Bvlgari Man de Bvlgari – Cum miroase?

Bvlgari poate fi multe lucruri, dar niciodată nu va fi un brand care nu lasă pe nimeni indiferent, această firmă italiană s-a caracterizat prin faptul că oferă din punct de vedere categoric parfumuri cu toată esența bărbatului puternic, dar se gândește mereu cum să atragă privirile spre simțul european, așa că Bvlgari Man nu doar pretinde acest lucru, ci de fapt îl realizează.

În anul 2010, acest parfum a fost lansat și a fost imediat asociat cu puterea, virilitatea și esența europeană, trei valori care sunt foarte vizibile în compoziția acestui parfum puternic lemnos, cu note de apă, cald și, de asemenea, cu o aromă intensă de miere în profunzime.

Printre ingredientele și aroma sa se numără frunzele de violete, lemnul și mierea albă, pentru a asigura, desigur, unul dintre cele mai bune avantaje ale sale: o aromă dulce-amăruie, care îți dă peste cap simțurile din prima clipă.

Eleganță la un nivel ridicat

Eleganța caracteristică la Bvlgari a păstrat întotdeauna o notă foarte elementară, pasională și chiar stoică, ceea ce face din Bvlgari Man un parfum atipic, care nu pare să spună prea multe la început, dar care, atunci când prinde contur, devine una dintre cele mai puternice arome pe care nasul tău le poate simți în decursul vieții tale.

Vorbim despre un parfum al lui Alberto Morillas, celebrul parfumier spaniol care cum nu se putea altfel, pentru că și-a lăsat semnătura pe acest parfum atât de puternic al firmei născute în Italia. Acest lucru este remarcat mai presus de toate pentru a vedea că Bvlgari Man se încadrează în limitele familiei olfactive Woody Amber pentru bărbați, care, de altfel, a fost caracterizată de-a lungul istoriei ca fiind intensă, pasională, directă.

Și asta este ceea ce se întâmplă de obicei cu un parfum ca acesta, care are o eleganță de neuitat care nu lasă loc de îndoială, dar fără a renunța la un stil puternic, masculin și totul se regăsește în aromele sale pline de lemn și o intenție puternică de a provoca un impact profund asupra percepției. Datorită acestei combinații de arome de pădure și dulceața amară a unora dintre notele sale, Bvlgari Man are o prezență foarte bună de oferit toamna și se lipește de acest anotimp frumos.

Masculinitatea înnăscută

Intrând deja în subiectul despre compoziția lui Bvlgari Man, vorbim în esență de un parfum sută la sută lemnos și asta se observă atunci când observăm cantitatea acestei note și a alteia, de fapt se simte ca un stejar, aici avem prezența acestui tip de arome mai ales în notele lor de inimă pentru a avea lemn de cașmir și cedru în aceeași formulă, ceva de impact.

În plus, latura dulce-amăruie din aroma lui Bvlgari Man provine din faptul că în notele lor se regăsesc elemente precum bergamotă, pară albă, floare de lotus și frunze de violetă, care sunt însă atașate de chihlimbar și de o bază compusă din miere albă și fasole tonka. Poate părea o nebunie, dar acest lucru a adus cu siguranță un anumit nivel de prospețime, împreună cu acorduri delicioase de miere, pământ și chiar flori, într-un întreg foarte special.

Masculinitatea din acest motiv va fi perfect asigurată în acest parfum care, în ansamblul său, poate fi observat cu ușurință prin aromele care, pe de o parte, sunt excesiv de lemnoase și, pe de altă parte, pământii.

Amprenta acestui parfum este foarte mare oricum ai privi-o, vedem cum longevitatea sa este destul de puternică, de fapt nu recomandăm mai mult de o cantitate mică de parfum pe piele, deoarece poate fi foarte puternic pentru nas și acest lucru se observă într-o urmă foarte grea. Este destul de surprinzător să vezi cum Bvlgari Man are o durabilitate pe toată durata zilei, ceea ce îl face să pară și mai senzual și mai masculin.

Distincție italiană

Pentru a spune lucrurilor pe nume, toate elementele din Bvlgari Man împreună formează un parfum necentrat, acid, la care nu știi la ce să te aștepți și care te va prinde cu ușurință de la un moment la altul.

Acest parfum, în momentele sale finale, poate conține un miros dulce, mosc, dar unde nu coboară niciodată în acel mediu pământesc, de miere, pentru a te face să simți ceva ciudat, dar este puterea masculinității.

Cel mai remarcabil lucru la un astfel de parfum este faptul că aroma sa este atașată astfel încât îl puteți folosi în orice moment al zilei, acesta fiind un avantaj deoarece chiar și pentru o simplă plimbare vine bine să purtați Bvlgari Man.

Eleganța pe care o posedă, de asemenea, o face direct într-un parfum atât de sofisticat încât nimeni nu se va apropia de tine într-un mod indiferent și mai puțin cu atâta masculinitate rezervată.

Distincția italiană este un lucru care se observă foarte bine la Bvlgari Man și, mai presus de toate, nu vă face să vă pierdeți personalitatea, deoarece fiind atât de masculin, desigur, vă va face să vă simțiți bine. Vedem că, dacă asta nu ar fi fost de ajuns, este un lux să ai prezența lui pentru a fi perfect luxos și care te va mulțumi în orice moment al zilei.

Concluziiii finale

Nu este ușor să vorbești despre Bvlgari Man, nicidecum pentru că reprezintă atât de multe lucruri încât este greu de explicat. Acest parfum este indicat de preferință pentru fiecare bărbat care are nevoie să se simtă parte din cea mai mare masculinitate posibilă și care o reprezintă chiar și în porii săi.

Un amestec plăcut de arome printre care se evidențiază esențele de lemn, pământ și flori conferă Bvlgari Man o prezență absolut dulce-amăruie și care nu poate decât să te facă să te simți în ceruri.

Cu atât mai mult cu cât este un parfum care poate fi purtat cu ușurință în orice moment al zilei și fiind cel mai bun prieten pentru toamnă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *