Top 7 cele mai bune parfumuri cu zambile pentru femei

Deși este adevărat că istoria parfumeriei feminine a fost întotdeauna legată de parfumuri ostentative, precum și de parfumuri care au ca principală atracție luxul, nu putem ignora faptul că unele dintre cele mai faimoase parfumuri din istorie au pornit de la origini umile și simple, pentru a deveni apoi parfumurile celebre de astăzi.

Unul dintre aceste exemple clare sunt zambilele, o plantă care s-a dezvoltat cât se poate de simplu până când a devenit în mod serios una dintre cele mai faimoase plante din lume, așa că haideți să facem un pic de istorie. Zambila a fost descoperită în Marea Mediterană și mai târziu a fost adusă în Orient pentru a i se observa frumoasa textură albăstruie și parfumul foarte puternic, proaspăt, de plante.

În jurul anilor 1600 este momentul în care zambila a început să fie folosită ca parfum în întreaga lume, făcând ca femeile să se bucure de aroma sa atât de apropiată de cea a unor băuturi alcoolice și care i-a adus adesea adjectivul de parfum miraculos și pur. Aici, în Cele mai bune 7 parfumuri cu zambile pentru femei, veți găsi atât arome europene, cât și arabe, pe care le puteți încerca fără să ezitați.

Vezi topul cu cele mai bune 7 parfumuri de zambile pentru femei

1. Beyond Paradise de Estée Lauder

Putem să stăm și să vorbim zile întregi despre Beyond Paradise, un parfum care are mult mister, însă și elemente florale și care îți va face simțurile să atingă cerul, acesta a fost realizat de nimeni alta decât Calice Becker, unul dintre cei mai deosebiți și originali designeri, pe lângă faptul că l-a lansat în 2003.

Deoarece face parte din familia olfactivă Floral pentru femei, una dintre cele care au mai multe note în lume. Aroma Beyond Paradise este o îmbinare plăcută de note în care textura sa este cu adevărat uleioasă și confortabilă pentru piele în orice moment, acest lucru se va remarca mai ales primăvara, anotimpul preferat pentru utilizarea sa.

Este destul de influențat de un parfum floral cu adevărat complet, unde unele dintre notele sale, cum ar fi zambila, floarea de portocal, chihlimbarul sau bergamotă sunt percepute pe alocuri. Își arată latura proaspătă cu note precum lămâia, grapefruit sau pomelo pentru a se apropia de un aer fructat în parfumul său. În cele din urmă, are o durabilitate îndelungată și o urmă grea.

2. Boucheron Eau Legere de Boucheron

Una dintre trăsăturile care caracterizează cel mai mult Boucheron este aceea de a concepe parfumuri care au un grad ridicat de respect și stimă din partea celor care îl folosesc frecvent, astfel că Boucheron Eau Legere este unul dintre parfumurile cu mai mult caracter din cadrul colecției sale, mai ales că face parte din familia olfactivă Floral verde pentru femei.

Atunci când a fost lansat în 2006, primul lucru care a devenit evident cu acest parfum este că avea o personalitate foarte atrăgătoare încă de când îți privești sticla, acest lucru reușește să genereze faptul că aroma sa are multă autoritate. Puteți simți în aroma sa la o prezență puternică a multor flori precum și a lemnului, acest lucru mai ales datorită faptului că are câteva note de zambila și bergamotă care dau acel aer magic.

Aroma acestui parfum prezintă note de mandarină și mosc, ceea ce adaugă o notă de prospețime și confort utilizării de dimineață. Deși conține vanilie, aceasta nu se simte atât de puternic încât să îi schimbe caracterul. Este important de menționat că această esență conține și accente fructate și citrice.

3. DKNY Be Delicious London de Donna Karan

Puținele parfumuri cu zambile sunt cele care s-au pus la propriu la încercare în modernitatea vremurilor pe care le trăim astăzi. Dar în cazul DKNY Be Delicious London de Donna Karan, acest lucru este simplu, deoarece au inclus note cu adevărat interesante pentru femeile din prima lume în 2012.

Făcând parte din familia olfactivă Floral pentru femei, acest parfum este, în primul rând, mostra clasică de arome florale feminine printre care putem evidenția trandafirul, cassia și caprifoiul, care dau un miros puternic și cu ceva dulce la estetica finală a aromei sale atât de speciale.

Apoi trebuie să menționăm mărul verde, zambilele, ambra și vetiverul, care toate împreună vor da un amestec de mirosuri printre care totul este perceput în general ca o mare iarbă proaspătă. Această senzație specială este perfectă mai ales pentru vară, deoarece va scăpa complet de toată acea căldură enervantă și, de asemenea, va încânta cu un parfum plin de puritate.

Nu veți putea spune nu nici utilizării sale constante, ținând cont de faptul că longevitatea sa este de scurtă durată, iar urma sa are o rază scurtă de acțiune, așa că ar trebui să îl purtați în poșetă atunci când ieșiți din casă.

4. Chance Eau Tendre de Chanel

Acesta este un alt parfum cu zambile pentru femei care surprinde toată puritatea pe care această plantă tinde să o creeze în cei care o folosesc frecvent, Chance Eau Tendre de Chanel a fost lansat în 2010 și creat de Jacques Polge, de atunci a captivat cu amestecul său de flori și fructe atât de aromate.

Este necesar să se stabilească un punct și aparte în aroma sa, deoarece este și foarte atipică ca fiind de zambile, asta deoarece prevalează în aroma sa parfumurile citrice ale notei sale de grapefruit de exemplu, ceea ce face ca aceasta să ajungă chiar să atingă senzualitatea.

Cu toate acestea, are, de asemenea, suficiente note feminine și cu multe atingeri suave prin notele de zambile, gutui, cedru de Virginia, mosc, iris, chihlimbar și iasomie. Aici este locul unde se remarcă mult la familia sa olfactivă Floral fructat pentru femei prin acel mic echilibru spre aroma de flori atât de emblematică și care caracterizează de obicei acest brand.

Nici nu putem să nu menționăm că aroma sa este destinată toamnei, de asemenea, este important să menționăm că are o longevitate moderată și o urmă similară.

5. So Flowers de Montale

Zambilele tind să se combine perfect atât cu florile proaspete, cât și cu cele sălbatice și, de fapt, So Flowers of Montale este un parfum care este direct legat de tot ceea ce are legătură cu florile și nu numai, este, prin urmare, o aromă excelentă de care vă puteți bucura cu toate hainele cele mai confortabile.

În anul 2010, acest parfum a debarcat pentru a încânta toate fetele care iubesc familia olfactivă Floral pentru femei, și asta deoarece are o alegere de note cu adevărat impresionante și scurte, tot ceea ce este necesar pentru a compune un parfum pe cât de intens în floral pe atât de proaspăt în sentimentul său.

Are note de iasomie, zambile roz, mosc, iris și ylang ylang pentru a vă oferi un parfum cu totul vegetal al zambilei care este combinat în anumite momente de prospețimea iasomiei.

Are, de asemenea, o serie de arome, cum ar fi dulceața trandafirului și aroma de ylang ylang, ceva ce pare desprins dintr-un templu budist și deosebit de izbitoare.

Vă puteți aștepta să folosiți acest parfum în timpul iernii pentru a calma frigul intens pe care îl are aroma sa și unde, de asemenea, va fi prezentă o longevitate puternică și un priveghi care este foarte greu.

6. Aqua Allegoria Rosa Magnifica de Guerlain

Atingerile de apă care se pot oferi prin aromele cu zambile sunt excepționale și te fac să guști tot ce ai în jurul tău ca și cum ar fi prima dată când îl simți. În acest caz, Aqua Allegoria Rosa Magnifica de la Guerlain este un parfum care are o îmbinare perfectă între apă, fructe și floral.

Încă nu am intrat în noul mileniu, în 1999, parfumierii Jean-Paul Guerlain și Mathilde Laurent au dat frâu liber acestui parfum din familia olfactivă Floral Aldehydic pentru femei pentru a adopta o nouă percepție a zambilei.

Este adevărat că nu are niciun fruct în interior, dar atât de puternică este forța elementelor sale florale încât pare că acest parfum are note de acest tip. De asemenea, vom sublinia faptul că aroma sa prezintă doar flori, iar acest lucru îl face deja prea irezistibil.

Arome florale, dar sălbatice ca o gură de aer, asta este tot ce putem spune despre notele sale de trandafir, zambile, violete și iris. Toate acestea sunt compuse special pentru a vă face să simțiți zambilele și să împodobiți cu parfumuri între dulce și proaspăt mediul înconjurător.

Trebuie remarcat faptul că acest parfum este foarte bine adaptat verii și are o longevitate scurtă și un traseu moderat.

7. A Scent by Issey Miyake de Issey Miyake

Este curios, dar și de înțeles că cel mai caracteristic parfum al lui Issey Miyake este legat de zambile. Pe de o parte, este curios, deoarece zambilele nu sunt, de obicei, mirosul caracteristic al multor parfumuri, dar, pe de altă parte, este de înțeles, deoarece este un parfum cu nuanțe orientale și chiar asiatice. A Scent By Issey Miyake a fost lansat în 2009 și face parte din familia olfactivă Floral for Women.

Daphne Bugey a fost cea care a creat tot ceea ce ține de esența sa și a inclus note de cedru, zambile, galbanum, lămâie, iasomie și cedru de Virginia. Rezultatul este, prin urmare, unul dintre cele mai puternice care au fost văzute într-un parfum al acestui brand și în care aroma de lemn și de copac este cea care predomină în cea mai mare parte în mirosul care se remarcă față de femei.

Oricum, nu se omite în acest brand ce are o minunată iarbă pentru a da esența unui parfum și se simte clar aerul de iarbă care vine inclus în parfumul pe care îl veți avea în fața nasului.

Acest parfum este ideal și pentru primăvară datorită atingerilor sale romantice și are o longevitate de lungă durată și o urmă suavă.


Concluzii finale

Parfumurile cu zambile pentru femei sunt relativ puțin explorate, dar tocmai în acest secol XXI, este cel în care se fac remarcate cel mai mult pentru că au atât modernitate, cât și o aromă florală prea proaspătă și importantă din toate punctele de vedere.

Aceste șapte parfumuri pe care ai avut ocazia să le citești, sunt cele mai bune opțiuni deoarece nici ele nu lasă deoparte feminitatea pe care atât trebuie să o aibă aromele cu zambile și în orice moment te vor face să te simți bine și confortabilă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *