1 Million de Paco Rabanne – Cum miroase?

Parfumurile puternice și de succes ale mărcilor italiene reprezintă de mult timp sentimentul omului italian mai presus de orice altceva, creând în mintea sa posibilități infinite care apoi se materializează.

1 Million este unul dintre acele parfumuri de care orice bărbat de succes are nevoie pentru a-și face un nume în rândul prietenilor și pentru a fi văzut ca parte a unei formule pentru o ținută vestimentară bună și succes din punct de vedere financiar. Acest parfum de Paco Rabanne este dovada că căldura unui parfum poate fi bine primită.

Condus de arome de scorțișoară, citrice și lemn, este recunoscut cu ușurință ca fiind unul dintre cele mai apreciate parfumuri ale firmei italiene.

În acest articol despre 1 Million de Paco Rabanne vă vom face o recenzie în profunzime la acest parfum.

Iată mai multe…

Nu este obișnuit să vezi atât de mulți parfumieri în același parfum, deoarece se crede adesea că în parfumerie mai puțin înseamnă mai mult, dar în acest caz particular și cu Paco Rabanne ca un brand care poate face orice, au găsit o cantitate foarte mare de parfum… și vâslind în cadrul aceluiași curent.

Nume precum Christian Dussoulier, Christophe Raynaud, Olivier Pescheus sau Michel Girard au regizat tot ceea ce are de-a face cu 1 milion într-o manieră concisă și orientată spre omul de azi, dar cu nuanțe clasice izbitoare de ieri.

În acest parfum veți găsi o concentrație foarte mare de acorduri excesiv de masculine și uscate, pentru a da ca atare personalitatea celor mai competitivi bărbați posibili și cu câteva mostre subtile de anumite atingeri oarecum feminine care vă lasă să vedeți o mână a celor mai de succes care se pot găsi.

1 Milion pentru a fi înconjurat de atât de mulți bărbați în același parfum lasă să se vadă mai presus de toate că este făcut pentru competiție iar la bărbații care aspiră la mai mult se vor simți în siguranță.

Prospețime nebănuită

Deși este în esență un parfum de foc, 1 Million a surprins prin includerea în notele sale de vârf a unor ingrediente precum mandarine roșii, grapefruit și mentă pentru a face ca deschiderea să fie destul de proaspătă și citrică, ceva deja tipic mediteranean.

Pe de altă parte, când vine vorba de notele de inimă, observăm cu ușurință o tonă de căldură prin scorțișoară, mirodenii și trandafiri. Este în acest punct în care se oprește mai ales 1 Milion care lasă să se întrevadă un aer dintre cele mai senzuale și îndrăznețe, care caută să iasă din piele și de aceea are atât o longevitate foarte lungă, cât și o urmă foarte grea, excesivă, puternică și masculină, despre asta e vorba folosind acest parfum.

Cu toate acestea, pielea și chihlimbarul sunt deja rezervate pentru notele finale și asta încheie un parfum suficient de uscat încât să nu aibă deloc o textură umedă, dispare imediat ce ai reușit să îl pulverizezi în câteva secunde.

Mirosul victoriei

A purta 1 Million înseamnă, de asemenea, a vibra cu emoție, deoarece rezervă în fiecare etapă a notelor sale ingrediente suficient de puternice pentru a te face să tremuri de emoție, dar și de orgoliu.

Această combinație între citrice, lemn și piele este ceea ce a reușit să facă din aroma sa una dintre cele mai puternice în ceea ce privește senzația pentru orice bărbat, chiar și pentru cei care sunt deja obișnuiți cu parfumurile puternice.

Odată cu succesul ai nevoie și de un parfum care să știe cum să canalizeze aceste sentimente, iar 1 Million este, prin urmare, cu aromele sale proaspete, calde și foarte puternice, catalizatorul perfect pe care orice bărbat îl caută pentru a se simți împlinit.

Concluzii

Nu ai de ce să te temi atunci când ai în mână un parfum cât 1 Million și mai ales știind că aparține Casei Paco Rabanne, care este făcut pentru învingători.

Acordurile sale pline de citrice, scorțișoară pasională, precum și o piele mai degrabă masculină sunt setul ideal dacă sunteți în căutarea unei renașteri interioare sau a unui parfum mai degrabă izbitor cu care să vă evidențiați personalitatea mai presus de orice.

Căutarea victoriei ne permite să ne gândim la 1 Million ca la acel parfum pe care un bărbat adevărat nu-l poate refuza de două ori în viață, așa că luați-l cu prima ocazie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *