Top 8 parfumuri Hermes pentru femei

Poate că ați observat și dumneavoastră numeroase firme care au parfumuri de lux, dintre care sunt sute, dar cu siguranță ajung la nivelul măreției foarte puține, printre care și Hermès, o casă de modă franceză care a transcendat în timp încă din 1941 datorită faptului că în bună parte experiența de utilizare a propriilor parfumuri este foarte frapantă pentru că este ca și cum ai folosi pentru prima dată un parfum feminin.

Este și cazul următorului articol, cele mai bune 8 parfumuri Hermès pentru femei, câteva rânduri prin intermediul cărora vei ajunge să experimentezi un sentiment de descoperire în cunoștințele tale despre parfumuri și care îți vor fi de o imensă utilitate pentru a le valorifica la maximum atunci când vrei să arăți uimitor.

Recomandarile noastre pentru cele mai bune parfumuri pentru femei de la Hermes

1. Voyage d’Hermès de Hermès

Modernismul a inundat total această creație Hermès, ne referim la Voyage d’Hermès, o mostră singulară a progresului caracteristic pe care l-au avut parfumurile de-a lungul anilor.

Voyage d’Hermès are în interior un parfum important care te face să adopți o mentalitate cu totul nouă, specifică femeii secolului XXI, în care fiecare decizie pe care o iau este total preponderentă pentru propria viață.

Acest parfum vine cu note de chihlimbar, mosc, trandafir, ceai verde și, de asemenea, elemente de lemn, acestea în sumă totală îți vor da nu doar un imbold puternic prin prezența lemnului, pe de altă parte te va ilumina complet datorită chihlimbarului, care se va mișca fără probleme majore pentru ca tocmai tu să strălucești cu lumina sa proprie.

Vă veți simți foarte confortabil cu acest parfum, deoarece nu lasă nici o îndoială că are înger și demon în interiorul sticlei sale.

În același timp, Voyage d`Hermès are o mare înclinație pentru veri sau, în general, pentru locurile cu temperaturi ridicate și are atât longevitate, cât și o urmă moderată.

2. Eau des Merveilles de Hermès

Creându-și propriul trend, așa cum se obișnuiește în cadrul acestei firme franceze, Eau des Merveilles by Hermès este un parfum făcut cu originalitate, dar a fost realizat cu atâta tărie încât nu au fost nevoiți să includă elemente chimice în compoziția sa, toate sunt total naturale.

Eau de Merveilles by Hermès a devenit foarte popular în rândul femeilor după lansarea sa în 2014, deoarece propune un mediu foarte propice pentru ca acestea să ia orice fel de decizie pentru ele însele, fără a ține cont de consecințe.

Mai mult, a devenit la modă pentru că indiferent de data din calendar îl poți purta cu solvabilitate, nu prea are o perioadă anume a anului.

Toate aspectele tale pozitive vor ieși în evidență atunci când vei purta Eau de Merveilles, menționând, de asemenea, că îl poți purta în situații foarte elegante, deoarece parfumul său este atât seducător, cât și luminos și este alcătuit din note de violetă, mușchi de stejar, vetiver, piper, dar și trandafir, este cu siguranță unul care te va face să ieși în evidență.

Dacă vă doriți un parfum de lungă durată, îl vei primi, deoarece longevitatea sa este oferită timp de câteva ore cu parfumul pe tine, iar urma sa este grea.

3. Un Jardin Sur Le Nil de Hermès

Natura și frumusețea de pretutindeni, asta evocă Un Jardin Sur Le Nil de Hermès, care arată ca și cum ar fi fost conceput de un muzician, este ca o piesă care merită să fie admirată.

Un Jardin Sur Le Nil de Hermès se prezintă ca o alegere minunată datorită dulceaței cu care a fost conceput, acest lucru se explică prin notele sale de piersică, mango sau morcov, care dau acel aspect remarcabil și cu o anumită rudenie datorită grapefruitului.

Linia de eleganță care caracterizează Hermès a fost menținută cu parfumul său și are o bună dispoziție pentru a fi folosit mai ales vara, așa că trebuie să purtați haine confortabile ori de câte ori doriți să îl purtați.

Simplitatea și moliciunea au pus stăpânire pe durata sa și, de asemenea, pe prezența sa, căci longevitatea sa este blândă, iar urma sa persistă puțin în aer.

Nu vă faceți griji, nu este un dezavantaj, deoarece într-o perioadă atât de călduroasă precum vara trebuie să optați pentru parfumuri de această anvergură pentru a evita să vă sufocați.

4. 24 Faubourg de Hermès

Cum să nu porți 24 Faubourg de Hermès dacă este un parfum care te catapultează în latura senzuală și informală?

Așa cum ați citit, este un parfum conceput cu adevărat pentru marile orașe, pentru a rezista la viața cotidiană agitată pe care numai oamenii din acest tip de context o pot înțelege.

24 Faubourg de Hermès are multă calitate și vă va face să doriți să îl folosiți la maxim, are portocală, bergamotă, vanilie, sambac și iris, toate acestea foarte bine realizate pentru a atrage privirile și care la fel este foarte plăcut de folosit pentru a fi purtat la întâlnirile cu prietenii.

Toamna este cel mai bun moment pentru a purta 24 Faubourg și vă permite să obțineți prezență cu durata sa de viață și urma puternică.

5. Kelly Calèche de Hermès

Dintre aspectele mai suave care se realizează în universul Hermès este și Kelly Calèche, foarte inspirat mai ales în elemente florale pentru a spori și mai mult moliciunea perenă care îl caracterizează atât de mult.

Acest parfum vă va obține o rată mare de probabilitate de a face o călătorie plăcută pe un deal plin de arome, acest lucru este realizat prin notele sale de trandafir, mimoză și piele.

Este cu siguranță frumos să poți folosi un astfel de parfum care reușește să aducă și frumusețe corpului tău, deoarece îl va face foarte moale având atingeri foarte ușoare și punctuale de uleiuri, așa că sigur vei ști deja că este făcut să iasă în evidență primăvara.

Contrar credinței populare despre un astfel de parfum, acesta are o longevitate foarte mare și o urmă grea, simbolizând dorința de a rămâne cu tine acele flori.

6. Eau des Merveilles Bleue de Hermès

Cu elemente care seamănă mai mult cu marea, Eau des Merveilles Bleue de la Hermès înseamnă o adevărată fantezie în mijlocul mării, parfumul său este legat de orice fel de mitologie despre zeii mării și, de asemenea, de binecunoscutele sirene, totul despre el este cu adevărat magnific și te va pune pe tine, care ești o femeie de rang regal, pe un tron înalt.

Secretul pentru a aborda femeile cu un astfel de parfum a fost în principal acela de a realiza un parfum care este realizat cu puține note pentru a accentua și mai mult puterea pe care ți-o aduce marea, iar acesta conține doar trei: note lemnoase, patchouli și note marine.

Astfel, nici primul, nici al doilea nu au un efect proeminent în acest parfum și ai o senzație de prospețime constantă pe corp, ceea ce este foarte bine pentru acele perioade de căldură mare, cum ar fi vara, care te invită mereu să te gândești la mare.

Longevitatea sa este moderată, în timp ce urma sa își lasă prezența din primul moment pentru a fi grea.

7. Un Jardin Après la Mousson de Hermès

Flori peste tot, armonie fără egal și o femeie visătoare în fiecare loc în care porți Un Jardin Après la Mousson de Hermès, un parfum plin de un anumit mister, de teamă față de iubire, dar care înseamnă că lucrurile merg în direcția bună, cea pe care o dictează inima.

Acest lucru a fost realizat într-un mod spontan și foarte bine planificat cu un parfum care are note florale în fiecare clipă care va fi într-adevăr un impuls de perceput în fiecare moment și dacă luăm în considerare că are o longevitate moderată și o urmă grea, va fi o invitație pentru toată lumea să îți simtă sosirea chiar înainte de a te vedea.

Compoziția este completată de cardamom, vetiver și ceva citrice, linii foarte moderne, devenind mereu un parfum cu o doză mare de surprize, este imprevizibil.

Dacă vreți să îl purtați, nu vă înșelați și nu-l purtați într-un moment prost ales și trebuie să fie pentru toamnă, ideal pentru a fi în ton cu această perioadă a anului, la fel ca și parfumul său, atât de plin de surprize și așa mai departe.

8. Hiris de Hermès

Încheiem cu Hiris de Hermès, parfumul său te face o fată total modernă în fiecare clipă și are o conformație neobișnuită chiar și pentru că a fost lansat într-o epocă atât de plină de modernism, pentru că are note de miere, vanilie, cedru, migdal și, de asemenea, garoafe.

Se face un parfum cu adevărat impunător în comparație cu alte parfumuri, deoarece are o longevitate enormă și o urmă grea.

Așadar, și cu Hiris de la Hermès aveți un parfum conceput pentru iarnă, pentru că se joacă mult cu căldura pe care o evocă, fiind de asemenea potrivit pentru orice tip de situație, acest parfum nu este atașat de nimic și de nimeni, și de aceea atât pentru momentele elegante, cât și pentru situațiile casual este un parfum foarte bun.

Concluzii finale

Parfumurile pentru femei Hermès au fost întotdeauna parfumuri care arată felul lor de a fi și care aduc un omagiu frumuseții feminine, astfel că aceste parfumuri nu numai că au dat subiecte de discuție, dar au rezistat în timp de când au fost lansate ridicând statutul fiecărei femei care l-a folosit.

Este demn de remarcat faptul că parfumurile Hermès pentru femei au reușit să treacă granițele comune între femei, deoarece cu acestea oricine se poate simți clar identificat, la urma urmei, frumusețea și eleganța sunt elemente ale oricărei rase sau credință, nu permit să nu mai folosească Hermès.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *