Guess Guess for Women – Cum miroase?

Firma Guess s-a caracterizat întotdeauna prin faptul că a făcut ca femeile să iasă în evidență mai presus de orice altceva. Acest lucru a fost realizat cu ajutorul unor arome puternice, alături de câteva campanii promoționale atractive, printre care se remarcă Guess Woman, parfumul pe care trebuie să îl cunoașteți cu această ocazie.

Notele de mandarină portocalie, cedru, chihlimbar, mușchi de stejar și crin de văi vă vor oferi un parfum plin de flori, dar și un miros de citrice și fructe dulci ca foarte puține. Așa că nu vă abateți de la acest articol în care veți ști tot ce are de spus un parfum clasic al acestui brand.

Clasicul feminin de la Guess

Anul 2006 a fost anul ales în calendar de Guess pentru a pătrunde pe piața parfumurilor feminine clasice, totul a fost lăsat în mâinile lui Maurice Roucel și rezultatul nu putea fi mai bun pentru brandul care se bucura deja de mult prestigiu în lumea modei, dar căruia îi lipsea încă un mare clasic în cadrul parfumeriei.

Vorbim de un clasic imediat pentru că Guess Woman reprezintă în sine tot ceea ce o femeie are de oferit, un tip special de fată care nu se teme de lume, dar vrem să vă spunem și mai multe în acest articol atât de interesant despre un parfum care atrage atenția ori de câte ori poate.

Pilonul fundamental pe care este cimentat acest adjectiv de clasic Guess este că are o personalitate proprie încă din prima clipă în care privești flaconul său modern de argintiu cu roz, lăsând să se întrevadă o dualitate între esența feminină, dar și viitorul care ne așteaptă. A fost unul dintre primele parfumuri care au pariat pe modernitate înainte de boom-ul rețelelor sociale și așa mai departe.

Îți va pune în evidență mai presus de toate personalitatea ta, într-un mod pe care nu l-ai putut vedea niciodată și este că aroma sa este cu adevărat originală și plină de momente în care cu siguranță te vei întreba dacă este un parfum înaintea timpului său sau o bombă cu ceas pentru ca toată lumea să te abordeze, așa că este conceput pentru fetele care au o personalitate puternică.

Un alt farmec al acestui Guess Woman este că are o feminitate foarte calculată și de care nu te poți despărți niciodată. Rezultatul este o aromă delicată de care puteți avea plăcerea de a vă bucura în orice moment al zilei. Acest punct este important de știut, de asemenea, că linia de succes care a avut aroma sa, mai ales în rândul publicului tânăr.

Un parfum natural pentru femei naturale

Familie olfactivă Floral fructat pentru femei Îți este cunoscut? Este una dintre cele mai speciale familii de parfumerii pentru că totul în ea este un stil foarte natural și care este expus așa cum este acest parfum pe cât de izbitor pe atât de necesar pentru femeile care sunt sincere și cărora le place mai presus de toate să fie așa cum sunt.

Vă puteți simți cu acest parfum foarte confortabile, deoarece Guess Woman are un farmec care face parte din toate notele sale atât de bază și pe care le vom analiza foarte curând. Sunt note care nu au fost alese la întâmplare, fără excepție, ci au fost alese cu o esență foarte specială și care se bucură fără niciun fel de însoțitor chimic.

Naturalețea acestui parfum este ceea ce vă invită să faceți cu aroma sa, mai ales de la începutul zilelor. Îți va aduce o energie vitală foarte interesantă acest parfum care cu siguranță nu este deloc lipsit de personalitate, de fapt are mult mai mult din ceea ce cauți și este un semn bun pentru cele care nu pot sta liniștite.

Și ce conține Guess Women?

Totul în acest parfum este natură pură, este unul dintre parfumurile care se descurcă cel mai bine cu notele lor foarte elementare și este demonstrat mai ales în excelenta uniune care au aromele lor atât florale, cât și fructate și asta îl face excelent pentru a putea amesteca familiile lor cât mai asemănătoare și îndepărtate fără ca aceasta să fie o eroare de fabricație.

Să vorbim mai întâi despre notele sale fructate, care sunt compuse din măr, pe lângă portocală mandarină și căpșuni. Acest lucru îi conferă un miros foarte fructat care, pe lângă multă prospețime, îi conferă o aromă dulce și citrică. Așadar, cu acest mix de fructe vă veți simți ca o regină între aceste două fructe populare.

Cu toate acestea, și mărul în sine generează un efect bun, pentru că are niște note dulci și acrișoare ușoare care completează foarte bine efectul puternic pe care portocala cu mandarinele trebuie să îl arate în orice moment. Să spunem doar că o notă o completează pe cealaltă, iar acesta este un bonus minunat. Dar nu uitați că este dulce, într-un fel, din cauza apariției căpșunii, care este fructul care îi dă în cele din urmă acea notă de feminitate.

A vorbi despre acest parfum înseamnă să vorbești și despre cele mai bune flori posibile, lucru demonstrat de notele de bergamotă, mosc, cedru, chihlimbar, mușchi de stejar, bujor, frezie, iris și fructe roșii. Combinarea unor note care sunt, de fapt, oarecum disparate, dar care se simt la fel de bine într-o pădure, este o modalitate minunată de a ne apropia de astfel de zone naturale impresionante.

Aici este locul unde aroma sa devine puternică pentru femei și unde o armonie clară care miroase mult a pădure, miroase destul de mult a fructe de pădure de toate felurile și nimic care să fie periculos, dimpotrivă, toată puterea naturii se reflectă în acest parfum de haute couture.

În cele din urmă, evidențiați aroma sa, care este un parfum care are apoi o tendință accentuată spre fructat și pădure, ceea ce face să simțiți un parfum ca fiind atins de natură.

Prospețime perfectă pentru dumneavoastră

Înainte am menționat că are printre notele sale mărul, acest lucru adaugă, desigur, un avantaj foarte bine dezvoltat și care are legătură directă cu prospețimea sa.

Acest Guess Woman este un parfum spectaculos pentru te face să te simți foarte bine în orice zi oricât de călduroasă ar fi, deoarece este ideal pentru o prospețime accentuată în care îți poți face și corpul confortabil în orice moment care este necesar.

Guess Woman este un parfum pe care natura l-a atins foarte bine și cu care ar trebui să vă simțiți prea bine, mai ales vara, o perioadă în care toate notele sale fructate funcționează foarte bine și într-un mod minunat, astfel încât să vă puteți bucura de întreaga zi fără să vă deranjeze niciun fel de temperatură.

Dacă vă place sportul, Guess Woman vă va însoți în cel mai special mod, oferindu-vă aer în momentele de mare tensiune, un adevărat lux.

Simplitate care se îndrăgostește

Una dintre cele mai mari atracții ale acestui parfum desigur că are de-a face și cu simplitatea pe care o are, întrucât tot ceea ce se percepe în aroma sa este ideal, nu caută deloc să demonstreze ceva ce nu este.

Această notă este cea care reușește să se simtă un parfum foarte feminin, dar și onest, pe care îl vei îndrăgi mai ales dacă intenția ta este să optezi pentru arome simple, dar mereu pline de acea natură pe care o porți în interior, un avantaj pe care îl poți scoate în evidență mai ales în momentele în care nu vrei să acaparezi lumina reflectoarelor cu arome extravagante.

Concluzii finale

Bunătatea naturii într-un singur parfum, așa putem defini în linii mari tot ceea ce are legătură cu parfumul Guess Woman, un parfum care are o serie de detalii pe cât de intense pe atât de simple și care va scoate la iveală tot ce e mai bun din tine ca femeie.

Primul lucru care va ieși în evidență în fața ta va fi acea notă de subtilitate și modernitate care pare imposibilă într-un parfum de acest gen, dar care este obținută prin faptul că are note foarte originale amestecate între ele pentru a oferi un aspect mai bun.

Nu uitați, în plus, că totul în acest parfum, în ceea ce privește aroma sa, are legătură cu fructele, precum și cu florile, și este direct proporțional cu natura supremă. Astfel, puteți obține această aromă care cuprinde tot ceea ce ține de cele mai primare sentimente ale unei femei.

În cele din urmă, evidențiați că cel mai bun sezon al său este vara și cu care veți putea să vă bucurați de zile întregi alături de compania sa proaspătă, deoarece este un parfum destul de predestinat să vă facă să vă simțiți confortabil și simplă ca femeie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *