Good Girl de Carolina Herrera – Cum miroase?

Astăzi sunt foarte puține acele arome care într-adevăr pot fi intense, dar care lasă ceva mai mult în mintea femeii care le folosește și asta este ceea ce face, de exemplu, un brand ca Carolina Herrera care a știut din prima clipă să conceapă arome complet concepute pentru a fi plăcute și care au o calitate de neegalat.

Unul dintre aceste parfumuri este Good Girl, care, la fel ca multe dintre parfumurile acestui designer din Venezuela, are o putere incredibilă, dar inteligent orientată spre marele oraș. Chestia este că, dacă vrei să folosești un parfum care să te facă să experimentezi un sentiment de oraș mare, dar pentru toate tipurile de femei, acesta este parfumul pe care trebuie să îl porți.

În exclusivitate pentru tine am conceput ce miros are Good Girl by Carolina Herrera, articol în care vom vedea tot ceea ce are această aromă pentru tine sub formă de concepte și pe care ajungi să optezi în momentul în care cumperi un parfum.

Pe cât de puternic, pe atât de sexy

Rareori poți să vorbești despre un parfum atât de sexy cât și de puternic și să sfârșești prin a fi pe placul tuturor analiștilor și al publicului deopotrivă ca Good Girl. Esența și filozofia Carolina Herrera este cea care face ca aroma sa să fie atât de constantă și mai ales atât de echilibrată între acești doi curenți care îi definesc complet aroma.

Familia aleasă pentru Good Girl de la Carolina Herrera este cea olfactivă Amber Floral pentru femei, desigur aleasă pentru a da viață unei arome perfect puternice și pe care cu siguranță o femeie de valoare o va aprecia, în acest sens îți poate plăcea sau nu, dar nu va trece niciodată neobservată.

Cu alte cuvinte, acest parfum are o serie de acorduri destul de curate, dar izbitoare, cum ar fi flori albe, vanilie, ciocolată, lemn și chiar talc. Drumul bun al acestui parfum este asigurat și de faptul că a știut să combine acest tip de arome moderne cu cele deja clasice. În 2016, când a fost anul lansării sale, a făcut furori pentru a putea amesteca note precum, de exemplu, migdale, cafea, lămâie, nardos, cacao și chiar vanilie într-un fel de ruletă rusească care practic a lăsat totul servit pentru una dintre cele mai irezistibile arome care pot exista în orice parfum, așa că în acest sens este mai mult decât important de menționat că nu poate fi folosit în fiecare zi prin tendința sa de a fi exuberant.

Lumină și întuneric

Este sinonim cu două fețe ale aceleiași monede, dar ele se îmbină în mod egal pentru a da unul dintre cele mai duale parfumuri disponibile astăzi. Acest Good Girl amestecă foarte bine o serie de note total diferite, care se dezbat între dulce și amar.

Dacă ne uităm la notele sale de vârf, avem migdale, cafea și lămâie. De aceea, notele de vârf ale lui Good Girl sunt în întregime citrice și amare, motiv pentru care este puțin dificil de asimilat acest mic impact inițial, pentru că sunt și acorduri fructate foarte puternice și picante, dar acest parfum le expune fără prejudecăți.

O altă combinație izbitoare este cea de cacao și vanilie din bază, care sunt acordurile finale. Acest produs spre final este cel care știe să își joace cărțile între dulce și amar, suficient de delicios pentru a fi purtat pe piele toată ziua.

Așadar, dacă vrei să folosești un parfum de înger și demon, atunci acesta trebuie să fie parfumul tău pentru a putea ieși în evidență într-un mod deosebit.

Un parfum totalmente al orașului

Good Girl are, de asemenea, o aromă care se aplică perfect orașului, modernității și avangardei. Un astfel de parfum este destinat fetelor tinere, fără îndoială, dar și unui anumit tip de femeie, una căreia îi place să stea toată ziua în oraș.

Toate acordurile care au fost create pentru Good Girl au fost concepute în mare parte pentru a se potrivi atât pentru zi, cât și pentru noapte. Această combinație superbă de căldură, cacao și dulceață de vanilie s-a îmbinat ca niciodată până acum la perfecțiune.

Ceva care îi adâncește aroma este faptul că te simți întinerită, iar acest sentiment este perfect pentru primăvară, anotimpul din an în care poate fi folosit cel mai bine, deoarece evocă dragostea și contactul fizic într-un mod în care aroma sa delicioasă îți permite să te apropii foarte mult.

Cu alte cuvinte, avem de-a face cu o longevitate de lungă durată, care vă poate însoți pe parcursul unei zile lungi de lucru și chiar și la acea petrecere. Traseul său este un alt punct de sprijin bun prin faptul că are o amprentă puternică, care se remarcă, iar acele acorduri între citrice, dulci și ciocolată între ele îl fac apetisant la vedere.

Nu-și trădează stilul

Este această aromă de Good Girl una care merge întotdeauna în aceeași direcție, desigur, pentru a vă oferi o atmosferă dintre cele mai sexy și care vă face să vă remarcați în toate scenariile posibile.

Nu se pot adăuga prea multe despre un parfum atât de extrovertit ca Good Girl decât că este de recomandat, dacă nu l-ați încercat niciodată veți ști imediat ce îl veți folosi pentru prima dată că este o armonie perfectă între bine și rău, între dulce și amar, așa este această aromă, cele două fețe ale aceleiași monede.

Totul în esența sa este conceput pentru oraș, pentru răsfăț, pentru lux, deci este un parfum care te poate copleși la început pentru ca apoi să te învăluie cu o senzație scumpă de feminitate senzuală în fiecare moment în care îl porți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *