Pareri Parfum God is a Woman de Ariana Grande – Cum miroase?

Există anumite aspecte ale aromelor Arianei Grande care ar trebui să fie evidențiate, deoarece este vorba de faptul că prezintă pentru cumpărătorii lor pur și simplu un aspect foarte, dar foarte legat de estetica suavă și fructată. Acest lucru se vede în unele parfumuri la fel de bine menționate, printre care God is a Woman este unul dintre cele mai reprezentative în toată splendoarea sa.

Cu câteva acorduri pline de fructe, arome dulci și acvatice, God is a Woman este și un parfum care știe să includă în rețeta sa ingrediente precum pere sau vanilie pentru un aer perfect dulce și foarte tropical.

Acest lucru îl face unul dintre cele mai râvnite parfumuri pentru fete și pe care aici, îl vom analiza în profunzime pentru tine. Nu ai cum să ratezi o recenzie extrem de completă asupra unui astfel de parfum care pune în valoare toate simțurile feminine.

Surprinzător și uimitor

Dar nu este vorba doar de ceea ce simți, ci și de ceea ce îi lași pe ceilalți să vadă, pentru că God is a Womam este un parfum cu care toate femeile se simt identificate într-un fel sau altul. A fost cu adevărat uimitor faptul că acest parfum poate poseda în aceeași linie de acorduri atât de multe arome diferite.

Dulciurile, fructele, florile, apa, vanilia, irisul și chiar lemnul sunt câteva dintre aromele pe care le vom întâlni atunci când vom vorbi și mai mult despre linia lor de acorduri. De aceea, trebuie să aplaudăm o astfel de bună execuție a acestei teme.

Mai presus de toate este natural

Dacă există un punct în favoarea lui God is a Woman, acesta este că este un parfum absolut natural, plin de arome care nu sunt luate din laboratoare, ci pe care le poți simți perfect atunci când mergi la țară pentru a te simți bine.

Aici, aromele fructate de pere adaugă multă naturalețe, precum și prospețimea peisajului rural și inocența rădăcinii de crin și a trandafirului turcesc. Contribuția acestor doi trandafiri și a rădăcinilor este foarte valoroasă, deoarece aduc nu numai prospețime, ci te transportă înapoi la primele călătorii în familie din copilărie. Rezultatul este un parfum foarte esențial.

Inspirație din natură

La rândul său, tot ceea ce are God is a Woman în interiorul sticlei sale este un parfum care a știut foarte bine ce înseamnă să experimentezi cu natura din diverse motive. Nu doar pentru că include note sau arome pline de fructe sau flori, ci și pentru modul în care le include.

Ea constă în faptul că God is a Woman este un parfum care are bunul obicei de a lăsa loc mai întâi citricelor și umidității perelor și apoi prospețimii și tandreței florilor, niciodată împreună. Prin urmare, toată inspirația naturală va fi prezentă.

Acorduri principale

Acum, vom expune mai exact tot ceea ce are legătură cu acordurile sale principale, care, desigur, vor defini foarte bine estetica acestui parfum, precum și evoluția sa în diferite baze.

În acest sens urmează să subliniem că are în primul rând arome fructate în lanț, dar și dulci și foarte florale, așa cum am spus mai devreme, toate naturale. Însoțită de atingeri fine de vanilie și talc pentru a crea o senzație absorbantă și perfect feminină.

Omagiu pentru predecesori

God is a Woman este un parfum care știe foarte bine ce înseamnă să aducă un omagiu parfumurilor care au venit după el, pentru că are tot ceea ce îți place la parfumurile anterioare ale Arianei Grande, dar combinat într-o formulă și mai amplă.

Deci, este ușor să vezi tandrețe, senzualitate și lux în același parfum care sfârșește prin a fi puternic cu certitudine, nu lasă loc de nici un fel de îndoială, seamănă și mult cu tot ceea ce a avut de-a face cu Ariana Grande în materie de parfumuri la care ne referim.

Atractiv și puternic

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale lui God is a Woman este că este un parfum care cu siguranță are o mare atracție, deoarece aroma sa va fi menită să facă privirile să fie îndreptate spre tine.

Cu o uniune de note de fructe și vanilie, de exemplu, devine foarte delicios pentru a face acompaniament, precum și pentru a avea o intrare puternică în tot ceea ce faci. Așadar, cu God is a Woman veți avea un parfum pe care mulți vor dori să îl simtă mai de aproape.

Familia olfactivă

Pe de altă parte, trebuie să menționăm familia olfactivă a lui God is a Woman pentru că este un pic diferită de ceea ce am văzut la Ariana Grande în ultimii ani.

Este vorba de familia olfactivă Amber Floral for Women, una dintre cele mai curate, mai sigure de sine și mai naturale pe care avem onoarea să le prezentăm în acest moment. În ceea ce o privește, ea are strălucirea necesară pentru a crea un parfum care nu este doar elementar, ci și unul care se simte foarte confortabil pentru a fi purtat. Există o mulțime de fructe senzuale aici, precum și trandafiri proaspeți și vanilie dulce, un all-in-one care nu trebuie ratat în niciun fel.

Note de vârf

Și a venit momentul să evidențiem toate notele de vârf, care dau un start remarcabil parfumului God is a Woman, deoarece acesta este un parfum absolut necesar dacă vrei să faci o primă impresie puternică și precisă.

Adevărul este că avem aici mosc de pară și ambretă. Prin urmare, este un început foarte fructat, foarte umed, care va fi complet spumant. De aceea, deschiderea cu pară este un parfum perfect senzual.

Note de mijloc

În centru, în profunzimea notelor de inimă, rădăcina de crin și trandafirul turcesc devin arome remarcabile. Este, fără îndoială, latura sa mai naturală, mai mult de fată tânără și care va aduce un sentiment larg de prospețime și naturalețe în tot ceea ce faci.

Notele de inimă ale lui God is a Woman vor fi cele ale unui parfum care trebuie să exalte florile în toată estetica sa și nu numai. Dar te vor transporta cu modul lor delicat de a se prezenta la toate acele amintiri din copilărie.

Note de bază

Au rezervat dulcele și stridentul pentru o bază care va fi absolut prezentă în toate celelalte note. Așadar, aici ne uităm la notele care vor fi alcătuite din vanilie de Madagascar și lemn de santal.

Rezultatul este acela al unei arome foarte încărcate de feminitate, de prezență dulce și ca și cum ar fi o bomboană va dura mult timp până va dispărea de pe piele tot ceea ce are legătură cu această aromă. Cu siguranță ceva divin de experimentat, pentru că vei căuta această latură pentru a privi mai adânc tandrețea sexy.

O longevitate pe măsură

Este foarte adevărat că God is a Woman este un parfum perfect remarcabil din punct de vedere al notelor sale și al prezenței pe care o are, dar nici nu se poate lăsa deoparte faptul că prin longevitatea sa, foarte consistentă cu ceea ce se caută într-o aromă foarte încărcată.

Ceea ce este deosebit este că God is a Woman are o linie extinsă de arome, dar că toate acestea, desigur, că vor avea partea lor de proeminență într-un mod plăcut și de durată. Pentru că are o longevitate puternică, de peste cinci ore de utilizare, desigur, ceea ce face să fie foarte clar că este un parfum pentru a petrece o zi întreagă.

Când să îl purtați

Dacă te gândeai când să îl folosești, pentru că aici îți vom spune cum ar trebui să îl porți, deoarece este în special un parfum care se duce în aer, impunându-și regula, dar care se scurge, desigur, ca briza sau apa.

Cel mai bun lucru este că știi că este un parfum casual, făcut pentru a te putea bucura de el în zilele singure, fără atâta responsabilitate și, prin urmare, nu va exista niciun fel de șoc în aroma sa. Ne place pentru că vă invită să vă simțiți liberi, fericiți și vă evocă amintiri frumoase. De aceea, recomandarea noastră este să îl purtați, de exemplu, la întâlniri sau ieșiri.

Anotimpul de folosire a acestuia

Acum, cel mai recomandat anotimp pentru a folosi și a etala God is a Woman este primăvara, deoarece aroma sa este încărcată cu atâtea nuanțe florale și proaspete.

Ieșind în evidență în acest anotimp parfumul propune să se desprindă de alte arome care au apărut pentru vremuri mai pline de viață, iar acesta, dimpotrivă, preferă să fie într-o perioadă în care mai bine vin dragostea și semnele de afecțiune.

Cu numele său copleșitor God is a Woman este un parfum plin de sentimente frumoase, dar și o prezență pe cât de puternică pe atât de numeroasă prin numărul său de arome, ne aflăm în fața unui parfum atât de complet încât uneori este greu de recunoscut de unde provin atâtea arome.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *