Top 10 parfumuri cu scorțișoară pentru femei

Atunci când ne apropiem de o femeie, primul lucru care ne vine în minte este cu siguranță atractivitatea pe care o are, indiferent de unde vine, ea trebuie să genereze empatie cu simțurile noastre și acest lucru se realizează prin intermediul unui parfum. La rândul lor, acestea sunt cu miile în întreaga lume, dar vrem să concentrăm în acest caz în unele care sunt destul de vii și au pasiunea de a se revărsa: parfumurile cu scorțișoară pentru femei.

De altfel, cu această ocazie vă prezentăm cele mai bune 10 parfumuri de scorțișoară pentru femei, parfumuri care au o asemenea prestanță încât vor obține impact față de orice bărbat. Dar ceea ce este mai presus și care trebuie să conteze întotdeauna pentru tine este că ele păstrează o femeie sortită mereu să iasă din tipare, și ce mod mai bun de a demonstra acest lucru decât cu un parfum.

Recomandarile noastre pentru top 10 cel bun parfum cu scorțișoară pentru femei

1. Opium de Yves Saint Laurent

Opium este un parfum apreciat de multe femei, deși poate părea că are intenții nedorite. Totuși, trebuie să știți că acest parfum este creat pentru a seduce și, prin urmare, este cel mai potrivit pentru a fi folosit seara, mai ales la petrecerile de noapte.

În cadrul parfumului acestuia vă veți afla în fața unei sticle care are un parfum cu adevărat dulce, dar foarte întunecat, așa cum v-am spus mai sus. Este parfumul excepțional pentru fetele care caută să atragă atenția, pentru cele care nu se tem să fie în centrul atenției, să provoace și, în cele din urmă, să fie cele mai dorite.

Printre notele de Opium se numără cafeaua, vanilia, anumite flori, precum și scorțișoara, care nu poate lipsi.

Toate acestea au generat un parfum foarte captivant și activ, care va epuiza energiile chiar și ale celor mai iraționali. Are o longevitate de lungă durată și un traseu greu, fiind cu adevărat perfect pentru a fi savurat iarna.

2. Liquid Gold Euphoria de Calvin Klein

Parfumurile de scorțișoară pentru femei au beneficiat foarte mult de pe urma lansării de către Calvin Klein a unui parfum de acest gen, iar Liquid Gold Euphoria este un parfum excelent care a fost apreciat, deoarece este molipsitor și pune în evidență femeia într-un mod destul de special, cu siguranță un mod mai simplu și mai feminin de a prezenta acest tip de parfum.

Liquid Gold Euphoria de Calvin Klein este însă un parfum care se adresează în mod special celor elegante, pentru momentele care necesită o notă diferită, dar fără a pierde acel stil de feminism rafinat. Deci, acesta are un miros care se definește printre cele dulci, precum și un pic de seriozitate cu dulce-amărui, este un parfum pentru femeile mature sau pentru cele care au ajuns la un astfel de statut în ciuda vârstei tinere.

Deci, acesta are note de piper negru, șofran, lemn de santal și scorțișoară, toate acestea pentru a se combina și cu apartenența sa la familia olfactivă Oriental Woody pentru femei. Trebuie să știți că acest parfum este realizat cu o longevitate de scurtă durată, în timp ce urma sa este moale.

În plus, utilizarea lui Liquid Gold Euphoria pare pertinentă pentru a o purta primăvara, deoarece face o bună pereche datorită eleganței și feminismului său în egală măsură.

3. Zahira de Bvlgari

Pe locul al treilea vă prezentăm Zahira de la Bvlgari, un parfum care are multe accente arabe, astfel că în interiorul sticlei sale exotice de culori galbene și negre se află o gamă de atingeri din familia olfactivă Oriental Floral pentru femei, acest parfum are o vibrație impresionantă care nu este pentru femeile obișnuite sau lipsite de personalitate.

Zahira de la Bvlgari are un parfum care, la rândul său, are multă seducție, tocmai a fost lansat pentru a îndeplini acest obiectiv. Dar acest parfum te va trage să te joci chiar și cu hainele tale, pentru că inovația este o parte fundamentală a utilizării lor zilnice, așa că este casual așa cum numai el știe să fie.

În cadrul notelor sale regăsim ylang-ylangul, benzoinul, dar și puternica scorțișoară care este cea care generează toată această agitație într-un parfum care este perceput tocmai ca o combinație între această notă de scorțișoară și flori foarte proaspete. În plus, longevitatea sa este moderată, în timp ce urma sa este destul de grea și nu durează mult până când devine sesizabilă.

Pentru a-l purta cel mai bine, trebuie să-l porți mai ales iarna și să ieși în evidență în frig cu pasiunea ta intensă și focul interior.

4. Red Intense de Ésika

Ésika a fost întotdeauna la același nivel cu parfumurile de scorțișoară pentru femei, este unul dintre cele mai bune și mai cunoscute exemple de calitate, iar Red Intense este uluitor, nu se teme să privească înainte și acest lucru te face să generezi o prezență foarte bună prin creșterea stimei de sine.

Cu un astfel de parfum te vei simți mereu frumoasă, mereu atrăgătoare și foarte sugestivă, nu putem să te mințim, așa este, un centru de atenție de care foarte puțini se pot bucura, noroc cu cel care reușește.

Dacă luăm în considerare notele lor de scorțișoară și chihlimbar, în mod clar putem identifica de ce are propria viață un parfum ca Red Intense, care își arată sticla ca pe un obiect cu prea multă dorință. Pe de altă parte, are o longevitate foarte mare și are o urmă destul de pasivă și moale.

Acest Red Intense ar trebui purtat mai ales toamna, o perioadă nici prea calmă, nici prea agitată, ceea ce se potrivește foarte bine acestui parfum.

5. Organza Indecence de Givenchy

Unul dintre acele parfumuri foarte elegante și cu destul stil și pe care ar trebui să le iei cu tine dacă îți plac parfumurile cu scorțișoară pentru femei este Organza Indecence de la Givenchy, care vine să se alăture celor mai îndrăgite parfumuri care sunt datate în acest tip de contexte.

Cu Organza Indecence de la Givenchy aveți acel parfum care la exterior se poate manifesta ca fiind rece, dar mai degrabă în interior vă arde complet, așa că dacă intenționați să faceți ceva mai mult după o cină romantică, un parfum ca acesta va fi o opțiune mai mult decât acceptabilă.

Notele sale au împreună o aromă fructată, dulce și focoasă, foarte bogată, compusă din scorțișoară de Ceylon, vanilie, mosc, chihlimbar, patchouli, lemn de trandafir brazilian și prună. Mai ales duo-ul de scorțișoară, vanilie și prune este o uniune explozivă și delicioasă. Longevitatea sa este moderată, iar traseul său este la fel. Acest parfum trebuie purtat iarna, din cauza căldurii pe care o generează.

6. Mitsouko de Guerlain

Acum vă prezentăm Mitsouko de la Guerlain, un parfum care a fost lansat în 1919 și care aparține familiei olfactive Cyprus Fruity pentru femei, nu este de neglijat fiindcă are multe elemente atât de bogate în libertate de mișcare încât vă invită să ieșiți din casă pentru a avea parte de experiențe noi și variate și momente unice în general.

În același timp, este un parfum original în toată fraza extinsă, Mitsouko este răcoritor, devine mereu un parfum spectaculos pentru verile călduroase și reunește diverse elemente astfel încât să nu te simți inconfortabil, are ca mare obiectiv să facă din mintea ta un câmp de creativitate și, în același timp, o punte pentru idei noi.

Este realizat cu note de bergamotă, piersică, iasomie, iasomie, trandafir de mai, piersică, mușchi de stejar, elemente proaspete, condimente, vetiver și inevitabila scorțișoară. Astfel, parfumul său are o jumătate fructată, în timp ce cealaltă jumătate este alcătuită din scorțișoară, foarte suculentă din toate punctele de vedere și atât longevitatea, cât și urma sa sunt amplu de lungă durată și puternice în prezență.

7. Plum Japonais de Tom Ford

Prezența brandului Tom Ford generează întotdeauna discuții în rândul femeilor care vor să folosească parfumuri cu scorțișoară, iar Plum Japonais este un exponent care te va uimi, deoarece este mai degrabă ca o apă de izvor care îți va plăcea pentru că are un mix între prospețime și intensitate, fără a fi atât de strident cum cred unii că va fi.

Veți descoperi cu Plum Japonais de Tom Ford acel parfum care are fructe și care poate ieși în evidență chiar mai mult decât scorțișoara în sine. De asemenea, are elemente florale care îl fac interesant. Este un parfum atemporal care ascunde puțin din fiecare dintre notele sale, astfel încât să îl simțiți pe măsură ce trec zilele.

Notele sale sunt compuse din scorțișoară, vanilie, chihlimbar, lemn de agar, șofran, prune japoneze sau benzoin, care arată clar un amestec de fructe, flori și scorțișoară care se simt chiar și moderne datorită atemporalității de care am menționat. Longevitatea sa este trecătoare, în timp ce traseul său este moderat. Vă recomandăm să îl folosiți mai mult toamna, mai ales seara.

8. CH de Carolina Herrera

CH de Carolina Herrera este un parfum care îi place să fie foarte feminin, tot ceea ce caută o femeie este aici și cel mai bun lucru este că, cu o mare prestanță, este un parfum cu scorțișoară.

CH are un miros care arată intensitate prin scorțișoară, dar generează și o anumită prospețime datorită citricelor care au fost amestecate în formula sa. În plus, acest parfum îl poți lua cu tine oricând dorești, vara și în momentele casual, dar pline de distracție ca și vizitele la centrele comerciale.

Are note de grapefruit, iarbă, scorțișoară, iasomie, violetă, lemn de santal, chihlimbar, vanilie, piele, zahăr, piele de căprioară și lemn de cașmir, unde parfumul său este prospețimea florilor, picantul citricelor și modul intens de viață al scorțișoarei. Longevitatea sa este de lungă durată, iar traseul său este greu.

9. Omnia de Bvlgari

Omnia de la Bvlgari este dintre parfumurile cu scorțișoară pentru femei care au mai multă trecere pentru că are ca epicentru să fie atât de iute încât este perfect pentru a fi folosit în viața de zi cu zi, excepțional pentru a-l purta în orice tip de situație cotidiană.

Casualitatea se află în centrul Omnia și orice moment al zilei este momentul perfect pentru a purta parfumul, atât ziua, cât și noaptea, pentru a vă bucura de prezența sa izbitoare și radiantă.

Are note de nucșoară, lemn de santal, fasole tonka, ciocolată albă, lemn de gaiac, note lemnoase, scorțișoară și cuișoare. Vorbim despre un parfum care are o longevitate moderată și un traseu asemănător.

10. Vanderbilt de Gloria Vanderbilt

Un parfum prea elegant pentru a fi purtat în momente banale, Vanderbilt by Gloria Vanderbilt este acel parfum rezervat pentru cele mai importante momente, iar tu ești o femeie care are multe de îndeplinit.

Parfumul ei este făcut să se simtă foarte elegant și cu o prezență ridicată de flori, scorțișoară și chiar iarbă. Este compus din note de scorțișoară, vanilie, lemn de santal, rădăcină de crin, mosc, vetiver, lavandă și flori de portocal. Acest lucru il face un parfum foarte fin, demn de a fi purtat în serile speciale.

Longevitatea sa are o prezență ridicată, deoarece este de lungă durată, în timp ce traseul său este moderat. Primăvara este cel mai bun anotimp al său, fiind de remarcat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *