Top 8 cele mai bune parfumuri Police pentru femei

De-a lungul timpului, s-a asociat latura complexă a oamenilor cu marii gânditori și personalitățile care au modelat lumea așa cum o cunoaștem astăzi. Brandul Police, însă, a reușit să creeze o asemenea imagine din momentul înființării sale în anul 1983.

Cu o bază în Italia, acest brand a început cu ochelari de soare ca produse destinate exclusiv întregii lumi, până când în 1997 au decis să facă un salt spre o altă fațetă și s-au realizat parfumurile cu numele său.

La dispoziția ta vor fi cele mai bune 8 parfumuri Police pentru femei, care te vor ajuta să-ți evidențiezi virtuțile și să trăiești o viață modernă și cosmopolită.

Parfumuri Police Femei – Top 8

1. Legend de Police

Acest brand a gândit mereu în stil mare și a devenit tocmai o legendă, așa cum îi spune și titlul, Legend este un parfum care a fost lansat în 2017 și care este inclus în cadrul familiei olfactive Amber Floral pentru femei.

Acest parfum conține în același timp în interiorul său la câteva acorduri cu adevărat lemnoase și florale, acestea sunt opera unei combinații excelente, precum și având anumite acorduri citrice și picante. Notele lor sunt coacăze negre, coacăze roșii și bergamotă.

Pe de altă parte, inima include iasomie, magnolie, chihlimbar și trandafir, în timp ce notele lor de fond sunt patchouli, vanilie și lemn. În general, este un parfum de vară cu o longevitate de lungă durată și o urmă suavă.

2. To Be The Queen de Police

Pentru a fi o regină trebuie să porți un parfum de regină, iar acesta este To Be The Queen, un parfum cu adevărat incendiar care face parte din familia olfactivă Floral Fruity Women’s. To Be The Queen a fost lansat oficial în 2013.

Este atât de energizant pentru un parfum care se potrivește foarte bine cu acorduri pline de fructe, foarte citrice, proaspete. Cealaltă parte a sa este mai degrabă lemnoasă și tropicală. Toate acestea provin din notele de vârf de fructe roșii, portocale, mandarine și petit grain. Note de inimă de ananas, piersică și violetă, iar notele de bază de patchouli, vanilie și cedru.

Este un parfum care poate fi savurat bine în timpul iernii și are o longevitate moderată și o urmă grea.

3. To Be Woman de Police

Să te simți în largul tău cu senzualitatea ta este regula lui To Be Woman, un parfum care a fost lansat în 2012 și care se încadrează în familia olfactivă Floral fructat pentru femei.

Acest parfum corespunde mult femeii tinere cu acordurile sale dulci alături de altele mai degrabă citrice și pline de prospețime florală. Acest amestec care unește foarte bine elegantul cu îndrăznețul și se datorează notelor de vârf de măr, lămâie și mandarină.

De asemenea, are note de inimă de flori albe și note de bază de lemn și mosc. Un astfel de parfum este pentru primăvară și are o longevitate scurtă și o urmă moderată.

4. Passion de Police

Este cel mai intens parfum din această listă, Passion este un parfum care se încadrează în familia olfactivă Floral fructat pentru femei, a fost lansat pe piață în 2010.

Acest parfum are note de vârf de măr, bergamotă, portocală și coacăze negre. Note de inimă de floare de lotus, frezie, floarea-soarelui și floare de păducel, iar notele de bază de caramel și vanilie. Așadar, parfumul său va fi extrem de dulce și foarte floral, împreună cu acompaniamente de citrice și caramel.

Passion este un parfum pentru toamnă și are o longevitate moderată și o urmă moale.

5. To Be Rose Blossom de Police

Un parfum cu multă personalitate, To Be Rose Blossom este un parfum care se leagă de familia olfactivă Cipru Floral pentru femei și a fost lansat în 2016.

Această aromă are o serie de acorduri foarte puternice printre care se evidențiază de exemplu cel de vanilie cu atalcate, acesta favorizează o aromă foarte bine delimitată și dacă se pun laolaltă aromele sale dulci vor fi foarte feminine.

Are note de ieșire de pară și mandarină, inimă de gardenie și iasomie și fond de vanilie și cedru. Aromele sale sunt, de asemenea, legate de o perioadă precum primăvara și are o longevitate de durată, împreună cu o urmă moderată.

6. To Be Tattooart de Police

Un parfum casual, dar care miroase foarte asemănător cu cel al unei fete din ziua de azi, To Be Tattoo Art este un parfum din familia olfactivă pentru femei Fruity Gourmand și a fost lansat în 2017.

Acest parfum are acorduri principale puternice și pline de dulceață, în plus conține multe fructe și flori, lucru care se datorează în mare parte notelor de violetă, măr, iasomie și cedru.

To Be Tattoo Art vă va face să vă simțiți confortabil pe tot parcursul verii. Are o longevitate moderată și un traseu greu.

7. To Be Miss Beat de Police

To Be Miss Beat ar putea fi parfumul unei regine a frumuseții și al modelelor, pentru că este un parfum foarte delicat și vesel. Acesta face parte din familia olfactivă Amber Floral for Women și a fost lansat în 2017.

Are în primul rând niște note importante de nucă de cocos, coacăze negre, heliotrop, trandafir, vanilie și chihlimbar care îi oferă parfumului său multă vanilie, fructe, lemn și puțină căldură.

Toate acestea îl fac să fie un parfum de iarnă deosebit de bun și are o longevitate de lungă durată, împreună cu o urmă grea.

8. Daydream de Police

Nu este nimic în neregulă cu a visa cu ochii deschiși, iar Daydream este un parfum care preferă acest lucru, acesta se încadrează în familia olfactivă Floral Fruity. Aroma sa are note de portocală, frunze verzi, piersică, flori albe și mosc.

Are acorduri cu prea multă prospețime și arome intense de citrice și arii verzi care sunt senzația pentru un anotimp precum vara. Cu toate acestea, are însă și o longevitate moderată și o urmă grea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *