Top 7 parfumuri David Beckham pentru bărbați

Fotbalistul care a demonstrat că un sportiv de elită poate fi legat ca nimeni altul și de lumea modei, pionierul este David Beckham, iar noi vă prezentăm aici cele mai bune 7 parfumuri David Beckham pentru bărbați, un articol dedicat în totalitate esenței sale.

Te poți regăsi cu arome care sunt strâns legate de elanul său competitiv de când lumea l-a văzut pentru prima dată la Manchester United până la pașii săi ca celebru model Armani, o combinație de multă modernitate și senzualitate, dar și eleganță.

Nu se poate face altceva decât să admirăm ceea ce a reușit să realizeze acest sportiv de talie mondială în domeniul parfumurilor. Dacă doriți să fiți ca el și să cuceriți tot ce vă iese în cale, atunci aruncați o privire asupra acestui articol important.

Parfumuri David Beckham Bărbați – Top 7

1. Intimately Men de David Beckham

Un parfum care face parte din familia olfactivă Aromatic pentru bărbați și care a fost lansat în 2006. Această aromă are multă moliciune, precum și arome lemnoase, ceva cu adevărat englezesc și bărbătesc.

Are acest parfum note de bergamotă, cardamom și grapefruit, notele lor sunt lemnul de santal, violeta și anasonul stelat, iar notele de fond sunt ambra și patchouli. Vă puteți trezi cu un parfum cu adevărat proaspăt, plin de citrice și flori.

Iată cum vara poți pune mâna pe acest parfum la care se adaugă și arome de fructe și multe condimente, mai ales englezești, la fel ca și el. Are o longevitate de lungă durată și o dâră moale.

2. Classic de David Beckham

Aroma clasică a fotbalistului, oricine se mândrește cu ea, trebuie să încerce Classic of David Beckham, aromă care a fost creată de Aurelien Guichard și care face parte din familia olfactivă Woody aromatic pentru bărbați și care a fost lansată în 2013.

Cu Classic vă veți putea bucura de un parfum care este compus din note de lămâie, gin și galbanum, pe lângă notele de inimă de mentă și nucșoară pentru a se încheia cu note de bază de chihlimbar și cedru texan.

Este un parfum care a fost caracterizat prin adăugarea unei mari cantități de aromă la mirosul său, care este, de asemenea, puternic influențat de un miros de lemn atât de clasic al stilului de parfumuri al fotbalistului englez. La aceasta trebuie să adăugăm că are un miros de iarbă verde, atât de specific și atât de asemănător cu un stadion de fotbal, deci este clasic, ca și el.

Este un parfum de iarnă și are o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

3. Beyond de David Beckham

Aromă ideală pentru toți cei care vor să ajungă sus, dar cu un individualism marcat în lume, așa este Beyond of David Beckham, aroma anului 2015 care a fost concepută nici mai mult nici mai puțin decât de Nelly Hachem-Ruiz. Aroma sa se încadrează în familia olfactivă Woody spicy pentru bărbați.

Aroma acestui parfum este destul de citrică la toate nivelurile împreună cu o prezență caldă, fiind excelentă pentru că se amestecă bine cu fructele din mirosul său cu vanilie, realizând un cocktail important, care a fost prezentat mai presus de toate pentru a obține rezultate bune proaspete.

Acesta este compus din note de vârf de mojito, cardamom și grapefruit, plus o notă de inimă de piper împreună cu note de bază de piele. Acest parfum are elemente cu adevărat lemnoase care se simt foarte atalcate și sunt, de asemenea, ideale pentru a ajunge să aducă căldură corpului.

4. Instinct de David Beckham

Dintre cele mai senzuale parfumuri care există pentru bărbați trebuie să evidențiem Instinctul lui David Beckham, care face parte din familia olfactivă Fougere aromatice pentru bărbați și a fost lansat în 2005.

Alain Astori și Beatrice Piquet au fost cei care au făcut posibil acest parfum, pe lângă faptul că au inclus note de vetiver, bergamotă, mandarină, anason stelat, piper brun, patchouli și cardamom.

Totul la acest parfum este atât citric, cât și cald, ceva ce indică pentru o perioadă precum vara. Este demn de remarcat faptul că mirosul de anason este foarte mult resimțit împreună cu elementele florale și bine aplicabil pentru o longevitate de lungă durată și o urmă moderată.

5. Bold Instinct de David Beckham

Un alt parfum care definește cel mai bine urma unui bărbat hotărât este Bold Instinct al lui David Beckham, un parfum care face parte din familia olfactivă Woody spicy pentru bărbați și care s-a născut în 2020.

Acesta are note de turbă, ananas și frunze de dafin, note de inimă de scorțișoară, nucșoară și cardamom și, în final, note de fond de patchouli, ambră cenușie și mosc. Toată această uniune reușește ca aroma sa să fie percepută cu mult mosc, pe lângă scorțișoară, astfel că are un miros final picant și pasional.

Iarna este cea mai bună perioadă pentru a folosi acest parfum, unde ar trebui să simțiți și chihlimbarul, pentru a provoca un parfum cu mult lemn, care trebuie să menționăm și faptul că este afumat.

Acest parfum ar trebui să își deschidă întotdeauna drumul cu o longevitate moderată și o dâră la fel de moderată.

6. Classic Blue de David Beckham

Prezența mării în parfumurile lui David Beckham este ceea ce a creat faptul că de ceva timp parfumurile sale sunt deosebit de proaspete și pline de independență. Pentru aceasta trebuie să menționăm Classic Blue, parfum care a apărut în 2014 și care face parte din familia olfactivă Woody pentru bărbați.

Aurelien Guichard și Jean-Christophe Heraul sunt cei care au inclus note de violetă și grapefruit, note de inimă de ananas și frunze de violetă și note de bază de mușchi și patchouli. Aroma în general pe care o are acest parfum se îndreaptă mult spre fructe și în esență asta este, un parfum cu o aromă destul de marină și dulce, ceva ce rareori acest fotbalist a atins în aromele pe care le abordează.

Oricum, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că aroma sa, este făcută pentru zilele de vară, deoarece mirosul său este conceput tot pentru tropicale și atât de mult încât și longevitatea sa este moderată, la fel ca și urma sa.

7. The Essence de David Beckham

Parfumul care are toată esența lui David Beckham în cea mai bună formă este The Essence, care a fost lansat în jurul anului 2012 și care are familia olfactivă Woody Aromatic pentru bărbați.

Acesta are câteva note de lavandă și violetă, pe lângă câteva note de inimă de măr și ananas și câteva note de fond de lemn de cașmir și fasole tonka. Vă puteți bucura de un parfum conceput cu acorduri fructate, în plus față de un miros destul de citric și plin de lavandă.

Cu toate acestea, acest lucru i-a adus un loc în toamnă, împreună cu longevitatea scurtă și urma moale.


Moderne, pline de extaz și atrăgătoare, așa sunt cele mai bune 7 parfumuri David Beckham pentru bărbați, pe care le veți adora, așa că nu le pierdeți din vedere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *