Top 8 parfumuri Givenchy pentru bărbați

Dintre toate companiile de modă care pot exista pe planetă, una dintre cele mai importante, misterioase și, de asemenea, una care prezintă un stil cu totul aparte.

Toate acestea sunt, fără îndoială, prezente în Givenchy, un brand francez lansat de Hubert de Givenchy. Tot acest farmec a fost făcut astfel încât să îl poți trăi din oricare dintre ipostazele tale și de aceea, în acest articol, despre cele mai bune 8 parfumuri Givenchy pentru bărbați, poți remarca toată splendoarea acestui brand în rândurile următoare.

Vei descoperi singur că este vorba de parfumuri masculine în care esența ta rămâne intactă, adăugând însă alte detalii care te vor scoate în evidență pentru a te face invidiat de toți prietenii tăi și irezistibil pentru fete.

Recomandarile noastre pentru cele mai bune parfumuri Givenchy pentru bărbați

1. Play Intense De Givenchy

Vrem să deschidem acest articol cu Givenchy Play Intense, unul dintre cele mai importante parfumuri pentru tot ceea ce înseamnă într-un context foarte mare.

Play Intense, așa cum îi spune și numele, este un parfum foarte puternic, care nu numai că te va face să te simți mai încrezător, dar și că cei din jur te vor respecta doar prin senzațiile pe care le generează parfumul.

Acesta este un parfum făcut special pentru bărbații care se simt încrezători indiferent unde se află, fiind în mod logic un bastion pentru cei care vor să obțină rezultate excelente la întâlniri sau petreceri.

Perioada ideală pentru acest parfum va fi vara, mai ales având în vedere focul interior pe care îl generează. Acesta are și note de floare de portocal, piper roz sau patchouli, trebuie să ținem cont și de faptul că este un parfum cu o longevitate moderată.

2. Gentleman De Givenchy

A sosit parfumul ideal pentru adevărații domni, un parfum cu totul ideal pentru toți cei care doresc să obțină toată puterea masculină, dar văzută din punct de vedere al eleganței. Vorbim despre Gentleman, acesta are de oferit într-adevăr un parfum și un stil unic, ideal mai ales pentru acei bărbați cărora le place să fie cu adevărat gentlemeni și unde bunele maniere ies în evidență.

Parfumul propriu-zis prezintă un context molipsitor de multă forță, multă putere interioară, ideal pentru bărbații în stil Sean Connery, în plus, acest parfum este conceput pentru a fi purtat mai ales într-o perioadă cum este toamna.

Dacă ne îndreptăm de exemplu spre notele sale, trebuie să vă spunem că acesta are patchouli, piele și lemn de santal pentru acel parfum puternic care nu va fi îndepărtat în niciun moment.

Remarcabil este, de asemenea, faptul că are de oferit o longevitate puternică și o urmă grea.

3. Xeryus Rouge De Givenchy

Pe locul trei al acestei liste vrem să vorbim despre Xeryus Rouge de la Givenchy, o combinație de mult erotism, dar și de natură sălbatică, în ciuda faptului că a fost lansat în 1995 rămâne destul de actual și astăzi și nu trebuie să lăsăm deoparte faptul că cu acesta veți obține o întâlnire perfectă.

Acest Xeryus este un eveniment odată ce este folosit și veți observa acest lucru atunci când veți genera multe priviri atunci când treceți pe lângă toți ceilalți oameni.

Fiind un parfum atât de izbitor, îl face potrivit pentru o perioadă cum este cea de vară, este un parfum făcut pentru acele persoane care simt nevoia să iasă în evidență din toate punctele de vedere.

Are note de piper, cedru și, de asemenea, de piele pentru o întreagă splendoare de masculinitate într-o longevitate puternică și o urmă uriașă.

4. Givenchy Pour Homme De Givenchy

Am ajuns către jumătatea clasamentului și trebuie să vă povestim despre Givenchy Pour Homme by Givenchy, o odă totală pentru bărbați, făcută în întregime pentru a evidenția fiecare aspect pozitiv în cadrul a tot ceea ce ține de clasic, conceput pentru bărbații cu o tăietură bine conturată, dar cărora le place și stilul elegant într-o oarecare măsură, un parfum destul de deosebit ca tot ceea ce oferă la Givenchy.

Acest parfum se numără printre cele care ar trebui folosite într-o perioadă precum iarna, mai ales dacă vorbim despre faptul că permite o longevitate de durată și un traseu suav, ambele combinații foarte bine realizate în acest scop.

În plus, nu putem să nu menționăm că are note de lavandă, violetă, mandarină și grapefruit.

Toate acestea fac ca Givenchy Pour Homme să fie un parfum de care ar trebui să țină cont întotdeauna acei bărbați de profil și cu o croială tradițională și convențională în unele privințe.

5. Monsieur de Givenchy De Givenchy

Momentul perfect pentru a vorbi despre Monsieur de Givenchy de Givenchy, acest parfum este destinat tuturor acelor bărbați care, fără să vrea, devin eleganți, dar cu acea notă inocentă care poate înnebuni sute de femei.

Are un parfum realizat în note de floare de lămâie, scorțișoară sau lemn de santal care îl fac să fie parfumul ideal pentru primăvară. În mod similar, trebuie să spunem că vă va aduce mai presus de toate o mulțime de instincte și un comportament pozitiv.

Cu acest parfum veți constata că are o capacitate largă de a vă face să arătați bine fără să vă doriți cu adevărat, o calitate pe care foarte puține parfumuri își permit luxul de a spune că o pot realiza.

Longevitatea și traseul său sunt moderate, tipice unui parfum făcut pentru bărbații respectabili în fața vieții, dar cărora le plac privirile datorită modului lor elegant și plin de farmec.

6. Gentlemen Only De Givenchy

Un parfum cu adevărat exclusivist avem pe acest loc cu numărul șase și anume Gentlemen Only de la Givenchy, parfumul său este unul dintre cele mai importante, deoarece este făcut pentru toate acele momente speciale, dar adaptat la cei mari.

Deoarece este destul de comun să găsești bărbați purtând Gentlemen Only pe podiumurile de modă, la premierele de film, precum și la concerte, niciun eveniment nu va fi irosit cu Gentlemen Only.

Pentru o schimbare, vă putem asigura că orice perioadă a anului este un moment ideal pentru a-l purta, având în vedere că este realizat cu note de patchouli, cedru sau vetiver, precum și că are o longevitate de lungă durată și un parfum suav, ideal pentru a ieși în evidență fără probleme.

Nu există nicio îndoială că acesta, așa cum îi spune și numele, este un parfum pentru bărbați selecți.

7. Pi De Givenchy

Pi de Givenchy a fost o surpriză uriașă și plăcută atunci când a fost lansat pe piață, deoarece are valori atât de importante pentru bărbați, cum ar fi luxul, dar și faptul că este destul de dinamic.

Astfel, cu el vă veți simți ca un atlet, lumea fiind, desigur, locul vostru pentru a câștiga competițiile.

Acest parfum te invită mereu să explorezi, să explorezi noile tendințe de pe piață, pentru că el însuși funcționează ca o tendință modernă.

Pentru a atrage atenția tuturor oamenilor, acest parfum are o combinație total avangardistă, care trebuie să amestece Mandarină, lemn și, de asemenea, Benzoin pentru a adăuga acea notă de depărtare, dar spre ceea ce doriți să obțineți.

Nu trebuie să uităm că longevitatea și urma sa sunt moderate și că este parfumul ideal pentru primăvară, pentru a te face să ieși în evidență într-o perioadă în care totul înflorește în egală măsură.

8. Insensé Ultramarine de Givenchy

Insensé Ultramarine este ultimul parfum din această listă și, de asemenea, cel care oferă un parfum total inspirat în totalitate după mare, cu acesta vă puteți bucura pe deplin de cele mai însorite veri în compania unui astfel de parfum care recreează perfect ceea ce simțiți când vă aflați pe plajă și vă bucurați de o vacanță alături de prieteni sau familie.

Reprezintă în sine o invitație de a nu te desprinde de momentele frumoase pe care le trăiești alături de oamenii tăi speciali.

A fost compus cu note de bergamotă, pepene galben sau galbanum, pentru a adopta mai ales acea atmosferă maritimă, dar pe care știm că o îndrăgești.

Longevitatea sa puternică și traseul său moderat se îmbină pentru a crea o cireașă pe tort care vă va bucura cu siguranță.


Cu parfumurile Givenchy pentru bărbați puteți fi absolut sigur că veți obține ceea ce căutați în ceea ce privește masculinitatea și propriul instinct. Până la urmă, cu aceste parfumuri, producătorii lor au reușit să unească ceea ce natura le oferă, dar făcând acest lucru în așa fel încât să rămână actuale pe piață, lucru extrem de important pentru a nu pierde urma fiecăruia dintre aceste parfumuri.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *