Top 5 parfumuri Sapil pentru femei

Unul dintre noile branduri de parfumuri care își câștigă o reputație puternică este Sapil, o companie care a ales să fie lider în sectorul aromelor foarte distincte și care sunt și puternice, ceva ce se caută din ce în ce mai puțin, dar pe care ei știu cum să îl realizeze.

Cu toate acestea, a defini acest brand prin acest lucru ar fi o greșeală, deoarece ei posedă și o serie întreagă de elemente care îi definesc ca fiind o esență clasică, cuplată cu o măiestrie de înaltă calitate.

Aceste simboluri ale creației sunt cele care au reușit ca noi să vă aducem cele mai bune 5 parfumuri Sapil pentru femei, arome cu adevărat izbitoare, dar care nu încetează să fie originale în niciun fel, ba mai mult reușesc să creeze o cantitate foarte bună de emoții bazate pe o prezență remarcabilă în care veți fi în centrul atenției.

Recomandarile noastre sunt:

1. Promise de Sapil

Familia olfactivă Floral Green este una dintre cele mai cercetate în lumea parfumurilor pentru femei, iar parfumul Promise a fost inclus în această categorie și lansat în 2009. Această aromă oferă o combinație generoasă de arome într-un singur flacon, pe care o puteți experimenta și verifica.

Socotind acest parfum cu câteva note de flori delicate și albe, este înconjurat și de acorduri de tuberoză și chiar de citrice pentru a ajunge să facă din aroma sa una splendidă și orientată spre trandafiri, așa că este cu adevărat izbitoare.

Acest parfum are o serie de note de bergamotă, note de inimă de tuberoză și trandafiri, în timp ce fondul sunt lemn de santal și vanilie. Confortul răsplătește și de aceea aromele sale combină foarte bine atât citricele, cât și florile dulci și care sunt speciale pentru primăvară. Acest parfum are, de asemenea, o longevitate scurtă și o urmă moale.

2. Veryl de Sapil

Un parfum destul de feminin, Veryl are în el o serie de note care îl fac să fie un parfum care încălzește atmosfera, iar acest lucru se reflectă în faptul că, în cele din urmă, este un parfum seducător și foarte atrăgător pentru sexul opus, atrăgându-le atenția.

Veryl este un parfum care trebuie să vă placă cu adevărat, mai ales că are o serie de note de ghimbir, cardamom, piper, gardenie, lemn de santal și mosc.

Astfel poți obține cu ușurință un parfum care devine atât picant și incitant cât și proaspăt prin concentrația mare de ierburi naturale și nu numai, făcând astfel ca acest parfum să fie foarte apreciat la întâlniri.

De asemenea, reușește să facă din el un parfum pentru zilele de toamnă și are o longevitate moderată și o urmă moale.

3. Intense de Sapil

Dacă vorbeam anterior de explorarea unui parfum intens, în Intense de Sapil aveți în față un parfum care vă dă din plin cu toată intensitatea pe care o are și care nu e deloc de neglijat. Această aromă își bazează modul de operare în note extrem de puternice și care nu lasă loc de altceva decât de o surpriză.

Are acest parfum câteva note de iarbă verde, inima are iasomie sambac, iar nota de bază de vanilie. Așa se ajunge la crearea unui parfum care merge spre citrice, extrem de răcoritor și floral, un amestec care nu este lipsit de senzualitate.

Cu Intense vei avea și tu parfumul tău pentru vară, în plus te poți simți împlinită datorită faptului că are o longevitate și o urma moderată.

4. Pink Nancy de Sapil

Proaspăt, confortabil și mai presus de toate frumos, parfumul Pink Nancy este unul dintre cele mai apreciate parfumuri de la Sapil. Acest parfum aduce cu el familia olfactivă Floral for Women și a fost lansat în 2004.

Florile și moscurile sunt cele care definesc acest parfum, foarte simplu în același timp și tocmai de aici vine tot confortul posibil. Este destul de floral și însoțit de acorduri de mosc. În acest fel, puteți simți prezența unei guri de aer proaspăt alimentat de flori.

Cu parfumul său veți putea să vă simțiți, de asemenea, foarte bine acompaniată primăvara, iar acesta are o longevitate moderată, împreună cu o urmă grea. Deja acest lucru spune multe despre mediul său, care va fi perfect pentru femeile tinere care caută să se simtă atrăgătoare.

5. Bound de Sapil

Un parfum foarte puternic și mai ales picant, Bund este un parfum care explorează diverse fațete ale unei arome puternice și realizate de și pentru femei. De aceea, nu puteți uita de el.

Explorând note de mandarină, măr și cardamom, acest parfum are câteva acorduri proaspete și izbitoare, în care fructatul este bine prezent. De asemenea, are note de inimă de lavandă și nucșoară pentru a obține prezența florilor proaspete și sălbatice.

În plus, notele de fond care sunt pielea și chihlimbarul sunt cele care pun în evidență un parfum foarte puternic și poate uscat. Pentru că Bund este, de asemenea, un parfum grozav care generează rezultate bune în timpul iernii pentru a însoți peste tot notele sale fructate.


Ultimele observații

Nu există nicio posibilitate ca parfumurile Sapil să nu-ți pătrundă prin simțuri ca o adiere puternică de fructe și așa mai departe, sunt parfumuri care sunt destinate să fie discutate de toate fetele pentru că ajung să îți facă adevăratele dorințe să explodeze.

Te invităm să le încerci și să înveți să trăiești pe muchie de cuțit!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *