duce farmecul spre floral pe alocuri și este perfect pentru primăvară, fiind înzestrat și cu o longevitate moderată și o urmă suavă.

8. Black Laudano Nero de Tiziana Terenzi

Un parfum destinat originalității, Black Laudanum este un parfum care a apărut în anul 2014 și care are o familie olfactivă Amber specializată pentru bărbați și femei care reușesc să genereze multă forță în notele lor.

Această aromă este compusă din note de coniac, tutun Rozmarin și mirt care sunt cele care dau parfumului o esență reticentă, lemnoasă și tutunată prin buchet. Notele de inimă de frasin, miere, cedru și trandafir conferă dulceață și căldură împrejurimilor sale, în timp ce notele de bază de vetiver, cașmir și vanilie echilibrează parfumul pe căi balsamice.

Acest parfum este destinat verii și are o longevitate moderată și o urmă grea.

9. Adhil Assoluto de Tiziana Terenzi

Acest parfum este destinat nuanțelor încărcate de lux și eleganță, face parte din familia olfactivă Green Floral pentru bărbați și femei și de aceea este atât de proaspăt și direct. A fost lansat în 2016 și îl are ca designer reprezentativ pe Paolo Terenzi.

Are note de vârf cu multă verdeață, anason, iasomie și note amazoniene, note de inimă de vanilie, lemn de santal și chihlimbar și note de bază de mușchi de stejar și lemn alb. Aroma sa este foarte dulce, cu multă vanilie și prospețime, ceva cu adevărat delicios pentru pielea ta.

Cu acest parfum veți începe să vă bucurați mai bine de zilele de primăvară și conține, de asemenea, o longevitate moderată și o urmă moale.


Concluzii finale

Cu siguranță, o companie de familie ca aceasta nu poate lipsi din topul celor mai bune parfumuri pentru bărbați și femei și de aceea se află pe această listă importantă. După cum ați putut citi, are un parfum cu adevărat foarte dulce și zile destul de diverse, aceasta fiind filosofia unei companii precum Tiziana Terenzi.

Așa că nu pierdeți timpul și nu încetați să le folosiți în fiecare zi a anului, vă veți minuna de farmecul lor atât de unisex.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *