CH de Carolina Herrera – Cum miroase?

Carolina Herrera dacă vrea ca parfumurile sale să aibă impactul necesar asupra publicului trebuie să adauge ceva din ea însăși la aromele care an de an se înghesuie în parfumeriile din întreaga lume. CH este un exemplu clar în acest sens și astăzi venim să vorbim despre acest parfum pe cât de exclusivist pe atât de privat și care definește tot ceea ce reprezintă acest brand atât de râvnit.

CH este un parfum care, în ciuda faptului că a fost lansat în 2007 și se apropie de vârsta de douăzeci de ani, este foarte proaspăt în aroma sa, deoarece este înconjurat de familia Amber Floral pentru femei și este, prin urmare, este tot ceea ce are de a face cu aroma sa care este foarte puternică și care conține note dintre cele mai diferite, cum ar fi lemn și citrice.

Are tot ce are Carolina Herrera și, prin urmare, trebuie să fie un parfum de cea mai puternică gamă posibilă în acordurile lor care merg între cele tropicale și cele de iarnă.

De la Carolina Herrera la milioane de femei

În introducere am povestit puțin despre faptul că CH este un parfum foarte privat și că provine în sine din toate influențele pe care le-a avut Carolina Herrera când era încă o fată și care sunt menținute până în ziua de azi în parfumurile lor, astfel că în fiecare notă care are estetica proprie a brandului este întruchipată.

Vorbim de anul 2007 ca an de lansare și mai exact de familia olfactivă Amber Floral pentru femei ca punct de plecare pentru a putea pune în ton cu fiecare fată care a dorit să pună pe piele acest parfum. Nu este un secret pentru nimeni că CH este unul dintre cele mai importante lansări de până acum ale brandului.

Acest lucru este destul de vizibil în acordurile sale principale care au o influență clară a lemnului, a citricelor și, de asemenea, o posibilitate de a vă înveli în arome dulci și tropicale, astfel încât ziua de zi cu zi să fie orice, dar nu monotonă, este o intenție clară că acest parfum generează fără îndoială în femei un sentiment foarte puternic și le ridică stima de sine cu aceste arome dintre cele mai puternice.

Importanța primului contact

Multe dintre primele amintiri ale lui Carolina Herrera au vrut să fie capturate în aroma CH și de fapt au fost realizate, pentru că de foarte puține ori s-au combinat atât de bine arome de statura fructelor tropicale și în același timp le separă de altele de același tip ca bergamotă, lămâie Amalfi și grapefruit în aceeași ieșire, acesta este punctul culminant al CH care de când este folosit pentru prima dată te face clar că vrei să marchezi teritoriul cu aromele sale de jungla.

Dar se separă foarte mult de inima sa și acesta este un contrast puternic pe care ar trebui să îl cunoașteți înainte de a vă gândi să folosiți acest parfum. În această parte găsim scorțișoară, iasomie, tinctură de trandafiri și flori de portocal african. Adică, unește prospețimea florilor cu dulceața și intensitatea scorțișoarei într-un amestec care vine foarte bine unei fete care caută să creeze senzualitate și farmec de neuitat pentru toți.

În ceea ce privește notele finale, vedem cum sunt prezente pielea de căprioară, patchouli, lemn de cașmir, cedru de Virginia, lemn de santal și mosc. Mirosul puternic de lemn, de iarnă, este foarte prezent și creează un anumit impact de prospețime.

Făcut pentru frig

Aromele lemnoase ale parfumului Carolina Herrera CH sunt aliații perfecți pentru un anotimp precum iarna, deoarece calmează frigul într-un mod cu adevărat impresionant. Acest parfum are, de asemenea, particularitatea că este foarte bine poziționat în ceea ce privește structura notelor lor și fiecare dintre ele respectă locul celeilalte pentru a putea face ca aroma să fie cea pe care o simțiți cel mai mult.

Este un caz interesant de a găsi note acvatice în CH, pentru că, fiind un parfum de iarnă, poate că nu are nimic de-a face, dar ceea ce face este să genereze o anumită umiditate care este destul de legată de textura parfumului în sine.

Veselă și feminină

Având câteva note dintre cele mai atașate de momentele fericite, CH se remarcă ca un parfum care poate fi folosit în viața de zi cu zi și pentru orice tip de ocazie care se cuvine, de aceea toate femeile vor aprecia aroma atât de puternică și directă pe care o oferă.

Să nu lăsăm la o parte faptul că Carolina Herrera a decis ea însăși să ia direcția acestui parfum pentru ca să se poată observa exact prezența emoțiilor pe care ea însăși le avea în minte și de aceea vedem un anumit exces care se încadrează bine ca și acea ieșire plină de citrice și fructe tropicale.

Concluzie

Când vine iarna devine foarte clar că ai nevoie de un parfum care să revitalizeze corpul și mintea, iar CH este acel parfum Carolina Herrera pe care trebuie să-l folosești pentru a te simți mereu în top.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *