Happy de Clinique – Cum miroase ?

Au mai rămas foarte puține parfumuri din acea școală veche, în care bunătatea și dorințele bune erau tot ce era necesar pentru a avea un parfum de iubit. Dar nu vă faceți griji, s-ar putea să mai rămână câteva dintre aceste parfumuri, cum ar fi Happy de la Clinique.

Acest parfum puternic floral este exemplul perfect al modului în care notele de măr, magnolie, chihlimbar și mosc pot face un parfum atât de delicios și fructat cum puține altele pot face. Așa că nu vă îndepărtați de articolul nostru și aflați mai multe despre parfumul său foarte liberal.

Bucuria care nu dispare

Primul lucru pe care ar trebui să vi-l spunem despre acest Clinique Happy este că este un parfum care are bucurie, este un parfum care trebuie să vă ofere tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă face viața fericită cu o singură pulverizare, pentru că este un parfum care arată că viața este ceva ce trebuie să fie savurat întotdeauna în cele mai bune condiții.

De aceea, aroma sa are mai degrabă legătură cu cotidianul, cu ziua de zi cu zi, pentru că are o esență care te va face să guști tot ceea ce are legătură cu aroma sa atât de pură, atât de plină de urări de bine, care sunt acolo pentru tine în orice moment.

Happy de la Clinique are acea notă de dezinvoltură pe care multe parfumuri ar trebui să o aibă în ziua de azi și sub care trebuie să cităm că vă va oferi momente foarte bune, toate pline de fericire și fiind mai presus de toate o fată foarte pozitivă față de viață, ceva de mulțumit mai ales în aceste vremuri în care doar senzualitatea pare să aibă loc, însă, vă vom arăta că are și multe alte atingeri care vă vor face să vă bucurați de prezența sa.

Floral pretutindeni

Să vorbim acum despre ceea ce face acest parfum din interior, ceea ce nu e puțin, vorbind despre doi designeri precum Jean Claude Delville și Rodrigo Flores-Roux, doi dintre cei mai importanți. Happy a fost oficializat în anul 1998 și a fost inclus în familia olfactivă Floral fruity pentru femei.

Unul dintre elementele care se remarcă cel mai bine la acest parfum este faptul că trebuie să arate o esență foarte feminină, dar spre floral, ceea ce înseamnă că vei avea în acea sticlă un parfum care include o mulțime de flori și elemente naturale bine indicate astfel încât confortul să fie marcat.

Ne aflăm în fața unui parfum care știe cu adevărat ce joacă în acest stil atât de natural, deoarece au dat note care se simt din prima clipă în care le folosesc, vorbind în special de floral. Obținerea acestuia este un parfum perfect pentru orice ocazie a zilei, lucru despre care vom vorbi mai târziu, dar anticipăm că este perfect pentru orice ocazie pentru a deveni un moment bun în compania aromei sale și a celor mai bune prietene ale tale.

Detaliile vieții

Un aspect destul de remarcabil al acestui parfum este faptul că este ideal pentru a recrea ocazii, prin el însuși este unul dintre acele parfumuri care mai degrabă creează momente, în acest caz, sunt prezente micile detalii ale vieții.

Acest lucru despre care am menționat că este posibil deoarece au reușit să includă note foarte florale, precum și fructe deosebit de moi, astfel încât să nu se ducă pe partea de citrice, ci să se simtă afumate și foarte delicioase.

Toate aceste momente frumoase ale vieții sunt cele pe care le poți face prezente cu acest parfum care separă ceea ce ține de muncă cu momentele mai mărunte ale vieții. Acest tip de estetică face ca totul să fie foarte ușor în momentul în care optezi pentru utilizarea constantă a unui parfum care este făcut să se bucure în stil mare chiar și de cele mai mici momente care ți se pot întâmpla în viața de zi cu zi.

Nu uitați că aroma sa este dintre cele mai bune pentru a putea ieși pe stradă în orice moment al zilei.

Foarte casual

Parfumul pe care îl aveți în față este cel mai bun care există mai ales pentru a putea obține un parfum foarte casual, pentru că este poate cel mai relaxant parfum al acestei celebre firme. Faptul de a avea un aer atât de dezinvolt a fost motivul pentru care sunt multe femei care au schimbat brandul pentru acesta.

Casualul cât și ruralul este o uniune perfectă care este prezentă în Happy, acest lucru este minunat pentru că dacă vrei să ieși la țară să te bucuri de o zi frumoasă și însorită vei avea parfumul tău special pentru tine, așa că trebuie să știi că simplitatea trece de partea lui.

Trebuie să țineți cont de faptul că nu are nimic avangardist în aroma sa, care din punct de vedere estetic își îndreaptă aroma în direcția mai degrabă spre relaxat, simplu și minimalist, așa că vă veți bucura de momente impresionante cu foarte puțin.

Combinație între flori și prospețime

Să ne oprim în acest punct este important, deoarece vom atinge tema aromei sale, care nu este deloc neînsemnată și, în ciuda faptului că este un parfum simplu, vine excelent, astfel încât să vă puteți bucura în orice zi a anului.

Cu Happy veți avea un parfum care optează exclusiv pentru floral și proaspăt, dar vrem să trecem în revistă părțile la fiecare dintre ele pentru a vă putea face o idee perfectă despre ce menționăm. În primă fază, putem spune că are note de portocală, portocală sângerie, mandarină indiană, măr și prună.

Aceasta va fi latura sa fructată, conține atingerile sale citrice, dar și cea care, într-un fel sau altul, te face să te simți proaspătă toată ziua. Este perfectă această combinație de fructe în care fiecare dintre ele își scoate în evidență latura de prospețime, mai ales vorbind de măr și cu care te vei simți eliberată să te miști peste tot, un amestec nu exploziv, ci care alege să se miște liber oriunde.

Elementul floral este cel care iese cel mai mult în evidență în formula sa, deoarece are note de crin de vale, frezie, orhidee, trandafir, mimoză, crin, magnolie, mosc și chihlimbar. Această parte este cea care reușește să atingă ținta cu o aromă ideală pentru cei care doresc simplu și întotdeauna cât mai departe de vulgar.

Cu acest amestec, mirosul său atât de caracteristic va fi cel al florilor, ca și cum te-ai pierde într-o grădină fermecătoare care nu se mai termină, devenind astfel aroma ideală a unui parfum care are cu adevărat totul pentru a mulțumi iubitoarele de natură, precum și gustul unor flori proaspete și aspectul mereu feminin.

Realizat pentru primăvară

Trebuie remarcat faptul că Happy are o prezență deosebit de importantă primăvara, deoarece totul despre acesta este despre bucurie și iubire, are o astfel de pozitivitate încât nu există un alt moment mai bun al anului pentru a-l folosi.

Te invită să te bucuri de toate spațiile posibile, deoarece vorbim despre un parfum care nu numai că are un astfel de context eliberator, dar toată aroma sa este concepută pentru acest sezon al iubirii.

Notele florale sunt cele care se combină perfect cu primăvara, deoarece toate cele care au fost incluse în parfum sunt direct legate de dragoste și de acele momente din viață care merită să fie repetate din nou și din nou. Deci, bucurați-vă pe deplin de tot ceea ce are pentru voi în acest moment într-un astfel de parfum de dragoste cu Clinique Happy.

Trecător ca vântul

Poate că nu am menționat-o încă, dar merită menționat faptul că acest parfum are o longevitate scurtă și o urmă moale. Ambele sunt indicii că acesta este un parfum plin de momente scurte, dar sunt foarte plăcute, ca o gură de aer proaspăt.

Toate elementele acestui parfum nu vor ieși prea mult în evidență până când nu te vei apropia de el pentru prima dată și, bineînțeles, nu vei fi dezamăgită, dimpotrivă, vei putea păstra Happy în geantă sau în poșetă pentru orice moment al zilei în care ai nevoie de el.


Concluzii finale

Dragostea Clinique Happy este foarte ușoară, are un parfum pe cât de docil pe atât de natural, care este incredibil pentru acele femei care vor să se simtă bine fără toată acea parafernală a parfumurilor actuale, deci este o opțiune mai mult decât minunată.

Floral și fructat fac parte în egală măsură din acest parfum care trebuie neapărat să vă ocupe baia pentru a vă bucura de momente frumoase, simple și practice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *