Top 8 parfumuri Lacoste pentru femei

Anterior se credea că parfumurile pentru femei erau asociate doar cu eleganța, precum și cu momentele foarte dulci și în compania celor cu stil, dar s-a schimbat în deceniul anilor ’80 cu semnătura crocodilului, ne referim la Lacoste, să cunoaștem un pic mai multe despre istoria sa și despre aromele sale cele mai caracteristice.

A fost în 1984, când pentru prima dată au început să apară pe piață primele parfumuri Lacoste și au reușit să spargă tipare, deoarece au fost primii care au încorporat o totalitate sportivă în acordurile pe care le foloseau femeile și fără a-și pierde, chiar și cu toate acestea, stilul și premisa de a fi elegant sau frumos.

Aromele încărcate cu citrice, prospețime și fructe au fost cele care au caracterizat parfumurile Lacoste de la acel prim contact cu fetele într-un deceniu plin de schimbări și care, în special, nu au făcut altceva decât să dea impuls pentru ca decenii mai târziu să continue să conțină acel stil unic și prevăzut cu prospețime și competitivitate.

Ți-am pregătit un articol cu cele mai bune opt parfumuri ale sale pe care trebuie să le vezi pentru a ști cum să le alegi pe cele mai bune, nu rata cele mai bune 8 parfumuri Lacoste pentru femei.

Recomandarile noastre sunt:

1. Touch of Pink de Lacoste

Firea fructată a unei femei este perfect compusă în Touch Of Pink, un parfum care face parte din celebra familie olfactivă Floral fructat pentru femei și care, prin Domitille Michalon Bertier, și-a găsit cel mai bun moment pentru a fi expus publicului în anul 2004.

Se face referire pe scară largă la acest parfum ca fiind unul dintre cele mai citrice și mai atalcate din parfumeria Lacoste pentru femei și asta se observă nu doar în cadrul acordurilor sale principale unde se află pe pozițiile unu și respectiv doi, de fapt aroma sa este încărcată cu ingrediente precum portocală, piersică, portocală sanguină, frunze de violete și vanilie pentru a menționa unele care sunt destul de asemănătoare cu aceste senzații.

Touch Of Pink tinde, de asemenea, înclină să ofere un parfum dulce și oarecum cald, ceea ce îl face să fie un parfum preferat atât primăvara, cât și iarna. Includerea moscului sau a iasomiei are mult de-a face cu acest lucru, deoarece este echilibrul potrivit într-o bază generală care nu duce lipsă de strălucire în niciun fel posibil.

Longevitatea sa este o altă chestiune, devenind foarte durabilă și o urmă absolut moderată și manevrată așa cum ar trebui să fie.

2. L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her de Lacoste

Unul dintre cele mai bune aspecte posibile ale parfumurilor Lacoste este acela că includ arome din familia olfactivă Floral fructat pentru femei, acesta a fost cazul lui L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her, un nume la fel de lung ca tot ceea ce are de dat această aromă deopotrivă de caracteristică a firmei franceze.

Când ne adâncim în esența acestui parfum care poate deveni o enigmă prin cantitatea mare de flori și fructe din ingredientele sale, ne dăm seama că acordurile sale sunt dominate de trandafiri, mosc, un pic de citrice și o aromă foarte estivală, momente foarte tropicale care ar trebui trăite la maxim, acesta este deci motto-ul de viață al acestui parfum.

Are puține note care da, ajungând să se poziționeze în notele lor de ieșire cu mandarina verde amară, precum și cu menta, oferind în final o experiență plăcută de cele mai proaspete, tropicale și de citrice. Inima sa dominată de trandafiri este plină de momente magice și de un parfum mai degrabă feminin și dulce, pentru a se încheia cu mosc.

Un parfum de vară, acesta se mândrește în cele din urmă cu o longevitate moderată și cu o urmă cu siguranță grea.

3. Femme de Lacoste

Senzualitatea nu trebuie să fie grea sau prea învăluitoare, iar Olivier Cresp s-a concentrat asupra acestui aspect pentru întregul design al lui Femme, unul dintre cele mai apreciate parfumuri posibile de la Lacoste. Lansat în 2003, cele mai bune virtuți ale sale sunt senzualitatea simplă și un aer proaspăt care însoțește experiența de viață.

Făcând parte din familia olfactivă Floral Musk pentru femei, Femme are o serie de acorduri dintre cele mai complete pentru a vă face să vă simțiți într-o melodie dulce și naturală deopotrivă. Vedem destul de multe note de flori, talc, lemn, prospețime și chiar piele. Cu alte cuvinte, Femme este destul de uscat și se estompează rapid de pe piele, dar nu și pe nas, deoarece are o longevitate de lungă durată și, respectiv, un traseu greu.

Printre notele sale găsim piper, măr, iasomie, tămâie, lemn de santal și piele de căprioară care explică foarte bine tot acel fum pe care îl simți când îl porți și care este foarte important de purtat iarna.

În acest fel, avem un parfum absolut modern, dar care are chiar și câteva momente de prospețime, deoarece acele note precum violeta și heliotropul, cu atingerea sa florală caracteristică, oferă vitalitatea necesară.

4. Eau de Lacoste

Nu totul se rezumă la sport și adrenalină în firma franceză, Lacoste acordă timp și pentru lucrări dintre cele mai clasice și mai suave, cum este cazul lui Eau de Lacoste, un parfum care exaltă frumusețea feminină de pretutindeni și își impune regula bunei ținute însoțită de o aromă similară. A fost lansat în anul 2013 și a devenit imediat virală utilizarea sa pentru femeile din înalta societate sau celebrități.

În acordurile lor urmează anumite reguli în ciuda a tot ceea ce se întâmplă, nu sunt trădate însă în ceea ce privește acompaniamentele și vedem citricele și fructele ca principale curente într-o sticlă care este orice, dar nu este deloc obișnuită, cu o fațetă mai degrabă feminină și luxoasă. Ingrediente precum ananasul, mandarinele și bergamota sunt plantate pentru a fi primele parfumuri care să se simtă deja în notele sale de vârf.

Trebuie remarcat faptul că iasomia sau floarea de portocal sunt cuprinse în notele lor de inimă și totuși iată că are momente de prospețime florală, perfecte pentru primăvară.

Vanilia este poate una dintre cele mai revoluționare completări ale sale și care se separă de restul notelor pe care le-am văzut pentru că în final este elegantă și dulce și aduce acel moment atalcado la aroma apei de Lacoste care oferă o longevitate scurtă și o urmă din cele mai moi.

5. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche de Lacoste

Romantismul a venit în toate formele și expresiile prin Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Eau Fraiche, o altă excepție de la regulă, dacă vreți, care a venit în forță în publicitate în 2015 pentru a-și ocupa locul printre cele mai proeminente parfumuri de primăvară până atunci. Chiar și astăzi are același efect caracteristic asupra femeii care îl poartă.

Toate notele pe care le regăsim în flaconul său roz și feminin sunt făcute pentru femeile care se bucură de iubire și de legături puternice cu cei dragi. De aceea, au decis să adauge o notă de lux familiei lor și să adauge Gourmand la notele florale și fructate care sunt atât de caracteristice mărcii crocodilului.

Printre cele mai proeminente și definitorii note olfactive se numără mărul roșu, murele, mandarina, crinul de vale, vetiverul, moscul, patchouli și bujorul. Aceasta este o explozie serioasă de flori și cele mai frumoase senzații pentru ca o femeie să fie destinată iubirii.

Dar este și un caz curios, pentru că în acordurile sale principale nu vedem nimic altceva decât dulceață și caramel, acesta fiind un parfum îmbătător și elegant, făcut să îți schimbe ziua într-o clipită. Longevitatea sa ajută foarte mult prin faptul că este de lungă durată și să nu mai vorbim că urma sa care este grea.

6. Lacoste Pour Femme de Lacoste

Lacoste Pour Femme este sinonim cu simplitatea, dar și cu frumusețea, două fețe ale aceleiași monede care se reflectă în acest parfum pe care nu trebuie să îl confunzi cu simplitatea, pur și simplu poate fi folosit în orice ocazie, mai ales dacă te afli la primele ore ale zilei.

Din nou se repetă ca parfumier vedetă al Lacoste Olivier Cresp și acest parfum din 2003 a găsit în el designerul său vedetă pentru o familie olfactivă legată de mosc și lemn, așa cum este expusă în acest parfum. Așadar, puteți ști deja că veți avea un parfum perfect floral, cu lemn, dar și cu destul de mult talc. Aceasta vă va lăsa o textură foarte confortabilă și o anumită hidratare.

O mare parte din acest parfum trebuie folosit în mod ocazional, în acele momente de relaxare și făcut pentru tine, așa că este pe cât de simplu să îl folosești și să te simți în largul tău cu un parfum pe cât de basic pe atât de frumos.

7. Eau de Lacoste L.12.12 Pour Elle Magnetic de Lacoste

Din nou, seria L.12.12 se mândrește cu crearea unui parfum foarte irezistibil, dacă nu cumva este cel care are mai multă prezență în acest sens în cadrul Lacoste. Parfumul său a fost lansat încă din anul 2013 și a demonstrat că aceeași serie poate crea parfumuri foarte diferite din toate punctele de vedere.

Pour Elle Magnetic, așa cum au tendința de a-l abrevia, are în acordurile sale o bază perfect dulce, plină de vanilie împreună cu fructe și destul de tropicală, motiv pentru care este perfect pentru a petrece orice fel de vară în compania acestui parfum.

Ingrediente divine precum mango, vanilie și violetă sunt poziționate în notele lor de ieșire, inimă și, respectiv, bază, dar împărtășind mai presus de toate acel sentiment feminin și plin de clasă. De asemenea, strălucește mult în omologul său cu portocală, iasomie și fasole tonka pentru a oferi acea latură sexy, citrică și proaspătă pe care orice aromă de Lacoste trebuie să o posede.

Longevitatea sa este moderată, dar urma sa este foarte grea și în primele secunde dezvăluie un parfum tropical și caraibian, așa cum numai Lacoste are onoarea de a putea oferi.

8. Dream of Pink de Lacoste

Cel mai proaspăt și mai fructat parfum al brandului vine să încheie această listă, este Dream Of Pink un parfum deja clasic în ciuda faptului că a fost lansat în 2008 și este că simplitatea notelor sale este ceea ce înconjoară aura unui parfum făcut pentru femeile care nu se complică și zâmbesc în orice moment din viață.

Acordurile sale sunt o sărbătoare, o petrecere în totalitate, are note florale, fructate, proaspete, trandafirii și, bineînțeles, coloranți acvatici, care sfârșesc prin a oferi o oportunitate mai mult decât evidențiată pentru un anotimp ca vara, cu acele momente fierbinți peste tot.

Dream Of Pink are ca note unice fructe de pădure roz, ceai înghețat, floare de lotus, trandafir, lemn de santal și mosc, câte două pentru fiecare tip de notă în această ordine, iar darul pe care îl au florile este foarte respectat, dar nu deranjează deloc cât de proaspăt este acest parfum.

În ceea ce privește longevitatea sa, este un parfum foarte scurt, cu o urmă destul de moale.


Lacoste a reușit să se schimbe de-a lungul anilor în privința unor parfumuri, dar fără a pierde acel gust pentru competiție pe care bărbații și femeile îl iubesc atât de mult. Aceste opt cele mai bune parfumuri sunt sărbătorite în stil mare în fiecare sezon, așa că nu pierdeți ocazia de a le purta peste tot.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *