Parfum Frankie de Ariana Grande – Cum miroase?

Inspirația pentru anumite parfumuri nu vine doar din aromă, ci mult mai adânc, pentru că, de exemplu, vine de la prieteni, de la acele momente magice cu ei sau de la animalele de companie. Și acesta este tocmai cazul lui Frankie, aromânul Arianei Grande, care și-a dăruit câinele ca modalitate de a-și exprima atașamentul personal.

Ariana Grande’s Frankie este un parfum care are mult din ceea ce este apreciat de brandul tău ca de exemplu mirosul incontestabil de dulce, care nu va dispărea pe tot parcursul parfumului, dar și faptul că va fi combinat cu alte arome, cum ar fi cele lemnoase și atalcate.

Astfel, veți avea un parfum pe cât de frumos pe atât de feminin și cu animale de companie în primul rând, fiind în acest fel un parfum gata să placă și să se distreze ca un cățeluș. Prin urmare, nu vă opriți din citit Cum miroase Frankie Smells Like de Ariana Grande.

Disponibil în mai multe forme

Deci, în primul rând, un aspect remarcabil este că este un parfum care a fost făcut pentru diferite persoane, dar și pentru diferite gusturi și formate. Extinzând în acest fel tot ceea ce ține de utilizarea lor, marca însăși a decis să aibă mai multe prezentări și astfel să aibă o longevitate mai mare.

Este ușor de găsit sub formă de parfum disponibil în spray, loțiune și luciu de buze. În fiecare dintre ele veți găsi ștampila lui Frankie. Foarte recomandat să aveți aceste prezentări cu dumneavoastră pentru a avea o mai mare prezență olfactivă a fiecărei părți a micului prieten al Arianei Grande.

Este încă un subiect de discuție

Lansarea sa pare un lucru de azi, dar nu este așa, Frankie este un parfum care are deja vreo șase ani de când a fost lansat, în 2016. Pe care încetul cu încetul îl transformă într-un parfum din ce în ce mai longeviv în timp și de aceea vine bine să îl scoatem la lumină.

Foarte în ciuda faptului că are mult timp pentru a ieși în magazine, Frankie rămâne mai degrabă pe buzele tuturor pentru a fi acesta un parfum la fel de prezent astăzi cum era la vremea respectivă și care tocmai asta îl face atât de irezistibil.

Acordurile principale ale lui Frankie

Frankie are o prezentare excelentă, dar și acorduri interioare. Acesta este un parfum cu o nuanță înaltă și așteptată față de cele mai prezente elemente ale brandului, precum și față de propriile sentimente ale Arianei.

Aici avem dulciuri, lemn, talc, fructe și vanilie. Desigur, este însoțit de prezența picanteriilor și de moliciunea pe care aceasta o semnifică. Totul este bine cu Frankie când vine vorba de acorduri și fiecare este lansat special pentru a compune o prezență cât mai perfectă pentru fiecare fată.

Principalul element în esența sa

Brandul a ales cu această ocazie să acorde o mai mare importanță la tot ceea ce are legătură cu fructele, iar acest lucru spune multe despre ceea ce reprezintă parfumul pentru fanii ei și pentru Ariana Grande însăși.

Multă piersică, multă pară și, mai ales, să te lași purtat de briza blândă pe care aceleași ingrediente o generează în permanență. Iată cum acest parfum atât de dinamic își bazează formula pe ceea ce înseamnă să te simți prins într-o baie de fructe comestibile. Îți va plăcea ceea ce vei simți cu acest parfum.

Sexy, dar oarecum ascuns

Nu totul este atât de sincer cu Frankie, pentru că într-adevăr este un parfum care are o latură sexy sau o latură B pe care nu toată lumea este capabilă să o observe din primele momente, așa că fiți atenți la această latură în orice moment.

Se poate observa că caprifoiul, precum și unele ingrediente precum piperul roz vor fi acolo tot timpul pentru a ști să adauge niște laturi super sexy care vor sări în ochi în orice moment. Dar trebuie să o culegi cu atitudine și să nu lași deoparte atributele pentru a-i spori efectul.

Parfum pentru bărbați și femei

O surpriză cu majuscule a fost faptul că Frankie a fost un parfum lansat special pentru bărbați și femei, dezvăluind astfel un parfum unisex, unul dintre primele parfumuri unisex ale brandului care a fost lansat astfel.

Are binecuvântarea artistei însăși de a se simți unisex și de a fi astfel. Dar cu mai mult decât motivele corecte, deoarece are multe ingrediente care duc la acest lucru într-un timp scurt. Pentru început, are fructe care sunt atât pentru bărbați, cât și pentru femei și care sunt la fel de gustoase. Are, de asemenea, o amprentă lemnoasă distinctivă care îl face oarecum bărbătesc, dar conferă stabilitate femeilor.

Nu se prezintă cu autoritate

O bună parte din ceea ce înseamnă să porți Frankie este faptul că este liber ca vântul, ceea ce înseamnă că în orice moment va fi un parfum gata să-și facă simțită prezența în fiecare etapă a zilei, dar care nu caută să-și impună mirosul în niciun fel posibil.

Acest lucru înseamnă că toate celelalte fructe vor fi foarte proaspete și cu un miros natural. Parfumul lui Frankie nu caută orgoliul, ci mai degrabă să se distreze. Aroma lui Frankie nu va fi niciodată pe deplin înțeleasă pentru că nu caută să fie în centrul atenției, ci dimpotrivă, ceea ce creează un contrast.

Familia olfactivă pentru Frankie

La rândul său, trebuie să evidențiem acum familia din care provine și Frankie și care vă va da atingere la durata și amploarea aromei sale. Deci, trebuie să menționăm de la bun început că este din familia olfactivă Floral fruity Gourmand pentru femei. Acest lucru arată clar că are tot ceea ce brandul Arianei Grande a strâns de-a lungul anilor.

Deci, este de asemenea interesant să facem o mică analiză din punct de vedere emoțional și anume că florile, fructele și tot ceea ce ține de Gourmand este absolut magistral și arată foarte clar că astăzi o familie olfactivă trebuie să fie atrăgătoare și luxoasă.

Făcut pentru fani

Conceput pentru fanii Arianei Grande, așa îl putem defini și pe Frankie, care este un parfum foarte atașat de ceea ce este și rămâne brandul, dar și de ceea ce reprezintă Ariana Grande ca artistă.

Sexy, proaspăt și liber va fi bine conturat în sticla sa. Rămâne un parfum care va fi foarte fidel fiecărei fete care vrea să îl poarte sau oricărui bărbat care trebuie să încerce ceva diferit și care nu a simțit niciodată un parfum Ariana Grande.

Note de vârf

În primele momente ale utilizării sale trebuie să evidențiem, desigur, notele de vârf, toate pline de piersici, piper roz și pere, care vor avea o semnificație magică și foarte senzuală în fiecare moment al utilizării lui Frankie.

Pentru că această parte este fructată și se va simți foarte mult în primele minute de purtare, ceea ce are legătură și cu prezența generală pe care o va avea. O notă de vârf dominată de ambivalența piersicii, dar căreia i se alătură piperul roz picant și iritant și o pară care adaugă senzații de prospețime foarte bune.

Note de mijloc

Cedrul și orhideea sălbatică sunt plasate ca note de inimă ale acestui parfum. Ele reprezintă, desigur, o durabilitate mai mare decât de obicei în parfumurile Arianei Grande și este că prezența lemnului vorbește de la sine.

Cedrul, precum și orhideea sunt atât de diferite încât reușesc să se hrănească reciproc. Așadar, când ajungi la această parte a parfumului, poți simți un miros destul de puternic și chiar oarecum proaspăt, o experiență semnificativă pentru cei care nu au mai folosit niciodată un astfel de parfum. Cu siguranță ceva ieșit dintr-un context naturalist și proaspăt.

Note de bază

Baza lui Frankie este atât dulce și puternică, cât și elevată, deoarece conține fulgi de zahăr, lemn de santal și mosc. Ultimele două adaugă mai multă prezență zahărului și există o senzație incredibilă de vigoare din partea atotputernicului lemn de santal.

Este remarcabil mai presus de toate pentru a avea o astfel de bază care va da restului notelor de parfum o experiență aproape amoroasă și foarte feminină, mai ales datorită unei cantități mari de zahăr în fundal.

La fel de amuzant ca Frankie

Frankie este un câine credincios și prieten al Arianei Grande, căruia aceasta a decis să-i lase un parfum pentru o plăcere absolută și de aceea rareori ai pe piață astfel de parfumuri, cu un aer atât de personal. Asta face ca în parfumul lui Frankie să aveți arome perfect iubitoare, dar foarte individuale.

Dacă aveți un animal de companie cu siguranță că vă veți simți identificat cu Frankie să fie acesta un parfum cu un acces perfect la sentimentele pentru animale și pentru ceilalți. Este un parfum căruia nu-i va lipsi nimic, mai degrabă veți simți în voi o prezență frumoasă a animalului vostru preferat.

A avea un parfum ca cel al lui Frankie înseamnă dragoste și prospețime, nu doar pentru animale, ci și pentru ceea ce faci zilnic. Subliniind acest lucru, vă vom lăsa să încercați și să trageți propriile concluzii, deoarece merită să dețineți animale de companie pentru dragostea și carisma lor eternă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *