Versace Bright Crystal – Cum miroase ?

Brandul Medusa, așa cum mai este cunoscut la Versace, este unul dintre cei care reușesc să domine piața prin rafinamentul parfumurilor sale, iar acest lucru este demonstrat încă de la primul contact cu Bright Crystal, un parfum care are toate semnele de identitate ale brandului.

Însoțită de note de bujor, mosc, mahon și chihlimbar, printre altele, parfumul său atât de feminin este un semn binevenit că aromele rafinate și din natură sunt la fel de apreciate și astăzi. Nu ratați acest parfum realizat exemplar.

Prospețimea și relaxarea Versace

Una dintre cele mai remarcabile trăsături ale lui Versace de-a lungul vieții sale de împărat al modei în lume este că te face să te simți altfel, într-un mod care nu este neapărat cu care vei fi obișnuit, dar care chiar și așa îți va plăcea mai devreme sau mai târziu, așa este cazul lui Bright Crystal, un parfum pe care a decis să-l lanseze în 2006 și care face parte din familia olfactivă Floral Fruity pentru femei.

Bazat pe aceste două familii și avându-l ca designer pe Alberto Morillas, ceva special vă așteaptă în interiorul sticlei sale extrem de feminine. Acest designer a adăugat accentele (și atingerile) necesare pentru a te face să te simți bine în orice moment, chiar dacă nu te afli în zona ta de confort.

Acest lucru este corect deoarece, în primul rând, Bright Crystal este un parfum foarte proaspăt, ceea ce va fi demonstrat din primul moment în care îl desfaceți și îl pulverizați pe corp. Acest lucru a fost posibil printr-o îmbinare de elemente în care mai presus de toate ies în evidență florile, care nu vor avea nicio problemă în a vă oferi toate acele atingeri de care aveți nevoie în timpul zilei pentru a ajunge la noapte cu un sentiment de trezire ca în primul minut.

În orice caz, fructele de pădure care se regăsesc în interiorul său sunt cele care fac ca mirosul său să fie destul de relaxant pe tot parcursul zilei. Veți fi fericite să aflați că aroma sa este foarte spontană și că face ca orice atmosferă să fie relaxantă. Nu veți fi deranjata de prezența sa și vă oferă timp să vă bucurați de fiecare ocazie așa cum trebuie.

Eleganță senzuală

Versace nu și-a pierdut amprenta de când a fost fondat ca brand, iar acest lucru a fost exploatat mai ales de Alberto Morillas, care este un parfumier care se identifică foarte mult cu acest brand și o face știind că este un parfum care trebuie să se lipească mereu de stilul acestei firme italiene.

Rezultatul final în ceea ce privește contextul este acela al unui parfum foarte feminin, este un parfum care are toate elementele pentru a amplifica femeia din eleganța și senzualitatea sa mai izbitoare.

Eleganța datorată notelor lor atât de bine alese și pline de calitate este ceea ce face ca parfumul în cauză să fie respectat de toate femeile, dar și de toți bărbații, făcându-te să nu te vezi ca pe un obiect, ci ca pe o figură feminină căreia ar trebui să-i acorde tot respectul posibil.

Dacă atingem tema senzualității, aroma Bright Crystal este foarte atașată de aceasta, deoarece mâna designerului este foarte vizibilă prin elementele sale atât de încărcate de erotism bine păstrate și care nu te vor face să arăți ca o fată fără respect, ci frumoasă de când ajungi în orice loc.

Fierbinte precum pasiunea

Dacă acest parfum are ceva este că arde, te va influența cu căldura sa interioară mai mult decât nu vrei și dă calificativul de pasiune unui parfum care a venit pentru a rămâne încă de la mijlocul primului deceniu al noului mileniu.

Notele pe care le are acest parfum, care au fost compuse în cea mai mare parte din elemente foarte naturale, sunt tocmai cele care au reușit ca aroma sa să fie fierbinte, dar nu incomodă, ci mai degrabă un fierbinte foarte savuros, deosebit de rezistent și care îți va scoate la iveală toată pasiunea.

La rândul său, Bright Crystal este parfumul perfect pentru a-ți putea face loc în timpul iernii, pentru că te va duce în orice moment la acel fior care poate te deranjează puțin, dar care cu acest parfum va trece treptat și confortabil.

Totul în acest parfum are de-a face cu pasiunea și de aceea a ajuns să revoluționeze emoțiile reci care au loc iarna și pe care se bazează o senzație de gheață. Dar nu există nimic care să nu poată fi devorat de căldura acestui parfum care iubește să rămână pe piele pentru mult timp.

Cu o longevitate îndelungată, acest parfum este unul care te însoțește o bună perioadă de timp și îi conferă o croială interesantă. Traseul său greu este cireașa de pe tort, unde trebuie să te faci remarcată din momentul în care îl încerci pentru prima dată, din cauza tuturor elementelor pe care le vom aborda.

Parfum feminin… Și încă ceva

Multe au fost femeile care au crezut că este un parfum feminin fără mai mult, deși acest lucru este departe de realitate, deoarece cu Bright Crystal veți avea mai multe arome într-unul singur, deși stilul rămâne același ca întotdeauna.

Include acest parfum o serie de note care vă pot oferi la fel de multă prospețime ca și o căldură intensă. Dar nu se îndepărtează niciodată de un parfum de mare, asta pentru că au inclus câteva note de yuzu, rodie și note acvatice. În această parte a busolei sale aromatice, parfumul în cauză poate fi perceput ca fiind independent de acea aromă de mare pe care o veți iubi. Un astfel de parfum strălucește în acest moment și îți dă aripi pentru ca tu să te simți în confort total cu astfel de note.

Pe de altă parte, dacă luăm în calcul că are note precum floarea de lotus, bujor sau mosc, vom avea de-a face cu o aromă caldă și de durată, care se simte foarte natural din fire. Cu aceste note, parfumul are mai presus de orice prezență, vă veți putea simți foarte bine în compania naturii pentru a vă oferi siguranță. De aceea, în acest moment nu există nicio aromă care să iasă în evidență, ci mai degrabă acea atingere aromatică a naturii.

Acesta include, de asemenea, mahon și chihlimbar, și ți se prezintă o panoramă interesantă din toate punctele de vedere, deoarece se simte foarte mult ca un miros de pădure umedă, ceea ce face ca acest parfum să aibă o sută de momente în care această umiditate este cu tine.

Farmecul mai presus de toate

Acest parfum este cel care trebuie folosit mai presus de toate pentru a evidenția farmecul, fiind un parfum făcut de Versace are acel sigiliu italian pe care nicio femeie nu-l poate lăsa să plece și care dă întotdeauna un aer de superioritate ca niciun alt parfum.

Toată alegerea notelor între elegant, cald și mai ales cu personalitate, este ceea ce a făcut din el un parfum foarte potrivit pentru a merge la evenimente, petreceri și chiar întâlniri importante cu acest parfum între piele, cel mai remarcabil fără îndoială.

Ține minte că nu poate fi un parfum pe care îl folosești în zilele obișnuite, ci trebuie să fie un parfum pe care îl porți în acele momente în care ai nevoie de tot ce e mai bun pentru a ieși pe stradă.

Concluzii finale

Dacă doriți un parfum oarecare, să consultați orice marcă care nu este Versace, dacă doriți cel mai bun, atunci aceasta este compania și parfumul dvs., Bright Crystal are tot ceea ce căutați pentru a vă surprinde, dar și pentru a vă evidenția ca o femeie din prima lume.

Ne aflăm în fața parfumului fierbinte prin excelență al acestei firme italiene sub care veți avea și luxul de a vă putea simți feminine, toată opera unui designer de înaltă ținută precum Alberto Morillas și care a fost adus în exclusivitate pentru dumneavoastră.

Note puternice, precizăm noi, dar care știu să compună esența unei femei într-un mod special, astfel încât să nu-și piardă niciodată acea notă italiană și elegantă, semnele majore de identitate pe care trebuie să le ai.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *