Hugo Woman de Hugo Boss – Cum miroase?

Independența, senzația de unicitate și, de asemenea, originalitatea au fost întotdeauna trei dintre pilonii fundamentali ai brandului Hugo Boss, așa că totul este demonstrat în Hugo Woman, parfumul despre care vom vorbi pe larg în acest articol.

Fără să mergem mai departe, acest Hugo Woman are note care sunt o dovadă de maximă originalitate, cum ar fi mușchi de stejar, orhidee, cedru de Virginia, lemn de santal și vanilie, pentru un parfum fructat și floral pe care îl veți adora.

Originalitate și independență

Originalitatea și independența sunt tocmai cele două elemente care fac ca acest parfum să iasă cel mai mult în evidență dacă luăm în considerare tot caracterul său general și care te fac să te simți ca nici un alt parfum atunci când vorbim de parfumuri cu un puternic sentiment de apartenență.

The Hugo Woman este ireverență pe toate părțile, este acel parfum pe care cu siguranță trebuie să îl încerci ca să îți poată oferi ceea ce ai nevoie atunci când simți că urmezi pe toată lumea fără sens aparent, este un parfum care te învață că cel mai important lucru este ceea ce gândești tu înainte de ceea ce spun ceilalți.

Un alt aspect pozitiv dintre cele mai bune și mai remarcabile ale acestui parfum este faptul că va genera în tine și un sentiment de încredere deplină pentru că notele sale sunt așa, nu se tem deloc să te facă să te simți plină și puternică, este o bună parte din ceea ce înseamnă utilizarea sa, obținerea de originalitate și să te simți foarte bine cu ea, lucru pe care unele alte parfumuri nu-l ating niciodată.

 

Un parfum pentru iarnă

O bună parte din succesul acestui parfum este că a avut o splendidă priză către iarnă, acest lucru este o consecință a alegerii unor note care nu numai că se combină cu această perioadă atât de geroasă, dar și pentru că aspectul și valoarea sa interioară te vor face să te simți o fată rece care nu are nevoie de nimic și de nimeni.

Este proaspăt, fără a depăși limita, astfel încât aroma pe care o degajă acest parfum merge pe partea de a te simți comfortabilă indiferent unde te afli, deci senzația de prospețime a acestui parfum nu are nimic de-a face cu iarna, în sensul că nu caută să te scape de căldură, ci de atingerile ușoare ale curenților reci pentru a te umple de confort.

Oricum, notele sale care au multă pădure, reușesc să facă ca iarna să fie acea perioadă a anului în care trebuie să îți pui haina pe tine și să ieși cu un parfum atât de singuratic ca acesta.

În cele din urmă rețineți că în momentul în care acest parfum a fost lansat, a devenit subiect de mediatizare a tot mai multor parfumuri de iarnă care aveau caracteristici similare cu această perioadă, fără a ajunge să copieze, lucru care nu se mai văzuse până atunci întrucât se căutau mai degrabă arome între cele tropicale și calde pentru iarnă.

Niciodată nu a fost copiat

Când acest parfum a apărut în 1997, primul lucru pe care mulți critici l-au spus a fost că este un parfum care are o originalitate superioară, deoarece senzațiile pe care acest parfum le-a oferit tuturor fetelor care l-au folosit au fost rareori explorate.

Motto-ul său este că nu va fi niciodată imitat, iar noi îi credem pe creatorii săi fiindcă nu se întâmplă prea des ca florile și fructele să fie combinate într-un mod atât de metodic. Mai degrabă, acest parfum este un exemplu al valorii individuale pe care femeile o au în lume.

Și sunt multe momente în care o femeie trebuie să preia conducerea unor situații extreme și nu depinde de nimeni altcineva în afară de ea însăși. De aceea, veți fi încântată să aflați că Hugo Woman ne învață tocmai că o fată poate prelua singură conducerea cu parfumul său de bun caracter.

Potențialul pe care îl are acest parfum vine cu adevărat din acoperirea unei tipe cu note suficient de proaspete și distractive pentru a se concentra pe ea însăși.

Fructe și flori peste tot

Ursula Wandel a fost creatoarea acestui parfum iconic, reprezentativ nu doar pentru anii ’90, ci și pentru prezent, chiar și pentru valabilitatea sa feminină. Este cazul unui parfum care se înscrie în familia olfactivă Floral fructat pentru femei, un lucru de multe ori deja văzut, dar care nu a emulat de nicio dată ceea ce a fost făcut de Hugo Woman.

Are o aromă fructată din prima clipă, fără a ascunde niciodată ceea ce este cu adevărat, pentru că vrea să simți că te poți bucura de fructe și în alt mod. Aici poți recunoaște cu ușurință un parfum compus din note de măr, piersică, pepene galben sau papaya. Ceea ce este de fapt delicios este faptul că creatorul său nu a optat pentru un anumit tip de fructe, ci mai degrabă a dorit să conțină în parfumul său fructe dulci și citrice.

Pornind de la acest lucru, vei avea un parfum care în jumătatea sa este foarte fructat și fiecare notă a acestora va fi simțită în corpul tău atunci când vei începe să folosești parfumul. Bineînțeles că aroma sa se caracterizează și prin faptul că are ceva tropical, dar nu prea mult pentru că au pus laolaltă elementele potrivite pentru a nu ajunge la acest calificativ.

Este necesar ca acum să vorbim despre a doua sa fațetă, ne referim la cea florală, aroma pe care o are acest parfum în această parte a mirosului său este compusă din note de iasomie, crin, orhidee, lemn de santal, rășină și chiar chihlimbar. Acestea sunt cele mai bune flori posibile pentru a realiza un parfum extrem de feminin în care absolut totul este delicios și pe care te vei baza pentru a ieși pe stradă.

Dacă aprofundăm și mai mult, putem spune că această jumătate de floare conține niște atingeri foarte moi, care aproape că se îmbină cu cele fructate pentru a crea un fel de iaurt. Ceea ce poate fi evidențiat și din aroma sa florală este că are mult de dat în temperatura corpului, care devine foarte delicioasă, un pic cam fierbinte, dar este ceea ce este suficient pentru a te face să te bucuri de ea.

Există și alte note în acest parfum care merită o atenție deosebită, cum ar fi vanilia și coacăzele negre. Acest amestec face ca parfumul să se simtă foarte dulce și divin, pentru că se poate observa clar acea alegere a vaniliei când vine vorba de feminitate și de un stil făcut să stârnească priviri din toate părțile, ceva unic în felul său.

Nu veți putea să vă desprindeți de prospețimea parfumului, pentru că, mai presus de toate, florile sunt la conducere aici, creând senzația că vă aflați mereu pe un câmp mare sau într-o grădină. Nu multe parfumuri au un astfel de avantaj și ar trebui să profitați de acest lucru.

Hugo Man vs Hugo Women

Înainte ca Hugo Woman să fie lansat pe piață, Hugo Man a făcut deja o impresie puternică, prezentând practic aceleași atribute ca și varianta sa feminină, formând astfel un duet excepțional.

Este important să subliniem că nu ne referim la o imitație neinspirată din domeniul parfumurilor, ci la un paralelism evident care va oferi un plus de valoare cuplurilor care doresc să folosească atât Hugo Woman, cât și Hugo Man în cadrul întâlnirilor sociale sau a celor mai importante evenimente cu celebrități.

Această independență și forță sunt tocmai elementele care fac ca acest parfum să fie printre cele mai notabile produse disponibile, deoarece a reușit să se diferențieze într-un sector al societății unde parfumurile estivale și obișnuite aveau întotdeauna prioritatea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *