Pleasures de Estée Lauder – Cum miroase?

Este timpul să cumperi un parfum de la Estée Lauder, un brand care a definit ce înseamnă o femeie de înaltă ținută și care are și el locul său perfect câștigat în lume, așa că sigur îți va plăcea parfumul despre care vom discuta în acest articol: Pleasures.

Este un parfum care a luat pe toată lumea prin surprindere și care are note de trandafir, violetă, iasomie, geraniu și tuberoză. Este exact așa cum sună, un parfum proaspăt, floral, care își datorează parfumul trandafirilor și fructelor de pădure. De aceea, este unul dintre cele mai încântătoare parfumuri din lume și pe care ar trebui să îl revedeți alături de noi în toată concepția pe care o emană aroma sa.

Nu coboară niciodată pe pământ

Crearea unui parfum precum Pleasures nu a fost o sarcină ușoară, iar însăși ideea sa a generat dificultăți, așa că birourile Estée Lauder au preluat frâiele la timp și i-au angajat pe Alberto Morillas și Annie Buzantian pentru a-și uni modurile lor de a înțelege viața într-un parfum care, la propriu, nu coboară niciodată pe pământul muritorilor de rând.

Totul în acest parfum are un motiv, nimic nu este pus la întâmplare și de aceea a generat o agitație totală încă de când a aterizat în parfumeriile lumii în 1995, pentru că are un mod de a fi incredibil de independent și tocmai asta căutau cei doi parfumieri în momentul în care au stabilit contactul cu notele lor.

Pleasures este un parfum care nu se roagă de nimeni, dacă îți place, bine, iar dacă nu, mergi mai departe și caută alt parfum. Pentru că are mult ego și, de asemenea, multă răceală în orice moment în care îl vei lua cu tine, de aceea această aromă este recomandată fetelor care caută să stabilească un contact cu ele însele mai mult decât cu oricine altcineva. Știm că îți va plăcea să ai în suflet un parfum care te va înălța așa cum puțini știu să o facă și este un privilegiu, indiferent de vârstă.

O familie îndepărtată, de primă clasă

Sunt sigur că acest titlu vi se va părea puțin ciudat, dar este ceea ce definește cel mai bine acest parfum atât de mult înaintea timpului său încât a făcut ca un singur membru al familiei sale să stabilească un contact direct cu cele mai impresionante momente.

Familia olfactivă Floral pentru femei a fost cea care a întâmpinat aroma acestui parfum atât de hrănit din toate punctele de vedere. Faptul de a aparține acestui curent este ceea ce face ca aroma sa să fie îndepărtată, prea proaspătă și să creeze momente de mare adrenalină la înălțime.

Fiind compus în întregime din flori, acest parfum ar putea fi confundat cu arome foarte iubitoare sau feminine, însă, nimic mai departe de adevăr. Parfumul în cauză are o aromă atât de proaspătă încât îți vei dori să explorezi de una singură orice loc din natură care îți oferă informații și momente pline de extaz, ceea ce este foarte legat de tipul de familie pe care îl are în interiorul acestui flacon atât de rece.

Pleasures este un parfum care se bazează pe independență, notele sale sunt separate una de cealaltă, astfel încât mirosul său poate însemna multe lucruri sau chiar nimic. Dacă ajungeți să îl purtați în timpul zilei, cu siguranță veți simți că vă vine să fugiți sau mai degrabă să practicați orice sport aerian în care vă aflați lângă nori.

Strălucește peste tot

Unul dintre motivele pentru care femeile care folosesc acest parfum si îl apreciază cel mai mult este că pot avea un parfum care are multă strălucire, multă lumină, este un parfum perfect pentru fetele inteligente, care știu ce vor în viață și de aceea nu se feresc de nicio situație, ci mai degrabă nu sunt pasionale, ci doar execută.

Flaconul său, care a fost opera designerilor săi, clarifică din prima clipă intenția parfumului: să clarifice ideile. Prin urmare, Pleasures vă poate ajuta să înțelegeți foarte bine orice tip de situație, deoarece este un parfum care nu poate decât să vă dea acea notă de răcoare în orice moment.

Așa că, dacă te gândești la momentul din zi în care trebuie să-l folosești, va fi fără îndoială în timpul zilei, pentru că nu numai că se combină cu acest moment, dar îți asigură că vei avea alături o aromă energică, dar întotdeauna mai mult cu tine decât cu restul oamenilor din jurul tău.

Pentru femeile reci si distante

Cu Pleasures aveți un parfum care nu se zgârcește la îmbrățișări și afecțiune, mai degrabă este un parfum făcut pe măsură pentru femeile reci, cele care preferă să simtă mai degrabă în interior decât în exterior, parfumul său în acest sens este o operă de artă.

Note de elemente verzi, frezie, piper, trandafir, violete, frunze de violete, tuberoză cu fructe roșii, crin de vale, fructe roșii, liliac, crin, trandafir, iasomie, geraniu, floare de karo, karoundé, mosc, cedru, lemn de santal și patchouli alcătuiesc un parfum de prea multă calitate pentru a fi ratat.

Ceea ce veți observa chiar de la începutul utilizării sale este că este un parfum cu o concentrație mare de flori, care se simte perfect în mirosul său. În plus, acest parfum are particularitatea că fiecare dintre ele are o aromă cu rază de acțiune destul de scurtă, așa că îți va plăcea foarte mult să ai parte de acea prospețime de care ți-am spus anterior.

Acum, pentru a putea da formă unui parfum atât de înghețat și de aerisit, au optat pentru un parfum care are și el atingerea sa picantă, aceasta fiind, desigur, opera piperului. Această notă este cea care reușește să facă să ai tocmai un parfum atât de plin de prospețime cât și o plăcere intensă la nivel interior, astfel că reușește să se echilibreze puțin spre înflăcărat.

O bună parte din intensitatea care gestionează acest parfum are mult de-a face cu frunzele de violetă, precum și cu propria violetă care se află în interiorul acestui parfum. Această aromă atât de intensă, atât de florală, atât de explozivă este cea care face ca Pleasures of Estée Lauder să te facă să trăiești momente foarte intense în timpul utilizării sale.

Gândindu-ne la primăvară

Dacă ar trebui să alegem un moment perfect pentru a îl purta, atunci ar trebui să vorbim despre primăvară din mai multe motive, dintre care unul are mult de-a face cu prezența atâtor flori.

Combinația unor flori atât de spontane și a unui parfum atât de proaspăt și curat face o combinație cu toată dragostea pe care o poate oferi primăvara și cu toată coloratura specifică acestui anotimp al anului atât de drag tuturor femeilor.

În orice caz, principalul stimulent pentru a găsi primăvara în cea mai bună formă este faptul că reușește să captiveze prin alegerea unei întregi mulțimi de flori care, într-un fel sau altul, își găsesc locul în anotimpul preferat de îndrăgostiți.

Design perfect

Unul dintre cele mai bune și mai bine păstrate secrete ale acestui parfum este o producție absolut perfectă de care sunt foarte mulțumiți, dar vom stabili două aspecte care reușesc să scoată acest lucru în evidență în orice moment.

Una dintre ele este că este un parfum perfect independent și un parfum care nu se atașează de nimic, longevitatea sa fiind de scurtă durată, așa că trebuie să îl ai mereu la tine pentru a te putea bucura în continuare de acest parfum. Deja urma sa este moale, ceea ce îi permite să fie o aromă rafinată care vă oferă tot ceea ce doriți, dar nu mergeți să vă arătați în public.

Este ca și cum acest parfum are puterea de a deveni material, deoarece notele sale reușesc să treacă prin toate simțurile. De aceea i se spune puterea texturii, iar Pleasures reușește să își croiască o nișă printre puținele parfumuri care recreează aceste momente la perfecție.

Concluzii finale

Foarte puține sunt parfumurile care au darul de a putea transmite atât de multe unei femei cum este Pleasures, acel parfum perfect pentru a putea trăi independent și fără niciun detaliu la care să te gândești. Parfumul său este minunat, pur și simplu atât de diferit de restul, încât te face să vrei să îl porți.

Cu toată aroma sa atât de proaspătă și florală, dar și atât de vie în interior, veți avea un parfum care vă invită la cele mai înalte zboruri și mai ales la experimentarea unor noi senzații de viață la care nu ați mai participat niciodată.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *