Top 5 parfumuri Memo pentru femei

Producătorii de semnături sunt de mult timp faimoși, nu numai în țările lor de origine, ci și dincolo de granițe, în alte părți ale lumii, mai ales pentru că, de obicei, calitatea lor este ridicată și, în aceste vremuri competitive, și mai mult, aici intervine și numele Memo.

Memo este o marcă care s-a născut în Franța și care a avut ca punte centrală o fabricație independentă în care mai mulți parfumieri să fie cei care să includă aromele lor în loc să fie presați de marcă spre un anumit profil de arome.

În acest fel au reușit să se conecteze cu toate femeile care au avut ocazia să le folosească și de aceea Memo este multe lucruri și puține lucruri în același timp. Cei de la Memo se remarcă prin faptul că au o direcție artistică superbă și asta a făcut ca parfumurile lor să fie foarte creative și puțin văzute până la lansare.

Nu vă fie teamă să zburați în călătoria celor mai bune 5 parfumuri Memo pentru femei pentru că aceste parfumuri vor deveni rutina voastră irezistibilă în ziua de zi cu zi după ce le veți folosi.

Parfumuri Memo pentru femei – Recomandarile noastre

1. Irish Leather de Memo

Apartenența la un loc îl face întotdeauna special, asta dovedește Irish Leather, un parfum care ia ca referință maximă să te ducă în acel loc pe care îl iubești atât de mult încă din copilărie. Această aromă a fost lansată în 2013 și se încadrează în familia olfactivă Leather pentru femei. Un parfum fără îndoială pentru femeile care călătoresc și pentru iubitoarele de exotic.

Este un parfum cu un miros între aromat și proaspăt cu mirodenii, de aceea are atât de mult de spiritual și în același timp îți duce simțurile spre momente frumoase. Această primă impresie vine de la notele sale de fructe de ienupăr, chihlimbar și fasole tonka.

Are și o notă de chihlimbar care reușește să creeze un parfum foarte puternic cu pielea, fiind apoi un parfum pentru fetele care iubesc să călătorească. Pentru toate acestea, acest parfum vă va însoți cel mai bine vara. Are o longevitate destul de lungă și un traseu moderat. Acest parfum nu se pierde din vedere, mai ales că această combinație de condimente și forță nu lasă pe nimeni indiferent.

2. Tamarindo de Memo

Aventuros, riscant și sexy, Tamarind este un parfum cu adevărat amețitor și care a fost lansat în anul 2018, aparținând de altfel familiei olfactive ambră picantă pentru femei. Aroma sa se îndreaptă către acele fete cărora le place un parfum cu diverse arome tropicale.

Tamarind fiind un parfum care poate fi văzut ca o prelungire directă a verii, aroma sa are acorduri dulci și fructate pe de o parte, produs al notelor lor de cardamom, Mandarină și portocală. De asemenea, latura sa citrică provine din aceste ieșiri. Are note de inimă de tuberoză, ananas, iasomie, ylang-ylang, piersică și nucă de cocos. În plus față de notele de bază de patchouli, vanilie și benzoin.

Se poate spune, de asemenea, că parfumul este cu adevărat vanilat, lemnos și oarecum proaspăt. Această idee de lemn umed este ideală pentru toamnă și are o longevitate de lungă durată și o urmă grea. De aceea, acest parfum puternic și feminin este atât de trend-setter, cu acea șiretenie care este atât de rară în parfumuri în zilele noastre.

3. Shams Oud de Memo

Trebuie să vorbim acum despre Shams Oud, un parfum super intens care iubește luxul, de aceea este inspirat din lumea arabă, precum și din aur. Acest parfum face parte din familia olfactivă Amber pentru femei și a fost lansat în 2011. Acordurile sale sunt întotdeauna orientate spre luxuriant și maiestuos.

Acest parfum este compus din câteva acorduri calde, în care are o bună prezență și prospețimea picantă și lemnul propriu-zis. Are note de vârf de piper, șofran și ghimbir. Are note de inimă de lemn de oud și labdanum. Are, de asemenea, note de bază de styrax, balsam de Tolu și fasole tonka.

Shams Oud are o prezență bună mai ales iarna, pentru că le încorporează căldura fetelor care îl poartă și le conferă multă naturalețe, deoarece nu este atât de gros. Are o longevitate de lungă durată și un traseu greu, ceea ce este obișnuit pentru acest tip de parfum.

4. Inle de Memo

Memo are o aromă distinctivă în cadrul lumii parfumeriei, iar aceasta este Inle – un parfum care se remarcă prin varietatea sa și care își găsește cel mai bine locul printre notele de fructe și flori. Inle este clasificat în familia olfactivă Floral Fructat pentru femei și a fost introdus pe piață în anul 2007, fiind unul dintre cele mai apreciate parfumuri ale sale.

Este unul dintre cele mai proaspete și florale parfumuri care se află în cadrul Memo și, de asemenea, cu multe acorduri fructate și condimentate. Are note de vârf de bergamotă, mentă și artemisia. Note de inimă de osmanthus, yerba mate, iasomie și mirodenii, iar notele de bază de iris, mosc și cedru. Așa că vă puteți imagina că se bazează între prospețimea fructelor sale și delicatețea florilor sale.

Vorbim, de asemenea, despre un parfum care are ceva citrice și care, împreună cu prospețimea sa, îl fac să fie o alegere fantastică pentru vară. De asemenea, are o longevitate scurtă și un traseu moale, tipic unui parfum de vară.

5. Lalibela de Memo

Memo are în portofoliu său o creație extraordinară pentru momentele speciale – Lalibela, un parfum deosebit ce aparține familiei olfactive Cyprus Floral pentru femei și care a fost lansat în anul 2007. Acesta este un parfum absolut fantastic, ale cărui acorduri au ca bază momentele magice și foarte tinerești.

Acest parfum are note de vârf de nucă de cocos, orhidee, trandafir și bujor, note de inimă de vanilie, patchouli, iasomie și labdanum și note de bază de tămâie, frunze de tutun și lemn. Acest lucru conferă parfumului o aromă întineritoare care are, de asemenea, multe elemente disparate care funcționează.

Are arii florale, pline de vanilie și dulci, reunind toată tinerețea unui parfum de mărimea sa și arătând mai ales foarte bine pentru a fi folosit primăvara. Această aromă este, de asemenea, perfectă pentru longevitatea sa moderată și pentru urma sa moale, care nu este atât de pronunțată.

De asemenea, merită menționat faptul că acest parfum este casual sută la sută și, prin urmare, vă veți simți liberi în toată esența sa.


Concluzii finale

Parfumurile Memo nu au prea multe în comun, dar tocmai această ambiguitate face ca aceste parfumuri să fie niște clasice ale parfumeriei, pentru că au reușit să capteze atenția atât a femeilor clasice, cât și a celor care sunt noi în materie de parfumuri celebre.

Totul în cazul parfumurilor Memo este orientat către elementele esențiale ale vieții și, prin urmare, le veți găsi foarte atrăgătoare de purtat, pentru că vă amintesc de momente din trecut pe care încă le prețuiți cu măreție.

Cu toate acestea, viitorul este întotdeauna după colț, iar noile generații vor avea ocazia să guste cinci versiuni diferite ale vieții lor în doar câteva sticle – un lux total.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *