Cum miroase? – Apa de toaletă L’Interdit de la Givenchy

Fascinația pentru interzis și lucrurile greu de obținut stârnește adesea dorința arzătoare de a le posseda, o notă pe care cei de la Givenchy o cunosc foarte bine. Parfumul lor L’Interdit Eau de Toilette este doar o mică parte din tot ceea ce îți poate trezi dorințele de a avea mai mult.

Acest parfum din 2022 este conceput cu un mix precis de note citrice precum și frescura florilor pentru a maximiza senzația de atracție și senzualitate pe care o femeie o poate trăi.

Nu te lăsa pe tine însuți cu dorința și continuă să citești despre mirosul Apa de Toaletă L’Interdit de la Givenchy.

Tot ceea ce este interzis este mai tentant

Mirosul de L’Interdit este îndrăgit mai ales pentru că evocă ideea de a ajunge la ceea ce este interzis, la ceva ce nu acceptă un „nu” ca răspuns. Criticii sunt de acord că aroma acestuia ar putea fi considerată mai degrabă un afrodisiac decât un simplu parfum și nu le lipsesc motivele.

Putem menționa că toate componentele sale olfactive sunt concepute pentru a seduce și a face să te simți bine în propria piele, pentru ca femeia care îl poartă să se simtă că poate învinge tot ceea ce își propune folosind acest parfum în timpul zilei sau al nopții, oricând este momentul potrivit.

Citrusurile ca punct de plecare

Versiunea 2022 a L’Interdit Eau de Toilette aduce în prim-plan o latură cu adevărat revigorantă, seducătoare și îndrăzneață a parfumurilor Givenchy. Cheia acestui efect este utilizarea citrusurilor ca element central, care amplifică dorințele persoanei care îl folosește.

Îți spunem că printre notele de vârf s-au decis să îmbogățească parfumul cu portocală amară, portocală, bergamotă și mandarină. Pe scurt, tot ce simți la început în acest parfum va fi pur și simplu vervă citrică, dar dusă la un nivel superior de intensitate pentru că, de exemplu, se

Au diferite nuanțe de portocaliu și mandarină, cu detalii amuzante și imprevizibile, reușesc să creeze o diversitate cu adevărat remarcabilă.

Ferm și calm de la flori

Dar să nu considerăm parfumul doar un parfum citric, L’Interdit Eau de Toilette are și stabilitatea și decența florilor, deoarece conține acorduri care ating aceste caracteristici în orice moment.

Florile albe și tuberoza sunt doar unele din cele care se remarcă în notele sale de inimă. În acestea se află și iasomia, una dintre cele mai complete și proaspete flori, care reușește să se distingă chiar și când este înconjurată de frecvența fructelor.

Aceasta permite crearea unei legături între cele două lumi, făcând astfel parfumul acesta pur și simplu sublim și potrivit pentru momente unde eleganța primează peste tot.

Contemporan, dar familiar

Când investigăm familia acestui parfum, observăm că, în ciuda faptului că a fost lansat în 2022, acesta păstrează esența care a caracterizat parfumurile Givenchy de ani de zile, un adevărat standard al eleganței.

Este inclus în familia olfactivă Floral pentru Femei și, așa cum am subliniat înainte, are un parfum care oferă mult, potrivit atât pentru femeile seducătoare, cât și pentru cele care doresc să arate senzuale, o calitate rară întâlnită într-o sticlă de parfum.

Primăveri acidulate

Prezența florilor, subtilitatea și eleganța amestecului îi permit L’Interdit Eau de Toiltte să devină un parfum de primăvară, dar cu o abordare diferită de cea tradițională datorită mai multor motive.

În special începutul parfumului este plin de citrice movează publicul să gândească la o primăvară senzuală. Acest segment este dominat de bergamotă, mandarină și portocală, care au câștigat cu succes locul lor datorită prospețimii lor.

Explozie de prospețime

Orice moment din zi este perfect pentru a folosi acest parfum, și nu putem recomanda un moment anume, mai ales când are atât de multă vivacitate, atât din fructe cât și din flori.

În totalitate, L’Interdit Eau de Toilette permite unei femei să se simtă confortabil folosind acest parfum în orice moment al zilei, fie că merge la serviciu sau la o petrecere neplanificată.

Parfumul este imprevizibil, dar asta face parte din secretul succesului său printre femeile care au descoperit cum aroma lor le poate transporta în locuri unde alte miresme nu reușesc.

Se lasă purtat de vânt

La fel de volatil ca vântul este efectul acestui parfum în privința longevității și a semnăturii olfactive. De aceea, nu este greu de imaginați că a avea parfumul în poșetă este recomandat când prezența sa începe să se estompeze.

Considerații Finale

Este o surpriză plăcută să vedem că în 2022 a fost relansată o nouă versiune a L’Interdit Eau de Toilette, deoarece este o reinterpretare completă a acestui clasic care a fost în trend pentru mulți ani.

Combinația dintre citrice și flori a făcut ca aroma acestui parfum să rămână în timp pentru femeile de astăzi și de ieri, deci nu rămâne mai mult decât să explorăm acea senzualitate pe care crezi că o poți avea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *