Cele mai bune 7 parfumuri Valentino pentru femei

Valentino, o casă care reprezintă luxul, exclusivitatea și avangarda. Catalogul său de parfumuri pentru femei se adresează femeilor cu așteptări ridicate, celor care nu se conformează niciodată și care caută doar ce e mai bun pentru a-l folosi în viața de zi cu zi sau la evenimente speciale. Alegând Valentino, vă veți putea baza pe un parfum perfect pentru fiecare ocazie, care se va adapta perfect personalității dumneavoastră.

Știm că personalitatea este totul atunci când vine vorba de a face o impresie foarte bună, dar ne putem ajuta oricând de un parfum cu gust pentru a ne îndeplini misiunea, așa că vă prezentăm:

Cele mai bune 7 parfumuri Valentino pentru femei

1. Valentina de Valentino

Indiferent cum îl numim, acest parfum a fost cel mai de succes din gama de parfumuri feminine Valentino. Lansat în 2011 în cadrul familiei olfactive florale, va fi partenerul perfect pentru cele mai frumoase zile de primăvară și vară.

Se deschide cu note de trufe și bergamotă, oferind un amestec echilibrat de citrice și dulce. Notele de mijloc includ căpșuni, tuberoză, floare de portocal și iasomie, o combinație foarte florală cu o notă delicată de fructe pentru a înveseli ziua. Se încheie cu note de chihlimbar, cedru și vanilie dulce și provocatoare.

După cum am menționat, este cea mai bună alegere pentru zilele de vară și primăvară, unde va contrasta perfect cu mediul înconjurător și va scoate în evidență cea mai bună versiune a ta. Are o lungime superbă și un traseu moderat care vă va însoți în timpul oricărei activități sau evenimente.

2. V de Valentino

Amestecul ideal de citrice și acorduri lemnoase, un parfum care reprezintă prospețimea și simplitatea. V” a fost lansat în 2005 pentru a fi favoritul femeilor care sunt fane ale stilurilor mediteraneene, cele care iubesc să se simtă libere, proaspete și foarte active în viața lor de zi cu zi.

Se deschide cu note de smochine, grapefruit și mandarine, care fac loc notelor de mijloc de neroli, frezie și trandafir. În faza finală, notele sale de bază de cedru și lemn de santal vor fi responsabile pentru a închide parfumul într-un mod magistral. Ultimele note lemnoase vor fi protagoniste pentru cea mai mare parte a duratei parfumului.

Are o dâră ușor greoaie, care va fi instantaneu vizibilă în jurul tău, împreună cu o lungime excepțională, indiferent dacă o aplici pe piele sau pe haine. Este perfect pentru a fi folosit în timpul verii sau primăverii, în acele zile în care soarele ne încurajează să ieșim și să ne bucurăm de lume.

3. Valentina Assoluto de Valentino

Un parfum fantastic pentru a seduce, vă veți simți ca și cum ați purta un parfum cu feromoni. Valentina Assoluto a fost lansat în 2012 în cadrul familiei olfactive florale. Este caracterizat de un echilibru perfect între acordurile florale și cele dulci, care vă vor ajuta pe deplin în timpul jocului de seducție.

Se deschide cu note de trufe, piersici și bergamotă; o combinație delicioasă de acorduri dulci și citrice. Acestea fac loc notelor de mijloc de vanilie, iasomie și tuberoză. Mușchiul, cedrul și patchouli vor fi protagoniștii în închiderea sa, conferindu-i un aer destul de pur care se va îmbina perfect cu vanilia și trufa pentru a oferi o aromă seducătoare care va fi letală.

Are o durată foarte bună, putând să rămână pe pielea noastră până la 12 ore fără a-și scădea intensitatea. Urma sa este destul de pătrunzătoare, ceea ce va fi foarte util pentru a vă face să vă remarcați în timpul oricărui eveniment important la care trebuie să participați.

4. Very Valentino de Valentino

Acest parfum fantastic este ideal pentru femeile cochete cărora le place să fie în contact cu natura. Very Valentino a fost lansat în 1998 în cadrul familiei olfactive florale, conține și note lemnoase care se echilibrează perfect cu florile pentru a oferi o aromă magică.

Se deschide cu note de portocală, mandarină, bergamotă, magnolie, coacăze negre și tarhon. Acestea conduc la notele de mijloc de rozmarin, violetă, iasomie și trandafir, cu un număr semnificativ de note lemnoase și în această fază. Se încheie cu note de lemn de santal, chihlimbar, mosc și vanilie.

Are o durată bună, ne va însoți mai bine de 10 ore cu o dâră delicată care va fi responsabilă de a vă înconjura cu un parfum proaspăt și foarte feminin.

5. Valentino Donna de Valentino

Ideal pentru femeile elegante care nu-și pierd cumpătul, indiferent de situația în care se află. ‘Valentino Donna’ a fost lansat în 2015 în cadrul familiei olfactive florale. Este perfect pentru a ne face simțită prezența oriunde și în orice circumstanțe.

Se deschide cu o notă citrică ușoară de bergamotă, care conferă prospețime și face loc notelor de mijloc de iris și trandafir. La final, vom găsi minunata piele, patchouli și vanilie dulce, aceste ultime trei note vor fi cele mai importante ale parfumului; ele se îmbină într-un mod perfect și ne oferă un parfum foarte feminin, care va fi de asemenea util pentru a face o primă impresie bună.

Se prezintă într-o sticlă frumoasă, cu o textură destul de ciudată. Durata sa este spectaculoasă; va rămâne pe piele timp de mai multe ore împreună cu o urmă ușor penetrantă care ne va face să ne simțim foarte încrezătoare și mereu gata de acțiune.

6. Valentino Donna Noir Absolu de Valentino

Parfumul ales de femeile care știu cum să echilibreze perfect clasa și senzualitatea. Acest parfum vine pe piață în anul 2017 în cadrul familiei olfactive orientale, oferă o aromă ultra feminină și foarte atrăgătoare care va fi perfectă pentru nopțile în care senzualitatea va fi prezentă pe tot parcursul nopții.

Începe cu note piperate care se îmbină perfect cu notele de mijloc de vin, trandafir și prună; toate acestea reprezintă o combinație incitantă, cu un ușor stimulent pentru intimitate. Se închide cu note lemnoase și piele pentru a conferi parfumului prezență și forță.

Este ideal pentru a fi folosit în serile de toamnă sau de iarnă, unde îi puteți exploata întregul potențial seducător. Are o lungime superbă și o dâră grea, care va fi perfectă pentru petrecerile de seară atrăgătoare.

7. Rock’n Dreams de Valentino

O ușoară notă de rebeliune nu putea lipsi, și exact asta oferă Rock’n Dreams. A fost lansat în 2009 în cadrul familiei olfactive lemnoase-florale. Se adresează acelor femei care au o notă ușor ireverențioasă și care reușesc întotdeauna să își atingă obiectivele.

Are o combinație echilibrată de note de scorțișoară, smirnă, vanilie, piersică și iris. De asemenea, au fost adăugate note lemnoase care au multă prezență pe toată durata parfumului.

Este o alegere solidă și versatilă, așa că va fi excelentă pentru orice sezon. Are o lungime moderată și un traseu ușor care vă va însoți oriunde fără a-și pierde intensitatea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *