Fuel For Life Femme de la Diesel – Cum miroase?

Aer european, dar cu explozie americană, așa se poate defini o bună parte din parfumurile Diesel, care au fost mereu în fruntea topurilor privind popularitatea în rândul tuturor fetelor de pe ambele continente. Crede-ne când îți spunem că Fuel For Life Femme este acel parfum care te va face să te simți rebelă.

Nu ne puteam aștepta mai puțin de la un parfum care are câteva note de Mandarină, piper roz, patchouli și vetiver. Totul pentru a compune un parfum exploziv, citric și picant, un clasic pentru toți cei care se bucură de arome intense.

Fetele rebele la putere

De vreme ce te uiți pentru prima dată la flaconul său, îți dai seama deja unde se îndreaptă acest parfum când au decis să creeze acest parfum în 2007 și care are parfumieri de talia lui Annick Menardo, Thierry Wasser și Jaques Cavallier, oameni care au reușit să canalizeze toată energia tinerească pentru a recrea tensiunea peste tot.

Fuel For Life este un parfum care a fost caracterizat din prima clipă ca fiind destinat fetelor mai tinere sau, ceea ce este același lucru, pentru a ieși în evidență în rândul publicului tânăr. Astfel, acest parfum are un interval de vârstă cuprins între 15 și 22 de ani, o etapă explozivă pentru orice femeie care se laudă că vrea să se bucure de viață.

Pe de altă parte, ține cont de faptul că fiecare dintre notele care compun acest parfum sunt făcute să iasă în evidență și să se evidențieze, pentru că nu ascunde nimic și nici nu este interesat de ceea ce vor spune gurile rele. Pur și simplu ceea ce îl interesează la aroma sa este să îți atragă atenția și, de asemenea, să te facă să arăți rebelă și sexy în părți egale.

Are un parfum foarte puternic, unul care îți va da, de asemenea, multă energie, de unde și includerea atâtor note picante despre care poți citi când îi vom analiza parfumul mai în profunzime. De aceea a fost un parfum care trebuie purtat în timpul zilei, nu poate explora alte zone, pentru că energia sa este de așa natură încât din primul minut al zilei trebuie să fie remarcat.

Modernă fără nici un fel de jenă

Un alt element care iese cel mai bine în evidență la acest parfum cu un aer atât de modern este faptul că are de exemplu multă modernitate, acest lucru îl face să fie și unul dintre primele parfumuri care vin să exploreze opțiunile de rebeliune, independență și modernitate deopotrivă, iar rezultatul este destul de plauzibil.

Este făcut pentru cele mai mari orașe din lume, este un parfum care are totul din modernitate și foarte puțin din clasic, deoarece îi place să se facă simțit în orașe și nimic din satele tipice sau ale unor drumuri pustii.

Acesta se combină foarte bine cu sectorul ales în ceea ce privește vârsta, deoarece aceste fete sunt în general bine conectate la oraș și nu vor să îl părăsească niciodată.

Faptul de a avea atâta modernitate îl face un parfum mai mult decât perfect pentru acel stil de a trăi viața la limită, mai ales că este o aromă prea sexy pe care o degajă și care se va combina de minune cu tot ceea ce ai în garderobă, nu este un parfum care se ascunde, așa cum am menționat acum câteva momente, mai degrabă vrea să știe toată lumea cine îi folosește aromele.

Farmecul florilor atipice

Farmecul pe care îl are acest parfum vine din partea faptului că se poate remarca prin notele sale puternice, care au fost demonstrate atât în ele, cât și în familia aleasă pentru a-i reprezenta veșnica tinerețe nestăvilită.

Are familia olfactivă Cyprus Floral pentru femei, ceea ce îl face deja un parfum destul de dinamic, dar și foarte direct și care nu se ascunde, aroma sa va fi un fel de flori atipice care va ajunge să modeleze toți pașii pe care îi faceți. Un astfel de parfum nu se așteaptă la mai puțin, iar ceea ce primește o face și pentru a vă oferi strălucire.

În ceea ce privește notele, acestea sunt mandarină, piper roz, iasomie, nucșoară, patchouli și vetiver. Primul lucru pe care îl veți observa la această aromă este că are un miros foarte citric, foarte delicios și miroase destul de mult a fructe caraibiene, prin includerea incontestabilă a Mandarinului este că vă veți bucura de un parfum care are o mulțime de umiditate și vă va face să vă simțiți mereu ca și cum ați avea niște fructe depozitate în corpul dumneavoastră.

În plus, acest parfum are un piper roz care reușește să genereze prea multă senzualitate în corpul tău prin câteva detalii foarte iconice. Reușește să facă ca acest parfum să se simtă într-adevăr picant, prea mult pentru a fi adevărat, miroase și el într-un fel la acea îmbinare între fructat și răutăcios, rezultând delicios.

Lucrurile nu se opresc aici, pentru că parfumul despre care vorbim are și o uniune deloc neglijabilă de flori, permițând ca mai presus de toate să îți ofere acele momente de prospețime de care ai atâta nevoie în orice zi din an în care te simți incomodată de căldura toridă. Aceste flori completează tot ceea ce este citric și de aceea sunt atât de delicioase și se simt minunat.

Nu uitați că, de exemplu, acest parfum are și elementele sale, cum ar fi patchouli, care dau și mai mult caracter formulei sale, obținând din primul moment care face marcată atitudinea dezlănțuită pe care o aveți și care caută o petrecere constantă peste tot.

Nu este decât de vară

Nu degeaba acest parfum are, bineînțeles, o aromă concepută pentru vară, pentru că practic toate notele sale te invită să ieși cu haine scurte în piscine sau la petrecerile tale preferate în această perioadă.

Toată această combinație între citrice, între floral și chiar picant este ceea ce a făcut ca acest parfum să fie cel mai bun pentru a se închina în totalitate sezonului de vară, pentru că te va face să te simți liberă, te va face să-i seduci pe cei care te însoțesc cu toate acele citrice din jurul tău. Toată explozia de tinerețe posibilă va fi prezentă în acest anotimp important al anului pentru a lăsa energiile să curgă.

Publicitate la fel de explozivă ca și parfumul

De când acest parfum a apărut pe piață, au existat câteva reclame TV dedicate explorării peste tot a atmosferei efuzive pentru care a fost gândit parfumul Fuel For Life Femme.

De fapt, toate reclamele lor te invitau să te facă să te simți și să arăți că ești oriunde. Pentru această tehnică explozivă și de succes, au apelat la serviciile mai multor fete tinere și sexy pentru a face clar publicului că un astfel de parfum a fost creat doar pentru grupul lor de vârstă.

Dar nu se oprește aici, și există și mai multă promovare în aceste zile în social media pentru un parfum atât de puternic.

Originalitate peste tot

Este bine cunoscut și recunoscut faptul că o companie ca aceasta lucrează foarte mult la originalitate, iar parfumul despre care vorbim este o dovadă în acest sens.

Puține au fost momentele în care s-a reușit cu adevărat să se amestece atât de multe note care să genereze rezultate atât de puternice și pline de vigoare. Aceasta este o operă totală a tuturor creatorilor acestui parfum care au preferat să aleagă să te facă să explodezi cu mirosul său atât de tineresc și sexy care urmează linia parfumurilor care se făceau în epoca contemporană.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unui parfum pe care practic nu l-ați putut savura niciodată, aceasta va fi una dintre cele mai recomandate opțiuni din toate punctele de vedere.

Concluzii finale

Să fii o fată tânără nu este deloc ușor, în niciun caz, iar moda este un du-te-vino de opțiuni pentru acele vârste în care ceea ce au nevoie este să se simtă și să se bucure de moment cu mai mult extaz.

Fuel For Life Femme este un parfum care are toate momentele cele mai bune pentru a te face să te bucuri, desigur, de cel mai mare apogeu în orașul în care locuiești, iar articolul pe care l-ai citit a fost o dovadă în acest sens.

De puține ori a reușit să genereze atât de multă putere și rebeliune cu note atât de naturale, asta arată că vorbim de o sticlă care vine cu propria viață de când o privești în acel ton galben care te invită să mergi pe urmele vieții dezlănțuite.

Nu trebuie să îți ascunzi personalitatea, trebuie să te faci remarcată, iar cu acest Fuel For Life Femme vei avea ocazia perfectă dacă vrei să generezi empatie în rândul prietenilor tăi și să faci ca toată atenția să se învârtă în jurul tău, o ocazie de nerefuzat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *