Top 6 parfumuri Tiffany & Co. pentru femei

Parfumurile pentru femei nu încetează niciodată să ne uimească, mai ales că întotdeauna merg împotriva tuturor șanselor și ajung să dăinuie în mintea și sufletul celor care le folosesc, un brand are întotdeauna un trecut de muncă grea și așa este cazul Tiffany & Co, unul dintre cele mai renumite branduri din întreaga lume.

Această companie s-a născut în anul 1837 la New York, de către doi oameni de afaceri care au văzut în parfumuri o modalitate remarcabilă de a realiza procesul de seducție către lux, de atunci are aproape două secole fiind o referință pentru întreaga lume ostentativă a costumelor și parfumurilor scumpe.

În acest articol ne vom extinde asupra celor mai bune parfumuri ale acestora, astfel că cele mai bune 6 parfumuri Tiffany & Co. pentru femei este mai mult despre a te introduce într-o lume de arome fin construite cu visele tale.

Recomandarile noastre:

1. Tiffany & Co. de Tiffany & Co.

Eleganța și luxul modern nu trebuie să te scoată din zona în care poți fi tu însuți și să te distrezi, de aceea Tiffany & Co. este un parfum care te face cu adevărat să trăiești viața, aroma sa a fost lansată în 2017 și se încadrează în familia olfactivă Floral pentru femei.

Acesta este poziționat de la început în note de vârf destul de citrice și foarte energice de bergamotă, mandarină și lămâie. Pe de altă parte, are note de inimă de iris, trandafir, coacăze negre și piersici, unde poți experimenta foarte bine floarea și prospețimea.

Deja în notele lor de fond care sunt mosc și patchouli, veți avea multe de spus despre acordurile lemnoase. Acesta este un parfum de vară cu o longevitate moderată și cu o urmă moale. Ceva destul de tipic, dar niciodată obositor pentru cei care iubesc acest anotimp al anului.

2. Pure Tiffany de Tiffany & Co.

Un alt parfum care are o aromă foarte izbitoare și feminină pentru femei este Pure Tiffany, un parfum pe care îl vei îndrăgi mai ales că se încadrează în familia olfactivă Floral pentru femei și a fost lansat în 2003.

Acest parfum are o notă de vârf de bergamotă, note de inimă de iasomie, nufăr, magnolie și liliac, plus un fond de lemn de santal. Cu atât de puține note au reușit să facă un parfum cu adevărat floral și capabil să dedice multă delicatețe acordurilor lor. În plus, acest parfum are o cantitate bună de arome de apă pentru a-l face umed.

Cu toate acestea, nu este singurul lucru care definește acest parfum care are o aromă proaspătă în care apare foarte bine fiecare dintre acordurile sale citrice și fructate. Prin urmare, acest parfum este mai degrabă pentru vară unde veți avea și o longevitate moderată și o urmă asemănătoare.

3. Tiffany & Co. Intense de Tiffany & Co.

Fabricarea parfumurilor pentru femei care sunt intense implică anumite capcane, dar atunci când reușești să le faci bine, ai adevărate opere de artă, de exemplu Tiffany & Co. Intense este una dintre ele. Acesta face parte din familia olfactivă Amber Floral for Women și a fost lansat în 2018.

Parfumul său este compus din note de vârf bogate de pere, frunze de mandarine și piper care îi permit să facă uniunea între citrice și picante. Conține, de asemenea, note de inimă de iris, trandafir și iasomie pentru a-i conferi câteva note de flori proaspete. Pe de altă parte, în notele sale de fond are vanilie, morcov și chihlimbar.

În general conține și câteva arome cu adevărat pline de mirodenii și foarte vanilate, ceea ce face ca esența sa să reziste până în zilele de toamnă. Încheiem prin a spune că aroma sa este dată cu o longevitate scurtă și o dâră moale, cu siguranță feminină și casual pentru toate gusturile femeilor tinere.

4. Tiffany & Love de Tiffany & Co.

În cadrul parfumurilor acestui brand din Statele Unite sunt gândite și poveștile de fundal, iar Tiffany & Love este un parfum dedicat iubirii, dar făcut unul pentru tineri, astfel că este pe cât de modern, pe atât de hotărât. Aroma sa se încadrează în familia olfactivă Floral pentru femei și a fost lansat în 2019.

Conține note de vârf de grapefruit și busuioc care fac din parfumul său unul întortocheat spre citrice și proaspăt, ceea ce face ca acesta să aibă multă prospețime picantă în uniunea sa. Are note de inimă de neroli și note de bază de vetiver și cedru.

În cadrul acestui parfum se găsește o înglobare plăcută de lemn care permite conceperea unui parfum minunat și, de asemenea, serios, cu mult temperament de pădure și, prin urmare, vă va plăcea să îl purtați pe piele în timpul iernilor.

5. Trueste de Tiffany & Co.

Un parfum din 1995 încă mai are același efect ca și acum mulți ani și continuă să încânte femeia care îl deține. Trueste este un parfum care se încadrează tot în familia olfactivă Floral fructat pentru femei, făcându-te să trăiești o călătorie plină de energie.

Acest parfum are note importante de coacăze negre, trandafir, iasomie, chihlimbar și cedru. În primul rând, parfumul său este fructat, dar conține și mult lemn și trandafiri, un amestec care combină dulceața, energia și bineînțeles puterea. Are trei dintre cele mai importante elemente pentru o femeie.

Să nu uităm că și parfumul său este menit să fie cald în toate fațetele sale, fiind un alt parfum spectaculos pentru iarnă și purtând pe de altă parte multe stiluri de flori. Longevitatea sa tinde să fie de lungă durată, în timp ce urma sa este moderată.

6. Tiffany & Co. Sheer de Tiffany & Co.

Seriozitatea și sobrietatea s-au reunit într-un parfum pentru istorie, Tiffany & Co. Sheer este un parfum care cere o experiență remarcabilă în materie de parfumuri pentru a spune că este destinat femeilor de 20 de ani. Acest parfum face parte din familia olfactivă Floral for Women și a fost lansat în 2019.

Parfumul său conține note de vârf de frunze de mandarine și coacăze negre, note de inimă de trandafir, plus ylang-ylang și note de bază de iris și mosc. Această prezență între flori și citrice îi conferă un aer foarte neutru și special.

Aroma sa are apoi acorduri citrice de fructe tropicale, cuplate cu o mulțime de trandafiri de grădină, așa că încântă simțurile, iar primăvara va fi cel mai bun moment pentru a fi folosit. Longevitatea sa este de lungă durată, iar urma sa este grea.


Concluzii finale

Tiffany & Co. le permite femeilor să viseze în felul lor, iar aceste șase parfumuri sunt o demonstrație clară a autorității celor care le-au conceput aromele. Au devenit clasice instantanee și nu ratează nicio ocazie de a fascina.

Fie că ești o tânără sau o femeie matură, aceste parfumuri conțin ceea ce face ca o femeie să fie specială, așa că nu trebuie să te ferești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *