Top 8 cele mai bune parfumuri de liliac pentru femei

De obicei, o floare întâmpină dificultăți în a include propria specie într-un sistem, iar unele rarități nu emană parfumuri. Cu toate acestea, liliacul a reușit să păstreze această raritate timp de mulți ani. În acest articol vei afla despre cele mai bune 8 parfumuri cu liliac pentru femei, dar mai întâi vom discuta puțin despre liliac.

Liliacul este o floare care de obicei este prezentată ca fiind prețioasă, deoarece are o nuanță violetă ca și purpurie în multe cazuri și care strălucește la vedere, aceasta are naștere în întregime în Europa și a avut prea multe personalități celebre care au prețuit-o pentru ele în operele lor.

Dacă trecem la parfumul său, vom descoperi că liliacul are în primul rând un miros suav și direct, în care vei ști imediat că este vorba de el fără să aibă neapărat o dâră puternică, dar și foarte feminină, valori care sunt demonstrate în aceste opt parfumuri pe care le poți trece în revistă pe placul tău.

Cele mai bune parfumuri cu Lilian pentru femei: Top 8

1. Purplelight de Salvador Dalí

Excentricitatea geniului Dali este redată și în acest parfum, care se numește Purplelight, un parfum care aparține familiei olfactive Floral Woody Musk și care este delicios în felul său special de a fi.

Acest parfum în cauză se remarcă prin faptul că este destul de cald și foarte familial într-o oarecare măsură. Asta prin notele sale de frunze de bambus și flori de cireș, de asemenea, prin notele de inimă de liliac, iasomie și floare de tiară, terminând cu notele de bază de mosc, migdal și vetiver.

Aroma pe care o are acest parfum la nivel general este destul de florală și intensă, care se combină cu multă eleganță, atât de tipică pictorului spaniol. Această aromă, trebuie precizat, are o longevitate de durată și o urmă moderată, ceea ce vă permite să aveți un parfum destul de rezistent și care este destul de vizibil în toată esența sa.

2. Gucci Guilty Intense de Gucci

Aurelien Guichard, în 2011, a finalizat realizarea lui Gucci Guilty Intense pentru Gucci, unul dintre cele mai reprezentative parfumuri de liliac pentru femei, sinonim cu o mare forță, dar și cu o senzualitate debordantă.

În primul rând vă spun că are câteva note de piper roz și Mandarină, notele de inimă de liliac, violete și Heliotrope, în timp ce notele de fond ale acestora sunt chihlimbar și patchouli, toate acestea minunate pentru a compune un parfum care se remarcă de un deceniu prin faptul că are peste tot o aromă de flori, care adaugă întotdeauna o notă de suavitate.

Totuși, să nu uităm că acest parfum are în interior o aromă de citrice într-un anumit fel și care îl face creditor al verii, deoarece timpul său special pentru a fi purtat mai multe zile la rând fără oprire, ceea ce este legat și de longevitatea sa de lungă durată și de urma sa grea.

Eleganța face parte și ea din esența sa, și este că acest parfum este făcut pentru cele mai speciale ocazii.

3. En Passant de Frederic Malle

E timpul să facem un pas și în altă parte pentru a vă oferi un parfum diferit, mereu original și care sparge schemele în parfumerie cu liliac, rezultatul este En Passant de Frederic Malle, creat de Olivia Giacobetti și lansat oficial la intrarea în noul mileniu, în anul 2000, deci are destul de mult din anii ’90 în interior.

Toată această originalitate se reflectă în familia sa olfactivă Floral Green for Women, unde notele participante sunt liliacul, notele apoase, castravetele, grâul și petit grain. Totul în acest parfum este legat în special de apă, care este însoțită și de ușoare arome dulci datorită crinului.

În plus, întregul parfum este binecuvântat cu un miros de frunze, dar acestea sunt în special florale și vă pot oferi o companie excepțională în orice zi de iarnă în care doriți să transmiteți emoții frumoase. De asemenea, este însoțit de elemente verzi care îi conferă o notă lemnoasă și proaspătă, un parfum elementar.

4. Pur Desir de Lilas de Yves Rocher

Niciodată să nu pleci fără să spui nimic, poate fi o greșeală gravă și tocmai asta vrea să evite Pur Desir de Lilas de Yves Rocher, un parfum care a fost lansat în 2002 și care face parte din familia olfactivă Floral pentru femei, un parfum care are mult din simplitate ca profunzime.

A fost compus din note precum liliacul și migdala pentru ca tu să te poți dedica doar la două parfumuri, o încântare superioară. Aromele care sunt difuzate în acest parfum au mult de-a face cu natura, pe cât de simplă, pe atât de încântătoare.

De aceea, simțiți un parfum de flori în toată esența sa, precum și un miros de anumite nuci și de cele care se obțin în păduri, o mare valoare a acestei case de creație care va face din parfumul dumneavoastră unul legat direct de toamnă, pe lângă o longevitate moderată și o urmă suavă.

5. Pleasures de Estée Lauder

Un alt parfum care are mult floral în interior și îl exteriorizează într-un mod solvent și convingător, așa putem defini Pleasures of Estée Lauder, aromă apărută în 1994 și opera lui Alberto Morillas și Annie Buzantian. Care au inclus-o de altfel în familia olfactivă Floral pentru femei.

Este un parfum care are o textură destul de apropiată de cea uscată, dar care te însoțește fără să te deranjeze, ținând cont de acest lucru, notele lor sunt frunze de violete, note verzi, frezie, piper roz, tuberoză, violete și fructe roșii, inima este formată din crin de văi, bujor, liliac, liliac, crin, trandafir, iasomie și geraniu, iar în final fondul de mosc, cedru, lemn de santal și patchouli.

Ceea ce îi poate defini în totalitate aroma este faptul că este foarte florală, foarte proaspătă și întotdeauna cu note de fructe de pădure roșii. Așa se poate remarca un parfum perfect care amestecă picantul cu floralul și care totul a ieșit la mii de minuni în esența sa atât de caracteristică. Trebuie remarcat faptul că vine direct spre primăvară și, prin urmare, este destul de feminin, chiar și în longevitatea sa, care este scurtă, iar urma sa foarte moale.

6. White Lilac & Rhubarb de Jo Malone

Un parfum cu forță, așa cum vă putem spune că are White Lilac & Rhubarb de la Jo Malone, una dintre cele mai pregnante arome în interiorul cărora se află liliacul și care este un înainte și un după în ceea ce înseamnă să ai această aromă la o fată. Forța vine din familia sa olfactivă Floral pentru femei și că a fost creat de Christine Nagel.

Ceea ce trebuie să vă ofere acest parfum este înainte de toate multă floare puternică, prea proaspătă și direct legată de fetele care nu bat pasul pe loc și caută să își trezească energia tot timpul. Notele sale sunt liliac, rubarbă, heliotrop și trandafir. Îi definim mirosul ca fiind destul de floral și dulce, asta Da, cu suficiente elemente pentru a-l face un parfum foarte proaspăt.

Toate acestea indică faptul că este cea mai bună alegere pentru vară și are o longevitate de lungă durată și o urmă grea.

7. 5th Avenue de Elizabeth Arden

Exoticul este o parte fundamentală a unui parfum precum 5th Avenue de la Elizabeth Arden, parfum care este legat și el de modernitatea totală și care face parte din familia olfactivă Floral pentru femei, aromă care a apărut în 1996 și care, bineînțeles, este feminină.

Ann Gottlieb și-a conceput notele de vârf din flori de tei, crin de vale, liliac, magnolie, bergamotă și mandarină, la care se adaugă notele de inimă din iasomie, tuberoză, trandafir bulgăresc, piersică, ylang ylang, violetă, garoafă și nucșoară, pentru a încheia cu notele de bază din chihlimbar, vanilie și cuișoare.

Tot ceea ce se poate simți în acest parfum este un amestec de arome pentru a da un parfum fructat, citric, dulce și mai ales simțind prospețimea celor mai exotice flori. Prin urmare, acest parfum este perfect pentru vară.

Este demn de remarcat faptul că are o longevitate puternică, de lungă durată în interior, în timp ce urma sa este moderată.

8. Eclat d’Arpége de Lanvin

Încheiem cu Eclat d’Arpége de Lanvin, un parfum apărut în 2002 și care face parte din familia olfactivă Floral Fructat pentru femei și născut de Karine Dubreuil.

Ceea ce frapează cel mai mult la acest parfum este faptul că își impune condițiile prin notele de vârf de liliac verde și petit grain, notele de inimă de ceai verde, floare de piersic, bujor roșu, glicină și osmanthus, iar notele de bază de mosc, cedru și chihlimbar. Mirosul este cel al unui parfum foarte floral, dar cu ceva fructe.

Veți fi încântată să aflați că este perfect și pentru iarnă, deoarece generează o oarecare căldură, precum și pentru că posedă o longevitate foarte lungă și o urmă grea.


Nu-ți fie teamă să profiți de toate beneficiile parfumurilor de liliac, sunt arome rafinate care au un rol important pentru a-ți oferi prospețime și senzualitate, ceva spectaculos pentru toate simțurile tale ca femeie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *