Cele mai bune 7 parfumuri Jil Sander pentru femei

Înființată în 1973 și născută în plin avânt al unui nou trend în modă, Jil Sander a venit pentru a rămâne și a revoluționa modul în care se realizau parfumurile cu mari prevederi de modernism, lucru care nu prea se făcea în anii ’70, de atunci această firmă germană a creat arome pline de intensitate și avangardă pentru femeile din întreaga lume.

Venim să vă prezentăm cele mai bune 7 parfumuri Jil Sander pentru femei, care vor fi o extensie a propriului designer și de care trebuie să vă bucurați doar pentru voi.

1. Softly de Jil Sander

Cu un parfum plin de intensitate florală, avem Softly, un parfum care a apărut în exclusivitate pentru familia olfactivă Woody Floral Musk pentru femei și care a fost lansat în 2017. Acest parfum creat de Nathalie Lorson are câteva acorduri cu adevărat feminine.

Note de vârf de floare de bumbac, magnolie și ghimbir, note de inimă de heliotrop și iasomie, și se încheie cu note de bază de mosc, lemn de santal și vanilie. Acest lucru creează un parfum foarte fructat, dulce și foarte atrăgător, ideal pentru a fi savurat primăvara.

Pe de altă parte, acest parfum are o longevitate moderată și o urmă grea.

2. N° 4 de Jil Sander

N° 4 este un parfum care amintește foarte mult de animale și de sălbăticie, de aceea chiar și flaconul său are o culoare galben strălucitor intens. Face parte din familia olfactivă Amber, destinată femeilor și a fost lansat în 1990.

Aroma sa este compusă din note de prună, piersică, bergamotă și trandafir, câteva note de inimă de tuberoză, garoafă și violetă și câteva note de fond de civet, lemn de santal, mușchi de stejar și coriandru, printre cele mai importante. Așadar, aroma sa este foarte lemnoasă, cu acorduri dulci și calde.

Ceea ce vă recomandăm este să îl folosiți în timpul iernii, având o longevitate moderată și un traseu moale.

3. JIL de Jil Sander

Parfumul care definește tot ceea ce înseamnă brandul german, acesta este JIL, parfum care a fost lansat în 2009 și care este ancorat în familia olfactivă Floral Amber pentru femei.

Aroma sa este compusă din note de levănțică, piper roz și portocală, note de inimă de heliotrop, rădăcină de crin și crin de vale pentru a încheia formula cu note de fond de vanilie, mosc și chihlimbar.

Vă va oferi un parfum dulce, feminin, cu note florale și multă lavandă, un parfum cu siguranță pentru toamnă, cu o longevitate moderată și un urma grea.

4. Eve de Jil Sander

Parfumul Eve a fost lansat în anul 2011 și acesta face parte din familia olfactivă Cipru Floral pentru femei, în plus are note de vârf de coacăze roșii și grapefruit, o inimă de trandafir sălbatic, violetă și iasomie și note de fond de patchouli și lemn.

Prin urmare, oferă un parfum puternic, lemnos, în care citricele și florile se întâlnesc, pentru a asigura o aromă plăcută în timpul iernii. Pe de altă parte, are o longevitate de lungă durată și un traseu greu.

Cu toate acestea, acordurile sale proaspete și fructate nu sunt de subestimat.

5. Sport for Women de Jil Sander

Și femeile se pot bucura de sport și, prin urmare, parfumul Sport pentru femei vine să demonstreze această afirmație. Aroma sa face parte din familia olfactivă Floral fructat pentru femei și a fost lansat în 2005.

Printre cele mai importante note ale sale se numără câteva note de grapefruit, măr și mandarină, o inimă de bujor, coacăze negre și frezie roz, precum și un fond de ghimbir și cedru. Oferă, așadar, un parfum foarte citric și perfect pentru a transpira mult, pe lângă alte acorduri calde și proaspete.

Acest parfum s-a născut pentru vară și are o longevitate scurtă și o urmă moale.

6. Style de Jil Sander

Parfum din 2006, Style, care s-a născut pentru familia olfactivă Woody Floral Musk for Women, atrage multă atenție. Este alcătuit din note de vârf de piper roz, cardamom, frezie și mango, câteva note de inimă de violetă, iris, magnolie și iasomie și câteva note de fond de vanilie, mosc și chihlimbar.

Toată esența sa este legată apoi de cea florală, plus că are mult dulce și picant, făcându-te să te simți în aer liber. Acordurile sale sunt favorabile iernii și are o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

7. Sun de Jil Sander

Strălucește ca soarele cu Sun, un parfum care a apărut în 1989 și care face parte din familia olfactivă Amber for Women, aroma sa plină de note de vârf de lemn de trandafir, lămâie și bergamotă îi dau forma citrică, notele de inimă de heliotrop, trandafir și crin de vale îi conferă prospețime, iar un fond de vanilie și lemn de santal pentru o notă dulce.

Acest parfum are, de asemenea, elemente tropicale și confortabile, pregătit pentru toamnă, cu longevitatea sa de lungă durată și urma moale.


Dacă îți dorești parfumuri intense, pregătite pentru aventură, atunci cele de la Jil Sander îți vor fi alături în orice moment, nu trebuie decât să le scoți din sticluțele lor viu parfumate și să te parfumezi cu aceste parfumuri fantastice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *