Top 20 parfumuri Chloé pentru femei

A vorbi despre parfumurile Chloé înseamnă a te referi la clasic, la romantism, senzualitate și calitate. Acest brand s-a remarcat și a rămas în topul celor mai bine vândute parfumuri, încă de la lansarea primului său parfum Chloe, în 1975.

Nu există nicio îndoială că au obținut atât de mult succes datorită unui număr de factori precum versatilitatea, originalitatea și ingredientele de calitate superioară, dar mai ales pentru că, în sine, fiecare dintre creațiile sale pare a fi un omagiu adus femeilor.

Tocmai de aceea, cu această ocazie vă prezentăm cele mai bune 20 de parfumuri Chloé pentru femei, pentru ca voi să alegeți după calitățile lor cel mai potrivit pentru voi, pentru că meritați.

Recomandarile noastre sunt:

1. Chloé Eau de Parfum de Chloé

În cadrul familiei olfactive Oriental-Floral, acest parfum dinamic și efervescent a fost lansat în 2008. Frumosul său flacon transparent, cu nervuri și împodobit cu o panglică roz subtil, conține un parfum amețitor și senzual.

Compoziția sa, plină de flori aromatice, oferă note de vârf de bujor, frezie și litchi, urmate de o inimă proaspătă de trandafir delicat, crin de vale și magnolie. Acesta avansează spre o bază caldă și energică de cedru de Virginia și chihlimbar, rezultând un parfum magnific, contemporan și delicios.

Are un traseu de parfum moderat spre greu, iar longevitatea pe piele este de lungă durată, astfel încât veți fi protejate timp de mai multe ore cu acest parfum. Caracterul său versatil vă permite să îl purtați pe tot parcursul anului, iar în zilele călduroase de primăvară și vară vă va oferi toată strălucirea sa. Este, de asemenea, foarte potrivit pentru femeile tinere și adulte contemporane, cele care se simt radiante, provocatoare și încrezătoare în sine.

2. Chloé Fleur de Parfum de Chloé

Liber ca vântul, vital și senzual, așa este acest parfum care a văzut lumina zilei în anul 2016 și care face parte din familia olfactivă Floral. Aroma sa delicioasă este conținută într-o frumoasă sticlă transparentă, cu nervuri, care dezvăluie minunatul său elixir roz și este împodobită cu o fundă elegantă pe capacul său argintiu.

Compoziția sa este simplă în utilizarea elementelor și are o prospețime de neegalat, care este percepută în notele sale de vârf curate de bergamotă, grapefruit și verbină de lămâie. Progresează spre o inimă fructată și dulce de cireșe, coacăze negre, piersici și, în final, își completează cercul olfactiv cu o bază cremoasă și caldă de orez, cedru și mosc.

Traseul său este greu și longevitatea sa pe piele este moderată, astfel încât în zilele de primăvară și în momentele speciale, veți simți parfumul său parfumat pentru o lungă perioadă de timp. Este ideal pentru femeile tinere și pline, deoarece acest parfum li se va potrivi ca o mănușă.

3. Love Story Eau Sensuelle de Chloé

Zilele de primăvară sunt inundate de acest parfum senzual și delicios care face parte din familia olfactivă Floral și a fost lansat în 2017.

Parfumul său are note de vârf curate și dulci de lămâie, yuzu, floare de portocal și pară. În inima sa este percepută floarea de floarea pasiunii și heliotrop; apoi, fondul său de cedru, lemn de santal, mosc și chihlimbar dă o notă de distincție și determinare care vă va face să delirați de emoție.

Cu un traseu moderat și longevitate pe piele, este alegerea ideală pentru a vă face să vă simțiți parfumată ore întregi pe o vreme răcoroasă, când doriți să vă simțiți protejată și de neuitat. Femeile tinere și senzuale care fac din dragoste rutina zilnică iubesc această apă de colonie.

4. Chloé Eau de Toilette de Chloé

Acest parfum încântător creat în cadrul familiei olfactive Floral a fost lansat în 2015. Un acord principal delicios de trandafiri, citrice și flori, oferă un parfum romantic, care este ambalat într-o frumoasă sticlă transparentă cu un capac argintiu și o panglică albă subtilă, angelică.

Acest parfum posedă simplitate, datorită folosirii a puține elemente în compoziția sa, dar care sunt îmbietoare. Astfel, notele de vârf sunt prospețimea de bergamotă, lămâie (lămâie acră) și magnolie bogată, urmate de o inimă de trandafir alb, gardenie și pasiunea trandafirului roșu. Pentru a culmina ciclul său de parfumuri, este prezentă o bază de flori de bumbac și o notă de mosc, care conferă un aer decisiv acestei esențe.

Urma este enormă, iar longevitatea pe piele variază de la moderată la lungă durată, astfel încât este potrivit pentru purtarea zilnică în orice moment al anului. Cu toate acestea, primăvara este momentul în care vă va oferi toată puterea sa. De asemenea, datorită delicateții sale, poate fi purtat de toate femeile care doresc să se simtă radiante și îndrăgostite.

5. L’Eau de Chloé de Chloé

Prospețimea unei pajiști înverzite a fost ambalată în această sticlă clasică, transparentă și împodobită cu o panglică verde care dezvăluie elixirul său răcoritor și delicios. Acesta aparține familiei olfactive Cyprus-Floral și a fost lansat în 2012.

Compoziția sa este complexă prin utilizarea diferitelor elemente și constă în trei faze, și anume. În notele sale de vârf, se remarcă notele citrice de grapefruit și bergamotă, care sunt însoțite de aldehide, piersică și efervescența cidrului.

Continuă cu o inimă parfumată de flori precum trandafirul, trandafirul de apă, violeta, frezia, iasomia, crinul de vale, magnolia și bujorul. Apoi trece la o bază robustă și puternică de patchouli, cedru, chihlimbar, labdanum, mușchi de stejar și mosc alb, completând astfel cercul olfactiv.

Traseul său este moderat, la fel ca și longevitatea sa pe piele și este perfect pentru orice perioadă a anului. Cu toate acestea, în zilele de primăvară și de vară, vă va învălui timp de mai multe ore cu parfumul său spumos. Femeile tinere cărora le place libertatea vor fi uimite de prospețimea sa.

6. Love Eau Intense de Chloé

Intensitatea iubirii a fost recreată în acest parfum care aparține familiei olfactive Oriental-Floral și a fost lansat în 2011. Delicioasele acorduri principale florale, de vanilie, balsamice și verzi se regăsesc în acest flacon elegant și frumos, transparent, cu accente aurii, precum și în capacul său, care ne permite să vedem elixirul galben intens, luxos și plin de farmec.

Cu un caracter necomplicat, notele sale de vârf sunt percepute cu prospețimea irisului și a heliotropului, urmate de o inimă florală de jacint, liliac și glicină. Îmbinându-se cu o bază de mosc, balsam peruvian și vanilie, obținem o dulceață și o căldură inegalabile.

Are o urmă moderată spre grea și o longevitate moderată pe piele, astfel încât parfumul său vă va proteja timp de mai multe ore. În plus, versatilitatea sa îți va permite să o porți în orice perioadă a anului, dar în zilele reci de toamnă și iarnă o vei simți cel mai mult. Femeile contemporane și adulte iubesc acest elixir minunat care le completează personalitatea.

7. Chloé Narcisse de Chloé

În cadrul familiei olfactive Oriental-Floral, acest parfum a fost lansat în 1992. O prospețime misterioasă și inegalabilă, este ambalată în această sticlă transparentă în formă de balon, care se potrivește cu capacul său care seamănă cu o petală delicată.

Aroma sa, compusă dintr-un acord principal cald, picant, dulce, condimentat, floral, balsamic și fructat, oferă pasiunea tuberozei și a florilor albe.

Are un lichid răcoritor, cu note de vârf cu parfumuri delicioase de ananas, caise, floare de portocal, violete, piersici și gălbenele. Continuă cu o inimă florală de garoafă, gardenie, iasomie, ulei de trandafir, trandafir și narcisa protagonistă. Culminează cu o bază de balsam de Tolu, lemn de santal, mosc, vanilie și cedru, închizându-și ciclul olfactiv într-un mod imbatabil.

Cu un traseu enorm și foarte rezistent pe piele, este potrivit pentru toate climatele, dar cu prudență în zilele călduroase de vară și primăvară. Acest parfum senzual este perfect pentru femeile contemporane și mature cărora le place să poarte o apă de colonie excelentă.

8. Chloé Lisy de Chloé

Acest parfum din familia olfactivă Floral a fost lansat în 2008. Sticla sa transparentă, cu capac auriu, ne arată un nectar galben delicios, intens și irezistibil. În plus, ca un plus la bunătățile sale, vine într-o husă practică, astfel încât să îl puteți purta în geantă.

Compoziția sa este simplă, cu o notă de vârf de bujor parfumat, litchi și frezie. Continuă cu o inimă strălucitoare de flori precum trandafirul, magnolia și crinul de vale (lily of the valley). Își încheie cercul olfactiv cu o bază de chihlimbar, cedru de Virginia și miere albă caramelizată.

Traseul său variază de la moderat la greu, dar nu este deranjant în niciun moment și poate fi purtat pe tot parcursul anului, dar mai ales în zilele de vară și toamnă, când va crește în strălucire. Longevitatea pe piele este de foarte lungă durată, așa că veți fi protejate timp de multe ore.

9. Chloé Roses de Chloé

Acest parfum care posedă moliciune și eleganță, aparține familiei olfactive Floral și a fost lansat în 2013. Acordul său principal este fructat, floral, citric și mosc. Parfumul său este prezentat într-o sticlă clasică transparentă, canelată, împodobită cu o panglică fuchsia subtilă, care dezvăluie deliciosul elixir roz.

Notele de vârf sunt proaspete și sunt compuse din bergamotă, lămâie, tarhon și litchi, urmate de o inimă de trandafir damasc, magnolie, cedru, măr, coacăze negre și piersici. Aceste elemente se îmbină apoi cu o bază caldă și puternică de note lemnoase, mosc alb și chihlimbar, încheind cercul său olfactiv.

Cu un traseu și o durată moderată pe piele, este parfumul ideal pentru a fi purtat în fiecare zi a anului și mai ales primăvara și vara, al căror climat îi sporește strălucirea, protejându-l timp de mai multe ore, se adresează femeilor ca tine, tinere și active.

10. Love, Chloé Eau Florale de Chloé

În cadrul familiei olfactive Musk-Floral-Matured, acest parfum s-a născut în 2012. În sticla sa clasică transparentă cu capac auriu, se păstrează un elixir roz, al cărui acord principal atalcado, verde, mosc și dulce, ne oferă o aromă rafinată.

Compoziția sa este simplă prin utilizarea a puține elemente, dar toate acestea sunt foarte decisive pentru a ne oferi parfumul său excepțional. Astfel, se deschide cu o ieșire răcoritoare de ceai verde și yerba mate, care sunt însoțite de o inimă de mazăre dulce și note lemnoase. Imediat, acestea se îmbină cu o bază de note lemnoase și mosc, pentru a culmina cercul olfactiv cu esența sa subtilă, elegantă și romantică.

Cu un traseu moderat și longevitate pe piele, este potrivit pentru toate anotimpurile anului, dar de preferință pentru zilele de primăvară. Această apă de colonie se adresează femeilor adulte contemporane și este perfect potrivită pentru a fi folosită în mediul de birou, la plimbări în aer liber și la ocazii speciale.

11. Eau de Fleurs Lavande de Chloé

În cadrul familiei olfactive Aromatic, acest parfum a fost lansat în 2010. Acordul său lemnos, floral proaspăt și citric este conținut într-o sticlă clasică transparentă cu un capac argintiu care dezvăluie lichidul său subtil, cristalin.

Caracterul său revigorant și parfumat este compus din note de vârf de frunze de violetă, petit grain, bergamotă și citrice. Trece la o inimă de levănțică, iris și se repetă cu bergamotă răcoritoare. Aceste elemente, care fuzionează cu o bază de păduri calde precum cedrul, vetiverul, lemnul de cașmir, mosc și ambră cenușie, ne vor încânta cu eterul său prodigios.

Cu o urmă moderată și o longevitate pe piele, de la moderată la lungă durată, este ideal pentru toate anotimpurile anului și de preferat pentru zilele răcoroase de primăvară. Este potrivit pentru femeile de toate vârstele care doresc să se simtă simple, dar îmbietoare și romantice.

12. Love de Chloé

Acest parfum subtil a fost conceput în cadrul familiei Musk-Floral-Moist și a văzut primul său răsărit în 2010. În flaconul său delicat, de culoarea piersicii, cu accente aurii și capacul auriu, un parfum delicios cu un acord principal floral, mosc verde și mosc este ambalat pentru a ne oferi un delir de esență.

Notele sale de vârf răcoritoare, compuse din flori de portocal african și piper roz, sunt însoțite de o inimă florală de iris, jacint, heliotrop, liliac și glicină. Acesta culminează fericit într-o bază de mosc, orez și note florale.

Cu o rezistență moderată și o durată de purtare moderată până la lungă, este ideal pentru climatul rece al toamnei și iernii. De asemenea, poate fi purtat cu prudență în sezoanele mai calde, cum ar fi primăvara și vara. Acest parfum este adaptabil oricărei categorii de vârstă, deoarece parfumul său este neinvaziv și îl puteți purta oriunde doriți.

13. See By Chloé de Chloé

Acest parfum a fost lansat în 2012 și aparține familiei olfactive florale-frutale pentru femei. Frumoasa sa sticlă are forma unei cupole canelate și este împodobită cu un capac argintiu care nu permite scurgeri. Conține un parfum de mosc, fructat și tineresc, care are un caracter simplu, la fel ca fetele din ziua de azi.

Notele de vârf prezintă prospețimea bergamotei și a florii de măr. Continuă cu o inimă de flori delicioase, precum iasomia și ylang-ylang, culminând cu o bază de mosc, lemn de santal și vanilie dulce, oferindu-ne un elixir lipsit de griji, dar inocent.

Cu o rezistență moderată, precum și cu o longevitate pe piele, este ideal de purtat în zilele de primăvară pentru a vă simți protejate și radiante timp de mai multe ore.

14. Love Story de Chloé

Acest parfum, care a fost lansat în 2014 și aparține familiei olfactive Floral, este delicat și extrem de feminin. Frumosul său flacon transparent și striat, împodobit cu o panglică roz, oferă un parfum insinuant, dat de acordul său principal floral, citric, mosc, lemnos și dulce.

Notele sale de vârf sunt răcoritoare și curate, compuse din neroli, bergamotă, grapefruit, lămâie și pară. Continuă cu o inimă parfumată de flori proaspete, cum ar fi floarea de portocal, iasomia de Madagascar, trandafirul, coacăzele negre și dulceața piersicii. Culminează cu o bază tandră și prezențială, datorită unor elemente precum mosc, cedru, lemn de cașmir și patchouli, pecetluind astfel ciclul său olfactiv.

Traseul său este moderat și se potrivește în toate anotimpurile anului, dar mai ales primăvara și în zilele radiante de vară, când parfumul său va fi accentuat. În plus, vă va lăsa parfumul timp de mai multe ore, deoarece are o longevitate moderată spre lungă durată pe piele.

Acest parfum este romantic și jovial, însă utilizarea sa nu este limitată, putând fi purtat de doamnele care se simt visătoare de orice vârstă.

15. See by Chloé Eau Fraiche de Chloé

În cadrul familiei olfactive Floral, acest parfum a fost lansat în 2014. Frumosul său flacon roz conține un elixir subtil compus dintr-un acord floral, fructat și verde.

Cu un caracter necomplicat, la debutul său se percepe încântarea florii de măr, care este însoțită de o inimă de jacint și iasomie; pentru a culmina cu un fond de note de vetiver, pecetluind astfel cercul olfactiv și dând prestanță acestei arome delicioase.

Traseul său este moderat, iar longevitatea pe piele variază de la moderată la lungă durată, fiind perfect pentru ca tu să îi porți parfumul ore în șir în zilele răcoroase de primăvară și vară. Acest parfum splendid poate fi purtat de toate femeile care doresc să se simtă proaspete și delicioase.

16. Chloé de Chloé

Sub un concept clasic și elegant, acest parfum a luat naștere în 1975. Aparține familiei olfactive Floral, iar ambalajul său conține un lichid exclusiv de culoare portocalie intensă. Acordul său principal este format din aldehide, flori, note lemnoase și tuberoză, ceea ce face ca esența sa să fie senzuală și fermecătoare. Natura sa este complexă prin utilizarea mai multor elemente, însă acestea au fost cuplate cu măiestrie pentru a ne oferi un parfum din serie.

Notele sale de vârf sunt prospețimea aldehidelor, caprifoiul, floarea de portocal, dulceața nucii de cocos, liliacul, piersica, jacintul, ylang-ylang și bergamotă. Continuă cu o inimă parfumată de flori precum tuberoza angelică, rădăcina de crin, iasomia, trandafirul și narcisa, culminând cu o bază de lemn de santal, chihlimbar, mosc, mosc, benzoin, mușchi de stejar și cedru, închizând astfel cercul olfactiv și aducând căldura și puterea animalică a parfumului său.

Urma este enormă și durabilitatea sa pe piele este de lungă durată, prin urmare, cu acesta veți simți prezența sa timp de multe ore. De asemenea, este potrivit pentru toate anotimpurile anului, dar în zilele călduroase trebuie să fiți prudent în utilizarea sa. Este potrivit pentru femeile senzuale, enigmatice și marcante, pentru că oriunde vor merge, își vor lăsa amprenta personală.

17. Eau de Fleurs Capucine de Chloé

Cu o prospețime inegalabilă, acest parfum a fost lansat în 2010 și aparține familiei olfactive Floral-Verde. Sticla sa transparentă cu capac argintiu arată elixirul său înverzind ca pajiștile proaspete și aromate.

Notele de vârf răcoritoare de bergamotă, lămâie Amalfi, neroli, galbanum, boabe de ienupăr și salvie sunt combinate cu o inimă plină de flori proaspete de crin de vale, iasomie și tinctură de trandafir. Apoi se îmbină cu o bază de mosc ambrette, oferindu-ne un parfum amețitor și delicat.

Traseul său este moderat, iar longevitatea sa pe piele variază de la moderată la de lungă durată, iar în zilele de iarnă vă va fi foarte util, deoarece veți fi parfumată pentru o perioadă lungă de timp.

18. Nómade de Chloé

Acest nou parfum a fost conceput în cadrul familiei olfactive Cyprus-Floral și este lansat în 2018. Flaconul său cristalin și delicat, împodobit cu o panglică roz și un capac auriu, oferă un elixir cu un acord principal compus din flori, fructe, citrice și lemn.

Are o notă de vârf revigorantă de bergamotă, lămâie, prună Mirabelle și portocală. Acestora li se alătură o inimă parfumată de frezie, iasomie, trandafir și piersică. Apoi, într-un mod simplu, apare o bază caldă și încântătoare de mușchi de stejar, lemn de chihlimbar, patchouli, lemn de santal și mosc alb pentru a oferi un parfum încântător, romantic și pasional.

Urma, precum și longevitatea pe piele, este moderată, iar pentru zilele de primăvară și vară, veți simți parfumul său plăcut timp de mai multe ore. Fetele moderne și visătoare adoră această apă de colonie.

19. Fleur de Narcisse de Chloé

Acest parfum din familia olfactivă Floral a fost lansat în 1994. Flaconul său frumos și clasic, transparent, acoperit cu o floare albă radiantă care seamănă cu o narcisă, conține un parfum delicios cu acorduri principale florale care vă vor transporta într-o lume romantică și îmbătătoare.

Notele sale de vârf delicioase sunt compuse din coacăze negre, note acvatice, piersici și ananas. Acestea sunt apoi însoțite de o inimă plină de mirosuri de flori bogate, precum iris, mimoză, gardenia, garoafă și narcisă flamboaiantă, care se ridică la înălțimea numelui parfumului. Continuă să culmineze cu o bază puternică de piele, tutun de flori albe și mosc, care se înmoaie cu o notă caldă de mușchi de stejar și vanilie dulce.

Cu un traseu moderat și longevitate pe piele, este perfect pentru zilele de primăvară și vară. Spiritul său liber, dar clasic, îi permite să fie purtat de femeile tinere, contemporane și adulte, deoarece nectarul său este blând.

20. Chloé Absolu de Parfum

În cadrul familiei olfactive Oriental-Floral, acest parfum a fost lansat în 2017. Acordul său principal delicios de trandafiri, patchouli, vanilie și atingeri picante și pământii, ne oferă o aromă rafinată, care este conținută într-o frumoasă sticluță transparentă și cu nervuri, împodobită cu un capac argintiu și o frumoasă panglică de culoarea pământului.

Notele de vârf sunt trandafir de Damasc, apoi sunt însoțite de o inimă de trandafir de Grasse și patchouli, culminând cu o bază dulce și amețitoare de vanilie.

Are un traseu moderat până la greu și este foarte potrivit pentru tot timpul anului, atât ziua cât și noaptea. De asemenea, are o longevitate pe piele care variază de la lungă durată la foarte lungă durată, astfel încât veți fi parfumată timp de multe, multe ore. Toate doamnele vor putea purta acest elixir rafinat, simțindu-se frumoase ca un trandafir.


Acum, că știi cele mai bune 20 de parfumuri Chloé pentru femei, nu trebuie decât să îl alegi pe cel care se potrivește cel mai bine calităților și sentimentelor tale. Nu uitați, fiecare femeie este o lume minunată, așa că descoperiți-o pe a voastră.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *