11 parfumuri Paco Rabanne pentru femei

1934, anul în care s-a născut unul dintre cei mai mari creatori de modă de pe planetă, având naționalitate spaniolă, cu siguranță nu este foarte complicat să ne dăm seama că este vorba despre Paco Rabanne.

Acesta a fost creatorul unui număr mare de articole pentru modă, unde, fără îndoială, o linie de parfumuri pentru femei nu putea să nu apară sau să figureze printre cele mai bune colecții, indiferent de produsul despre care vorbim.

Pe deasupra, am vrut să compilăm pentru tine în acest articol despre cele mai bune parfumuri Paco Rabanne pentru femei prin toată varietatea pe care acestea o oferă, dar care în mod substanțial vorbind au un colorit de neegalat.

Recomandarile noastre – Top 11 Parfumuri Paco Rabanne pentru femei

1. Lady Million de Paco Rabanne

Lady Million de Paco Rabanne reprezintă într-un fel o odă adusă feminismului și bunului gust pe care femeile îl au față de ele și față de cei din jurul lor. Parfumul în sine a reușit să convingă multe femei din proprie inițiativă să îl cumpere pentru că le face să se simtă unice, iar tu nu poți face excepție de la regulă cu un parfum care este lux pur în cea mai fizică extensie a sa.

În plus, conține un parfum care îl face foarte practic, astfel încât îl puteți folosi oricând doriți, nu are un context foarte marcat și servește pentru zi de zi, fiind ideal atât pentru birou, cât și pentru o ieșire în oraș.

A fost conceput de Anne Flipo, Beatrice Poquet, Dominique Ropion și Bruno Jovanovic și se remarcă mai ales prin numeroasele sale influențe în notele de lămâie Amalfi, portocală africană, miere albă, chihlimbar, patchouli sau iasomie, patchouli sau iasomie la care trebuie să adăugăm longevitatea aproape indescifrabilă de lungă durată și o dâră grea pentru a face din acest parfum o selecție imediată pentru vară, pentru că va aduce pentru tine tot farmecul necesar, dar și toată prospețimea care îți place atât de mult pentru zilele călduroase sau care nu cedează locul frigului de afară.

2. Black XS For Her de Paco Rabanne

Nu vă place sentimentul acela de descoperire interioară în care ajungeți să știți că puteți fi un sex-simbol?

Black XS For Her de la Paco Rabanne reprezintă toate acestea, dar adăugând imprevizibilul la modul în care funcționează pentru percepția oricărui bărbat, te va transforma într-o femeie dorită. Pentru început, parfumul său este făcut pentru a fi un parfum cu adevărat cald, unul dintre cele care te fac să te simți ca într-o cabană cu foc, astfel încât devine o alegere minunată și ideală pentru iernile reci.

De asemenea, Black XS For Her se prezintă ca un produs plin de multă pasiune, care se alătură și părții sălbatice a ființei tale, făcând astfel ca fiecare bărbat care îl percepe să își dorească să fie prezent pe pielea ta pentru mult timp.

Datorită notelor sale de afine, floare de tamarind, piper roz, violete roz și trandafir de Crăciun, precum și de vanilie neagră, devine unul dintre cele mai bine concepute parfumuri Paco Rabanne pentru sectoarele tinere, având în vedere accentele sale de mister.

Fiind un parfum destul de intens a făcut în mod logic ca longevitatea sa să fie foarte durabilă, astfel încât nimeni nu reușește să îl perceapă și cu o dâră grea, simbol al exagerării atracției față de tine.

3. Olympéa de Paco Rabanne

Faptul că femeile au un al șaselea simț depinde și de personalitatea acestora, acest lucru a fost reflectat în Olympéa, dar din punctul de vedere al propriei personalități care emană acest parfum.

De obicei parfumurile care au prea multă personalitate ajung să fie enervante pentru simțul olfactiv al celui care îl percepe de aproape, dar cu acesta nu se întâmplă în niciun moment, pentru că în ciuda faptului că îți ridică propria stimă de sine, o face cu note subtile de dulceață pe care le putem observa în compoziția sa foarte bine lucrată.

Olympéa a fost realizat cu note de mandarină, vanilie, ambră cenușie, iasomie de apă sau lemn de santal, prin care se remarcă o ambiguitate clară care l-a făcut să fie portentos și pretențios în egală măsură, dar și înzestrat cu dulceață. Rezultatul a servit la realizarea unui parfum care are și o longevitate de durată și un traseu moderat pentru a fi folosit mai ales într-o perioadă calmă cum este toamna și pe care îl rupi de paradoxul unei anumite plictiseli care îl înconjoară.

Nu trebuie subestimat faptul că Olympéa poate fi purtat la orice vârstă datorită stilului său bine definit, fiind perfect atât pentru femeile tinere, cât și pentru cele mature.

4. Lady Million Privé de Paco Rabanne

Dacă purtați Lady Million Privé de Paco Rabanne, veți simți luxul din interiorul dvs. și aventurile cu totul neobișnuite pe care le puteți avea dacă purtați Lady Million Privé de Paco Rabanne, o variantă cu atât mai plăcută și mai luxoasă a originalului Lady Million.

Acesta se deosebește de predecesorul său pentru că are o căldură interioară care a devenit o cultură populară pentru a-l purta iarna și a evita înghețul, la propriu vorbind, are focul ca una dintre principalele surse de inspirație atunci când a fost proiectat și apoi conceput, iar acest lucru se vede în ceea ce urmează.

Acest lucru este susținut de faptul că notele alese de Anne Flipo sunt floarea de portocal, zmeura, heliotrop, vanilie, patchouli, cacao și miere. Rezultatul este un parfum puternic, fierbinte și sexy, care se alătură carnavalului tipic de lux pus la dispoziția cumpărătorilor Paco Rabanne în fiecare an.

Datorită longevității sale de lungă durată și a traseului său enorm, se spune că este unul dintre cele mai consistente și durabile parfumuri în gustul popular al femeilor înflăcărate.

5. Olympéa Legend de Paco Rabanne

O nouă versiune a seriei Olympéa sosește cu Olympéa Legend, un parfum care reușește să fie destul de modern și cu care cu siguranță cele mai extrovertite și versatile femei se vor simți foarte identificate.

Secretul acestui parfum menit să aibă impact constă în principal în asta, în a ști să te faci remarcată și să nu rămâi indiferentă în nicio împrejurare. Are note de floare de ghimbir, prună, vanilie, sare și, de asemenea, anumite parfumuri de ton dulce pentru a capta sclipirile în timpul verii, deoarece prezintă și un parfum și un context foarte actual, foarte independent și lipsit de griji.

Originalitatea sa este de așa manieră încât a devenit un parfum pe care fie îl urăști, fie îl iubești și cu care propriul simț olfactiv poate fi identificat sau detestat, atât de puternică poate fi prezența unui parfum precum Olympéa Legend. Pe de altă parte, în alte note despre același parfum, se spune că are o longevitate moderată și un traseu de calibru egal, acest lucru are un sens prezumțios în sensul că, de exemplu, nu s-a căutat să se conceapă un parfum vulgar care să iasă în evidență doar prin modul său extravagant de a fi, ci mai degrabă aportul a ceea ce este suficient pentru a fi perceput chiar și dincolo de ceea ce ar putea sugera notele sale puternice.

6. Pure XS For Her de Paco Rabanne

În cazul lui Pure XS For Her, atingem unul dintre pilonii fundamentali în cadrul concepției parfumurilor de la Paco Rabanne: senzualitatea.

Este primul parfum din acest articol care adoptă latura cea mai banală și senzuală a întregii linii de parfumuri feminine a designerului spaniol. Acest lucru nu este păstrat degeaba și mai presus de toate te va face să te simți o femeie foarte blândă, dar cu aceste atingeri de forță și caracter pe care le iubești atât de mult pentru a te face remarcată în orice scenariu.

La fel, faptul concret cu Pure XS For Her este că și acesta conține multă noutate în compozițiile sale, deoarece a fost alcătuit din note de vanilie, floricele, piersică, mosc alb și nucă de cocos, toate acestea fiind o bunătate autentică dacă ceea ce cauți este să-ți pui în evidență fizicul și exuberanța, întotdeauna cu frumusețea și senzualitatea înainte.

Parfumul propriu care a fost conceput de Quentin Bish este un exemplu fidel că a concepe un parfum pentru femei cu tăieturi intense nu înseamnă neapărat a fi îmbâcsit, așa că la fel ca și altele ale mărcii proprii poate fi folosit acesta în rutina zilnică a zilei sau în momente cheie cum ar fi acea întâlnire pe care o așteptați amândoi, nu vă opriți cu Pure XS For Her.

Leave the mark este apoi sinonim cu acest parfum care are și o mare disponibilitate estetică pentru vară și care are o longevitate de lungă durată și un traseu greu.

7. Lady Million Lucky de Paco Rabanne

Parfumurile spun uneori inconștient povestea stilului de viață al persoanelor care le poartă, iar cu Lady Million Lucky acest lucru este demonstrat, parfumul în sine este prezentat ca o descărcare de adrenalină pură care se manifestă într-o sticluță făcută pentru tine.

Cu siguranță, acest parfum este de neegalat când vine vorba de experiențe extreme, știind exact ce pot însemna și unde pot duce.

Lady Million Lucky de Paco Rabanne poate fi folosit de tine atât pentru practicarea oricărui tip de sport sau pentru situațiile în care inima ta poate mai mult decât mintea ta.

A fost lansat în 2018 și care are note de iasomie, alune, lemn de santal, cedru și lemn de cașmir, și care, de asemenea, este alcătuit dintr-o longevitate moderată și un sluț asemănător în care orice perioadă a anului este momentul perfect pentru a-l folosi pentru tine, o femeie aventuroasă din toate punctele de vedere și care vei fi dispusă să îți asumi riscuri pentru ceea ce cauți.

8. Olympéa Intense de Paco Rabanne

Numele său spune totul, Olympéa Intense este un parfum care solicită întotdeauna intensitatea maximă posibilă și care ar putea fi asimilat cu cel anterior analizat, dar care, în ciuda acestui fapt, are caracteristici diferențiale bine marcate pe care vă va plăcea să le folosiți în orice moment.

Acest parfum este perfect pentru iernile reci, prin contextul captivant și cald al acestuia va genera mereu în tine o senzualitate orientată spre atenția care ți se acordă, permițându-și să fie un parfum dintre cele mai irezistibile pe care le poți obține în întreaga lume.

Cu toate acestea, nu numai că îți va aduce acest lucru, dar are și o aură triumfalistă, astfel încât să îți atingi obiectivele și să îți ofere acel plus de încredere pe care îl iubești. Este realizat cu note de sare, vanilie și chihlimbar, doar trei elemente care creează o combinație explozivă pentru toți acei învingători fervenți în viață. Acum, longevitatea sa este un alt aspect important, deoarece este foarte durabilă, în timp ce urma sa este uriașă, ceea ce dă și mai mult accent pe percepția sa.

9. Ultraviolet de Paco Rabanne

Ultraviolet de Paco Rabanne A apărut ca fiind unul dintre cele mai conturate parfumuri ale acestui brand de modă datorită perfecționismului cu care a fost realizat în totalitate. Îți va plăcea să știi că Ultraviolet nu este un simplu detaliu sau lux, în schimb, acest parfum are atracția necesară pentru ca tu să ajungi să ieși în evidență cu dreptul, un pariu destul de sincer al lui Paco Rabanne de a fi, pe lângă sofisticat, un parfum intens în toate liniile sale cu care te vei remarca prin detalii în fiecare parte a ființei tale.

Cu toate acestea, Ultraviolet are o alegere foarte pronunțată de elemente florale care sunt opera lui Jacques Cavallier, oferind astfel note de ardei iute, piper roșu, mure, plus câteva elemente fructate. Rezultatul direct al acestui demers a fost crearea unui parfum care oferă tot ce are mai bun Paco Rabanne, cum ar fi puterea de seducție, dar care este, de asemenea, oarecum experimentală prin combinarea unor elemente fructate care nu au mai fost întâlnite anterior în creațiile lor.

10. Calandre de Paco Rabanne

Parfumul în sine a fost primul conceput de designerul spaniol și, de la conceperea sa și până în prezent, se prezintă ca un parfum interesant, care are și note citrice, unde bergamota își face act de prezență, precum și rozmarinul sau ienupărul. Calandre din primul moment a servit ca un exemplu pentru toți cei care au căutat să se îndepărteze de lumina reflectoarelor, dar creând un parfum perfect cu care să se ocupe de marile case de modă, este motivul pentru care este un pionier în acest sens și cu el vă veți simți foarte revigorată, o femeie care își îndreaptă pașii spre obiectivele sale.

Dacă ar trebui să alegem un anotimp pentru acesta, ar fi vara, pentru că are un repertoriu rece de combinații pentru a se adapta la orice scenariu estival. Are o longevitate moderată și o urmă moale.

11. Olympéa Aqua de Paco Rabanne

În cele din urmă, trebuie să vorbim despre Olympéa Aqua de Paco Rabanne, un parfum care ridică la un nivel superior tot ceea ce are legătură cu marea și cu influența acesteia asupra vieții în sine.

Parfumul în sine are note de patchouli, neroli și diverse fire de alge marine împreună cu citrice pentru a vă oferi un sentiment de putere, mobilitate și prospețime ca niciodată. Rezultatul a fost crearea unei vibrații foarte bune care este sesizată atunci când o percepi pentru prima dată pentru a ajunge să o folosești vara și unde longevitatea și trezirea moderată servesc într-un mod foarte bun astfel încât să o poți folosi chiar și de mai multe ori într-o zi fără probleme de parfum extravagant.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că acest parfum are tot ceea ce ai nevoie pentru a te duce în apă fără a ajunge să pierzi parfumul.

Concluzii finale

Cine poate nega puterea rafinată a lui Paco Rabanne de a realiza cele mai exuberante și atractive parfumuri în mod egal?

Cu siguranță, acest răspuns va fi întotdeauna negativ, pentru că nimeni nu ar putea. Dacă parfumurile prezentate aici au ieșit în evidență pentru ceva, a fost în principal datorită forței de caracter cu care designerul și colaboratorii săi au creat fiecare dintre ele.

Dovada acestui lucru poate fi văzută în faptul că în cele mai bune parfumuri ale sale există elemente dulci, citrice și fructate, și cu aceeași forță, aceasta este marca distinctivă a lui Paco Rabanne, care l-a identificat încă de la lansarea liniei sale de parfumuri pentru femei.

De aceea, cu această gamă selectă de 11 parfumuri pentru femei, s-ar putea să îți fi oferit o variantă foarte potrivită pentru atunci când vrei să vizitezi cea mai apropiată parfumerie!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *