Cele mai bune 6 parfumuri CLEAN pentru femei

Există o mulțime de mărci de parfumuri disponibile pe piață, iar unii oameni sunt atrași de arome care provoacă o senzație puternică și profundă. Cu toate acestea, în ultimul timp, tendința minimalismului a dus la o schimbare în preferințele consumatorilor de parfumuri. Brandul CLEAN este un exemplu de marcă care a adoptat această tendință, oferind arome proaspete și curate care sunt perfecte pentru cei care doresc să rămână subtili și eleganți. De-a lungul secolului, CLEAN a devenit unul dintre cei mai proeminenți producători de parfumuri minimaliste, oferind arome care provoacă o senzație plăcută și delicată, fără a fi copleșitoare. Prin urmare, este important să alegi marca de parfumuri care se potrivește cel mai bine cu personalitatea și stilul tău, iar CLEAN poate fi o alegere perfectă pentru cei care apreciază minimalismul și eleganța.

Dorim să vă oferim un articol în care vă vom oferi cele mai bune 6 parfumuri CLEAN pentru femei, în care veți putea remarca foarte ușor cele mai practice arome posibile. În așa fel încât să nu pierdeți timpul și să vă asigurați că veți cumpăra unul.

6 parfumuri CLEAN pentru femei

1. Warm Cotton de CLEAN

Deschidem acest articol cu Warm Cotton, un parfum care știe să exploateze foarte bine tot ceea ce ține de senzualitate, dar și de delicatețe. Acest parfum face parte din familia olfactivă Woody Floral Musk pentru femei și a fost lansat în 2007.

Avem în cadrul acestui parfum note precum citrice, cedru, note marine, fructe, chihlimbar și mosc. În așa fel încât se simte mult prezența unui parfum citric, aromat și mai ales cu aer marin și proaspăt.

Acest parfum este foarte recomandat pentru vară și are o longevitate moderată și o urmă asemănătoare.

2. Ultimate de CLEAN

Un alt parfum care are o prezență mai puternică, precum și în senzații atrăgătoare este Ultimate, un parfum care face parte din familia olfactivă Floral Green pentru femei și care a fost lansat în 2004.

Putem menționa că acest parfum oferă note de lămâie, bergamotă, iasomie, trandafir, lavandă și mosc. Pe de altă parte, spunem că Ultimate are o aromă florală, citrică în primul rând, dar și cu acorduri de prospețime.

Pe de altă parte, acest parfum este făcut pentru primăvară și veți avea o longevitate foarte lungă și un traseu suav. Este, așadar, un parfum ideal pentru persoanele casual și practice, la fel ca și CLEAN.

3. Skin de CLEAN

Dintre cele mai frapante și mai elegante parfumuri ale brandului trebuie să vă prezentăm Skin, un parfum care a fost lansat încă din anul 2012 și care a fost conceput pentru familia olfactivă Woody Floral Musk pentru femei.

Are doar două note, care sunt mosc și flori, la fel de minimalist ca și filozofia brandului și este că aroma sa este destul de florală, precum și foarte afumată și atomată, așa că va fi deosebit de confortabil pentru ziua de zi cu zi și dacă este folosit toamna, cu atât mai bine.

Dacă vorbim despre longevitatea sa, Skin este de scurtă durată, iar urma sa este moale, un parfum feminin în toată esența sa.

4. Shower Fresh de CLEAN

Un parfum de vară, așa este definit Shower Fresh de la sine, este de asemenea un parfum care a apărut în cadrul familiei olfactive Floral pentru femei și a fost lansat în anul 2017.

În cadrul componentelor sale trebuie să menționăm lămâia, Mandarinul, Portocala, Crinul văilor, pe lângă iasomie. În acest sens, avem de-a face cu un parfum destul de citric și picant, care este umed în toată esența sa. În plus, este proaspăt și este însoțit de flori ca cele mai bune arme pentru a pune stăpânire pe prezența sa foarte dinamică.

Shower Fresh este un parfum care, pe de altă parte, are o longevitate moderată și o urmă foarte grea.

5. Cool Cotton de CLEAN

În urma parfumurilor proaspete și care au influența mării, trebuie să vorbim despre Cool Cotton, un parfum care a fost lansat în 2013 și care se încadrează în familia olfactivă citrice aromatice pentru femei.

Trebuie menționat faptul că în cadrul celor mai importante note ale acestui parfum se regăsesc coaja de lămâie, bergamotă, mărul verde dar și menta. Așadar, vă puteți aștepta într-adevăr la un parfum prea proaspăt, citric și fructat, care este minunat pentru iarnă.

Să nu uităm de longevitatea sa, este foarte rezistent, iar urma sa este moderată, așa că va rezista cel mai mult timp alături de tine.

6. Fresh Laundry de CLEAN

Ca un parfum destinat mai degrabă publicului elegant, a fost lansat Fresh Laundry, parfum lansat în 2005 și care face parte din familia olfactivă Floral fructat pentru femei.

Nu este de mirare că Fresh Laundry are note precum iarbă, lămâie, portocală, iasomie, trandafir și mosc. Trebuie să subliniem că aroma sa este cu adevărat citrică, proaspătă și are ca însoțitor foarte important floralul.

În ceea ce privește perioada de utilizare, acesta trebuie folosit mai ales în timpul verii și, de asemenea, are o longevitate moderată și un traseu cu adevărat greoi, astfel încât vă puteți bucura de el pentru o perioadă lungă de timp.


Ultimele aspecte

Există un gust incredibil pentru parfumurile CLEAN, mai ales pentru că sunt simple, directe și, în același timp, generează încredere datorită curățeniei ample pe care o lasă printre aromele de citrice și florale.

Așadar, dacă vrei să te simți împlinită în secolul XXI, atunci ar trebui să porți unul dintre aceste șase cele mai bune șase parfumuri CLEAN pentru femei din prezent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *