Top 5 parfumuri Paul Smith pentru femei

Dacă e să vorbim despre un creator de modă și parfumier care a ajuns să schimbe peisajul mondial, acela este Paul Smith, născut în Anglia și care a reușit să stabilească o legătură între cultura americană și cea engleză pentru a obține stiluri unice, motiv pentru care ocupă locul de onoare în acest articol.

Dorim să vă prezentăm cele mai bune 5 parfumuri Paul Smith pentru femei, nu înainte de a vorbi puțin despre aromele acestora, care în cele mai multe cazuri reflectă o combinație între lumea englezească cu excentricitățile și umorul ei plus distracția americană.

În orice caz, vă vom lăsa pe voi să alegeți să le descoperiti, pentru că, fie că vă place sau nu, parfumurile Paul Smith nu lasă pe nimeni indiferent.

Parfumuri Paul Smith pentru Femei

1. Rose de Paul Smith

Un parfum care a fost conceput special pentru femeile feminine și care își doresc un parfum mereu adaptat la eleganță este Rose, care face parte din familia olfactivă Floral pentru femei și a fost lansat în 2007.

Parfumul în cauză are note de violetă, trandafir, ceai, trandafir turcesc și cedru. Toate acestea combinate între floral și prospețime fac să aveți un parfum de trandafiri, dar și floral, care este în cele din urmă foarte dulce. De asemenea, are și multă prospețime, iar acest lucru îl face ideal pentru vară.

Rose by Paul Smith este un parfum care are o longevitate moderată și un traseu blând.

2. Paul Smith London Women de Paul Smith

Nu se poate ca acest parfum cu o sticlă roșie și un aspect deosebit de puternic să nu vă placă pentru stilul său englezesc, Paul Smith London Women este un parfum care se încadrează în familia olfactivă Amber Woody pentru femei și care a fost lansat în anul 2004.

Avându-l ca parfumier pe Jean Pierre Bethouart, regăsim printre notele acestuia arome atât de variate precum liliac, anason, lămâie, iasomie și chiar vanilie. Deja în sine trebuie să adăugăm că aroma sa este foarte variată și trece între acorduri dulci și de vanilie, precum și unele citrice și florale.

Paul Smith London Women va fi perfect pentru primăvară și are o longevitate moderată, împreună cu un traseu greu.

3. Woman de Paul Smith

Un parfum care a inaugurat noul mileniu în anul 2000 a fost Woman, care este strâns legat de familia olfactivă Floral for Women. Acesta a fost conceput și dezvoltat de Nathalie Lorson.

Este compus din note cu adevărat surprinzătoare, cum ar fi coacăze negre, piper roz, mandarine, trandafir, ceai verde și fasole tonka. Toate acestea se luptă pentru a-și face simțită prezența, iar parfumul sfârșește prin a fi foarte floral, lemnos și un pic citric.

Woman este un parfum făcut pentru iarnă și are o longevitate de lungă durată și un traseu moderat.

4. Portrait for Women de Paul Smith

Născut în 2013, Portrait for Women este un parfum care îmbină eleganța și frumusețea într-un parfum conceput pentru femeile tinere. Acesta se încadrează în familia olfactivă Floral Green for Women.

Putem vorbi despre un parfum cu o aromă caldă și orientată spre acordurile fructate și în care vă puteți bucura și de doze bune de citrice și flori, prin urmare va fi un parfum pentru iarnă și toamnă.

Aroma sa este compusă din note de ceai negru, piersică, trandafir sălbatic, iasomie, mosc și coacăze negre și are o longevitate scurtă și un traseu greu.

5. Extreme Woman de Paul Smith

Cu greu ne putem imagina lista de parfumuri Paul Smith fără Extreme Woman, cel mai ireverențios parfum al său, apărut în 2003 și realizat de Antoine Maisondieu pentru familia olfactivă Woody Floral Musk for Women.

Acest parfum are note de mandarine, coacăze negre, ceai verde, crin de vale, cedru, chihlimbar și vetiver. Pentru toate acestea, aroma sa este destul de lemnoasă, pe lângă faptul că este extrem de fructată și cu atingerile sale proaspete ca și cele de citrice cum nu puteau lipsi. Este un parfum care trebuie folosit vara, fără îndoială.

Are în același timp o longevitate moderată, în plus urma sa este moale, un parfum care nu este complicat, dar care va lăsa o amprentă în interiorul tău.


Ultimele observații

Niciodată un parfum Paul Smith nu te lasă la jumătatea drumului, întotdeauna generează păreri extreme, pentru că așa sunt parfumurile lor, pentru că la bine și la rău, aromele lor nu sunt niciodată departe de originalitate și pentru asta au folosit diverse valori precum florile și citricele împreună cu prospețimea sa caracteristică.

Nu strică niciodată să citești despre ce îți pot oferi parfumurile lor, dar adevăratul test vei fi tu atunci când le vei folosi, așa că dă-i drumul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *