Top 5 parfumuri Clive Christian pentru femei

Există mai multe opinii în lumea parfumeriei care sunt de acord că Clive Christian este una dintre cele mai bune și mai selecte mărci din lume, de fapt, are un prestigiu superior, un prestigiu pe care chiar și celelalte mărci majore îl găsesc greu de egalat sau de comparat.

Cu toate acestea, acest brand din 1999 nu și-a pierdut niciodată concentrarea asupra direcției în care ar trebui să se îndrepte și stilul lor nu a fost niciodată în șah, dimpotrivă, a fost întotdeauna în prestigiu englezesc și orientat spre coroana regală.

Acum, vorbind despre aromele sale, acestea tind să aibă o esență diferită față de restul, deoarece fabricarea sa este independentă și are o mare parte din exclusivitatea cu care se mândresc atât sferele înalte ale celei mai mari insule din Europa.

Aici, în cele mai bune 5 parfumuri Clive Christian pentru femei vei avea o reprezentare simbolică, dar intensă a ceea ce înseamnă toate aromele lor, așa că nu trebuie să te întorci în altă parte dacă ești o femeie care caută recunoașterea maximă atât la locul de muncă, cât și în cercul de prieteni.

Recomandarile noastre:

1. C for Women de Clive Christian

Una dintre cele mai aromate creații ale lui Clive Christian are de-a face cu C for Women, acest parfum s-a născut în anul 2010 și apoi a deschis acest ultim deceniu așa cum a făcut-o și cu cel care l-a precedat: cu stil puternic și temperament de oțel.

Acesta își propune să creeze o aromă cu adevărat plină de fructe, precum și de flori proaspete și delicate, fiind deosebit de bun pentru momentele casual, deși are și ceva dulceață într-o aromă foarte specială. Are note de vârf de mandarină, bergamotă și geraniu.

Pe de altă parte, are note de inimă de osmanthus, violetă, trandafir și piele, iar notele de bază de fasole tonka, vanilie și vetiver. Completarea aromei sale are arome orientate spre lemn și aromate, care pot fi tulburate datorită mirosului său atât de profund.

Este un parfum conceput pentru toamnă și are o longevitate moderată și o urmă moale. În cele din urmă are un parfum care este destul de feminin și care nu caută să devină puternic, ci să ofere un confort total.

2. L for Women de Clive Christian

Dintre parfumurile care sunt mai exclusiviste, dar care se bazează pe puterea absolută a bogăției, este L for Women, un parfum care face parte din familia olfactivă Floral Fruity Women’s. Acest parfum este într-adevăr făcut pentru seducție, pentru a denota puterea pe care o ai asupra celorlalți prin atributele tale.

Conține în primul rând o notă de vârf de piper roz, piper negru și piper alb, ceva nemaivăzut până acum, uniunea atâtor ardei face ca acesta să fie, fără îndoială, un parfum încărcat de aromă picantă și condimentată, poate prea puternică pentru unele femei.

Farmecul său se regăsește în notele de inimă de trandafir de Damasc și iasomie, în acest sens, parfumul devine herbal și cu adevărat aromat. Are note de fond de vanilie și cedru. Cu acestea din urmă, parfumul este mai degrabă pământesc, în plus, poate fi cald.

Parfumul său este de fapt unul foarte cald și astfel este foarte bun pentru iarnă, având o longevitate moderată și o urmă grea.

3. Notable VII Cosmos Flower de Clive Christian

Cel mai amuzant parfum al lui Clive Christian este Notable VII Cosmos, un parfum care poate fi simțit de la mulți metri distanță și despre care vom vorbi mai târziu. Parfumul său se încadrează în familia olfactivă Cyprus Fruity for Women și a fost lansat în 2016.

Acesta conține note de vârf de mandarină, rom, măr și piper roz. Alte note de inimă de prună, violetă și iasomie, iar notele de bază de piele și chihlimbar. Primul lucru pe care îl veți observa este că este un parfum destul de fructat și cu dulciuri ușoare în jurul său.

Al doilea lucru în esența sa este că acest parfum este foarte citric, plus că are ceva caramel. Așadar, acest parfum este într-adevăr destinat femeilor mai tinere și este orientat pentru zilele de primăvară, un parfum foarte umed.

Longevitatea acestui parfum este un subiect de conversație și este că are o durată mare și o veghează mai degrabă cu arii blânde în permanență, liber ca vântul.

4. No. 1 de Clive Christian

Pentru a trăi ca femeia numărul unu trebuia să aibă parfumul ei special, iar acel moment a venit cu No.1, unul dintre cele mai arogante și mai ambițioase parfumuri ale lui Clive Christian. Acest parfum face parte din familia olfactivă Woody Amber for Women și a fost lansat în 2001.

Notele sale de vârf se bazează pe notele de vârf de mandarină, lămâie și ardei dulce, notele de inimă de heliotrop, trandafir și crin de vale, iar notele de bază de fasole tonka, vetiver și cedru de Virginia. Un pic din toate într-un parfum făcut pentru a fi remarcat.

Nu te vei putea desprinde de acordurile sale de talc, lemn și mai ales de căldură picantă, ceva ce se îmbină de bunăvoie și cu citricele care îi definesc esența. Pe deasupra, vă așteaptă o longevitate moderată, alături de o urmă foarte grea.

Realizat pentru primăvară, parfumul său conține și câteva acorduri florale, deși acestea nu sunt la fel de evidente ca celelalte note menționate mai sus.

5. 1872 de Clive Christian

Realizat pentru regalitatea engleză, 1872 este un parfum care conține mult din ceea ce înseamnă să te naști în Anglia, precum și să te simți ca și cum ai aparține celor mai selecte familii din Londra. Acest parfum care a apărut în 2001 aparține familiei olfactive Citrus Aromatic pentru femei.

Notele sale de vârf sunt definite între grapefruit, piersică, lavandă și bergamotă, în timp ce notele de inimă sunt frezia, ciclamenul și iasomia. Notele de bază sunt patchouli, labdanum și cedru. Este un parfum de femeie puternică, dar care vă va oferi, de asemenea, multă culoare pentru ziua dumneavoastră.

Citricele și aromele conferă acestui parfum un miros foarte eliberator și tropical. Conține, de asemenea, atingeri de dulceață și care se îndreaptă spre zilele de vară, ceea ce face ca acest parfum să fie unul pe măsură pentru femeia de astăzi.

Cu longevitatea sa moderată și urma sa grea, nu va lăsa pe nimeni indiferent în niciun moment, dimpotrivă, este făcut pentru a vă face prezența clară.


Ultimele observații

A purta un parfum Clive Christian este un adevărat angajament, deoarece acestea nu sunt concepute pentru orice femeie, ci mai degrabă pentru a fi purtate de cele alese pentru a fi regale. Nu vă puteți imagina niciodată coroana pe care o purtați cu voi atunci când le purtați.

Cu toate acestea, nuanțele lor de citrice, florale și dulceață sunt cele care fac ca aceste parfumuri să fie printre cele mai scumpe din lume, iar tu nu îți poți permite să porți aceste parfumuri oricând, de fapt, ele se poartă în cele mai importante zile.

Atât pentru fetele casual, cât și pentru cele elegante, aceste parfumuri lasă o amprentă de regalitate în tine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *