Cele mai bune 6 parfumuri Louis Vuitton pentru femei

Este imposibil sa nu remarci eleganța și frumusețea pe care o are un brand ca Louis Vuitton, pentru că din anul 1854 au luat cu asalt lumea modei pentru a o domina și a o pune la picioarele sale, această companie este cel mai clar sinonim al stilului francez care a schimbat lumea.

Acest articol o să vă placă foarte mult, mai ales ținând cont de faptul că este unul în care vom expune tot ceea ce are legătură cu cele mai bune 6 parfumuri Louis Vuitton pentru femei. Aceste arome nu sunt absolut nimic fără pecetea acestei companii franceze atât de renumite și pe care o punem în evidență pentru ca tu să știi tot ceea ce ține de ei.

Lista celor 6 parfumuri Louis Vuitton pentru femei

1. Apogée de Louis Vuitton

Jacques Cavallier este creatorul unui parfum care a provocat o revoluție în cadrul aromelor elegante în 2016, acest parfum este Apogée și pe care o companie precum Louis Vuitton a reușit să îl aducă pe calea succesului.

Bazat pe o familie olfactivă Floral pentru femei, acest parfum își bazează esența pe notele de portocală, mandarină, iasomie și lemn de gaiac ca fiind cele mai proeminente componente ale sale. Așadar, vă puteți aștepta la o aromă foarte citrică și florală, ambele fiind cele mai importante caracteristici ale mărcii franceze.

Cu toate acestea, include în parfumul său o serie de elemente precum trandafirii și, de asemenea, o prezență lemnoasă, ideală pentru o longevitate foarte lungă și o urmă foarte grea, perfectă pentru un parfum de iarnă. Parfumul său este făcut să strălucească și în acele momente în care trebuie să scoți în evidență cea mai bună rochie.

2. Heures d’Absence de Louis Vuitton

Un alt parfum care definește foarte bine ce înseamnă această estetică atât de delimitată de Louis Vuitton este Heures d’Absence, parfum sobru, serios și cu un magnetism aparte pentru fetele inteligente.

Face parte din familia olfactivă Floral Woody Musk, învăluindu-și aroma cu astfel de parfumuri diferite care atrag. Notele care îl compun sunt alcătuite din lemn de santal, vanilie, mosc, trandafir de mai, mimoză și zmeură. Rezultatul este un parfum cu adevărat floral și cu o combinație specială de fructe.

Dar, în plus, acest parfum este remarcabil pentru că are ceva vanilie, împreună cu momente ușoare și măiestrite de lemn în fundal, ceea ce face ca aroma sa să fie de o longevitate moderată și cu o urma grea.

3. California Dream de Louis Vuitton

Louis Vuitton a optat pentru a concepe un parfum care a reușit să facă multe clinciuri spre cultura americană, în special spre cea californiană, cu California Dream, care se remarcă prin faptul că este un parfum recomandat tuturor femeilor tinere și care caută să iasă rapid din rutină.

Această aromă pe care o are este încadrată în familia olfactivă Citrice pentru femei și cum nu se putea altfel, este concepută exclusiv pentru vară, în plus are câteva note de mandarină, mosc, pară, benzoină și ambretă de mosc. A fost conceput de Jacques Cavallier și vă puteți aștepta la un parfum care iese din tipare.

Este cu adevărat citric, de fapt prea citric și acest lucru se observă foarte bine și prin faptul că nu este nici măcar umbrit de o notă atât de puternică precum moscul, totul pentru că mirosul său este foarte legat de mandarină, care, de altfel, este un parfum cu o longevitate de lungă durată și cu o urmă grea.

4. Turbulences de Louis Vuitton

Pentru acele fete cărora nu le place să fie legate de un loc, dar care sunt imprevizibile, avem parfumul de vis, este Turbulences de Louis Vuitton, parfum născut în 2016 și care are în familia olfactivă Oriental Floral pentru femei.

Ceea ce definește cel mai bine aroma acestui parfum este faptul că este realizat cu note florale la tot pasul, dar și cu piele și mosc, doi curenți care împreună fac un parfum care nu se limitează să se așeze în orice trend. De aceea, Jacques Cavallier s-a străduit să includă în același flacon note de tuberoză, magnolie, trandafir, piele, mosc și lemn de santal.

Astfel, obțineți o aromă de flori albe, afumate și o notă de piele, ambele extrem de diferite, în care una caută umezeala și cealaltă uscăciunea peste tot, care sfârșesc prin a face din parfumul său unul pentru iarnă, precum și prin a ne surprinde cu longevitatea sa moderată și urma grea.

5. Rose des Vents de Louis Vuitton

Nu ratați frumusețea lui Rose des Vents, un parfum în întregime floral, care are trandafiri peste tot, fără a vă face să vă simțiți mai mult decât o domnișoară. Familia olfactivă Floral pentru femei alcătuiește colecția unui parfum delicat lansat în 2016.

Vă puteți delecta cu câteva note de trandafir de mai, trandafir turcesc, iris, rădăcină de crin, violete și coacăze negre, care sunt cele mai speciale din aroma sa. Aromă care, de altfel, este spre partea de trandafiri, care compun inițial tot aerul său atât de proaspăt și care nu vă va părăsi în timpul verii.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, acest parfum este însoțit de un aer bogat dulce și picant pentru a termina de a da o notă feminină șic și care are o longevitate de lungă durată și urmă moale. Fără îndoială că vorbim de cel mai delicat și feminin parfum din tot articolul.

6. Matière Noire de Louis Vuitton

Un parfum prelucrat trebuie să se simtă bine, mai ales la fetele moderne cărora le place Louis Vuitton și care cu Matiere Noire se vor simți bine, acesta este un parfum plin de note foarte puternice și aparține familiei olfactive orientale pentru femei.

Notele sale sunt compuse din trandafiri, patchouli, benzoin, ciclamen și iasomie sambac. Aceste atingeri puternice sunt cele care fac ca acest parfum să se bucure de prestigiu primăvara, cu un miros puternic, între fructat și floral, ceea ce face ca longevitatea sa să fie de lungă durată și grea.

Dar dacă ne îndreptăm mai mult spre aroma sa, aceasta este, de asemenea, balsamică și cu trandafir, permițându-vă să simțiți o aromă incredibilă și de mare valoare pentru femeile independente.


Concluzie finala

Brandul Louis Vuitton nu se zgârcește niciodată la tot luxul pe care îl poate poseda atâta timp cât sunt lăsați să facă arome franțuzești pe care lumea le va aprecia în cel mai scurt timp, lucru pe care îl au cele mai bune 6 parfumuri Louis Vuitton pentru femei.

Cu toate acestea, o mulțime de tehnică în creațiile lor fac din aromele lor alegerile potrivite pentru cei care doresc să se simtă atrași de lux și frumusețe.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *